-
prej "fallout" hahahahaha
-
Bethesda znovu hlasitě připomíná, jak moc neschopná parta idiotů to je. Nejsou schopní přesunout simulaci fyziky do separátního vlákna (kdo zná, ví, že se pak musí synchronizovat se zbytkem, ale bez práce neuděláš nic), optimalizace je ve hře veškerá žádná, vizuál připomíná nějaké pokusy beznadějného studenta genderových věd na heráku, a jako třešnička přichází fakt, že je hra plná podivných nesmyslů a nelogických (a nefunkčních) mechanik. Ty dobré tak nějak chybí.
Bethesdu chápu jen z čistě ekonomického hlediska, protože nač se snažit udělat něco pořádně, když stačí z bahna ušmudlat kuličku, napsat na to hezkým fontem "Fallout", a lidi už se o to zase poperou...
-
-
To, že nedokážou změnit simulaci fyziky není žádné překvapení. Však už od dob Morrowindu (rok 2002) používají pořád stejný engine.
Teda sice ten engine jednou přejmenovali a občas něco do něj přidají, ale jádro je furt stejné.
Jak jsi řekl, z ekonomického hlediska je to pro ně výhodné pořád využívat ten starý brak, který si sami vytvořili...
-
-
Upřímně doufám, že tenhle rádoby Fallout bude pěkný úlet a Bethesda si na něm vyláme zuby. Už jenom kvůli tomu, jak tuhle hru postupně zdegradivali... Engine na dnešní dobu opravdu úděsný a hlavně udělat z jednoho z nejlepších RPG tuctovou online střílečku, kterých je tady mnoho a ve špičkové kvalitě... tak to fakt neee... 😠
-
Jsem rád, že to někdo vidí tak jak to je a mrzí mě že některý lidi se to fakt snaží pořád hodnotit strašně kladně a když vás nazvou hejtrem a vy jim dáte pádný argumenty proč si myslíte že je tahle hra velkej omyl (grafika a engine, absence příběhu a dabovaných NPC, Vats, Lore atd.) tak vás buď ignorujou a nic neřeknou nebo vás zbombardujou tím, že je to přece Beta a všechno bude lepší, kvalitnější a zábavnější... já teda nevim ale hra má offiko datum vydání 14. Listopadu takže nevěřim že se to tak moc zlepší. Stejně jako mnoho dalších doufám, že to hodně pohoří. Jenže problém je že Bethesdu tenhle paskvil snad nic nestál protože engine je furt stejnej a vypadