Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak asi nevydrzim a zejtra kupuju :-)

  • Cau chlapi hele furt tu lamentujete, ze je Fallout pokazeny a na prd. Jake je podle vas dobre RPG? Je to snad ten tady vychvalovany Zaklinac? Hraju ted jednicku a to neni RPG ale adventura sherlock holmes. Porad neco vysetruji nekam chodim a pak na jednu sekundu, protoze boje tu jsou velmi rychle si zabojuji. Mate napad na jine dobre RPG, kdyz Fallouti ne?

  • Ted jsem viděl walkthrough v F76 a vypadá to skvěle úplně jako F4. Jediné čemu nerozumím je ten koop resp multiplayer. Nemůže se stát, že když budu třeba budovat osadu a soupeři/spoluhráči budou rychlejší mi vystřílí všechny enemy a já pak nebudu mít co hrát?

    • Derp_1337

      Teoreticky je to možné, ale při každém připojení do hry by se mapa měla "vyčistit" a měl by jste začít hrát na nové mapě.

      Navíc na  jedné mapě může být maximálně 20 hráčů (s každým připojením to budou jiní hráči), takže by snad neměl být moc velký souboj o místa... Nicméně bude platit pravidlo "kdo dřív přijde, ten dřív mele".

      • No tak to je uplne mimo. Nesnasim hry s generovanym obsahem a tady se to bude cistit a generovat. Tak to jsem zklamany. Ja byl zvykly jit si pekne pomalu zkoumat a tady budu muset soutezit. To je na ho*no. Chjo

  • booczech

    Při oznámení jsem si říkal, že v rámci toho atomkového endgame by to nemuselo být špatné. Ale po shlédnutí x gameplay z bety, je to trash. S tímhle "multiplayerovým" nefalloutem, nebo spíš multiplayerovým DLC pro Fallout 4(který jsem s radostí hrál), mám hlavně tyhle problémy:

    1) Počáteční lokace, prostředí! Zelené stromy, travička, svítivé baráčky, vše pomalu jak nové. Kua, tohle je wasteland, 20 let po celosvětové jaderné válce???! Tímhle to zabili hned na začátku. A to že tam nepadaly bomby nevadí ...nuklární zima, spad. Hlavního designera pověsit do průvanu.

    2) Žádná NPC. Nikdo nepřežil ani v dalších bunkrech, které navštívíte. AHA (..meating Bethesdy...Nestíháme, letos to vydáme, nebudeme se drbat s NPC, dosavadní rozdělanou práci smažte...)

    3) Obstarožní engine(vypadá to hůř jak F4), neoptimalizace, bugfest, žádná AI. Po vydání to bude plné cheat zabijáku.

    4) LORE. "Hej my jsme Bethesda a s celým Fallout LOREm si teď vytřeme zadnici". Ale nebojte, BOS, supermutanty a Enclave, tam narveme. Jinak by to přece nebyl Fallout že.

    5) Asety Fallout 4. Prostě na začátek vyfasujete, najdete zbraně z F4, ale nebojte mají jinak barevnou texturu. "Pistol na hřebík bude populární jak v r. 2102(Fallout 76), tak i v době 2287 (Fallout 4).



    • Derp_1337

      Tak dlouho dokud to lidi budou kupovat ve velkém, tak dlouho Bethesda bude dělat se starým enginem (jádro enginu se používá už od Morrowindu v roce 2002!!! ) a budou recyklovat staré asety!


      Tyhle stížnosti "omg to je hrozné, špatné, staré,..." jsou k ničemu, když ti lidi pak stejně jdou a koupí si to.

    • species

      podobny pocity mam uz od falloutu 3

  • Morlang

    Nejlepší věc, co můžete pro Fallout udělat, je tu 76ku nekupovat. Prostě si zahrajte znova Borderlands 2 a na tuhle rychlokvašku se vykašlete. Bethesda by pak možná mohla pochopit, že jsou herní studio s nějakým renomé a ne jen továrna na peníze.

  • Tušíte někdo, jak je řešený ten multiplayer? četl jsem že to bude hrát cca 8 lidí jakoby najednou. No nechápu. To začnu hrát s poartu osmi lidí. Druhý den 3 z nich budou v práci a budu hrát už jen s pěti? A co když začnu hrát zase za 3 týdny? To už bude mít někdo dohrané? Vůbec nerozumím. Nebo budou všichni hráči hrát na jednom serveru? :-)

    • nightborne

      Hra má instancovaný servery pro já nevim, dvacet hráčů max. Při spuštění tě to, zdá se, náhodně hodí do některýho z nich, tudíž neustále potkáváš jiný a jiný lidi. Pokud si někoho přidáš do přátel, můžeš ho ještě před zapnutím samotný hry pozvat v menu do party, pak spustit hru a budete oba (všichni tři, všichni čtyři atd.) ve stejný instanci.

      F76 je čistá multiplayerovka s trochou survivalu, nemyslím si, že bys ji mohl mít "dohranou" v pravým slova smyslu. Nejspíš půjdou dokončit questový linky, ale nic jako tradiční výpravnej příběh bych nečekal. Pointa má, zřejmě, ležet v kooperativním grindu a troufám si odhadnout, že endgame bude klasický skupinový PvP, potažmo možná něco na způsob raidů.

      • to zni hrozne. co kdyz sejme jeden potvoru a druhy ne a pak by mely se objevit na stejne mape? to se budou i nahodne generovat nove potvory?  to je jak mmorpg, coz ja moc nerad. to je asi proc tu vsichni resi ze bude chybet pribeh.

        • Jack1947

          Mě to zklamalo pak nechápu tu část "Můžete hrát sami, není potřeba coop"

          Ještě to nevyšlo a má to plno mínusů.. to tam budou dávat měsíčně obsah ?

          To bude mít, určitě hodně placených DLC :P

  • Realtoltek
    Tak já jsem z hry nadšený. Otázkou je ještě endgame.
    • Gollem007

      Jsi dlouholetý fanoušek série Fallout? 

      • twicer

        Hele hrál sem od dvojky všechny díly a docela se těším i na f76, jasně že to špinavo a atmosféra zmaru už zdaleka není tak silná jako dřív ale tak už to dnes prostě je, počkej na další plnohodnotnej díl, nebo s nostalgií vzpomínej na starý časy.

  • Knifer

    Ta hra je prostě divná na jednu stranu je tu pořád ten super pocit z objevování ale když nejsou NPC tak je svět mrtví. Další mínus je těžkopádné ovládání a klasický Bethbugistan ale stejně tomu dám šanci, při nejhorším to prodám. 

    • Jack1947

      Aha ty to budeš mít na konzoli tak to jo tedy 😎

      • Knifer

        No PC hraní jsem už dávno pustil k vodě, po létech jsem si koupil konzoli a nemůžu si stěžovat. 

        • Knifer

          Jediné co je opravdu otřesné je inventář to je humus na entou, od F3 se nic nezměnilo takže přehlednost je nulová

          • twicer

            Přitom modeři dokázali, že to se stejnými možnostmi udělat lépe jde.

            • Knifer

              Přesně pořád nedokážu pochopit proč Bethesda nevezme ty nejlepší mody co vznikli do Fallout a Elder scrolls a neimplementují je z úpravami do dalších her, samozřejmě po domluvě s autory modu ale dost pochybuji že by byli proti. Obzvláště když se jedná o mody co se objevují u každého dílu. 

  • sukovf

    Bethesda znovu hlasitě připomíná, jak moc neschopná parta idiotů to je. Nejsou schopní přesunout simulaci fyziky do separátního vlákna (kdo zná, ví, že se pak musí synchronizovat se zbytkem, ale bez práce neuděláš nic), optimalizace je ve hře veškerá žádná, vizuál připomíná nějaké pokusy beznadějného studenta genderových věd na heráku, a jako třešnička přichází fakt, že je hra plná podivných nesmyslů a nelogických (a nefunkčních) mechanik. Ty dobré tak nějak chybí.


    Bethesdu chápu jen z čistě ekonomického hlediska, protože nač se snažit udělat něco pořádně, když stačí z bahna ušmudlat kuličku, napsat na to hezkým fontem "Fallout", a lidi už se o to zase poperou...

    • Derp_1337

      To, že nedokážou změnit simulaci fyziky není žádné překvapení. Však už od dob Morrowindu (rok 2002) používají pořád stejný engine.

      Teda sice ten engine jednou přejmenovali a občas něco do něj přidají, ale jádro je furt stejné.


      Jak jsi řekl, z ekonomického hlediska je to pro ně výhodné pořád využívat ten starý brak, který si sami vytvořili...

  • Kdo jste to hrali... mam i5 6600k, 390x 4gb, 16gbram... prvni den bety ok, ale vcera se mi to sekalo, ze to bylo nehratelny(vsechno na low)... jediny co jsem nezkusil bylo prepnout z fullscreen do okna... mel nekdo podobny problem nebo odkaz... diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit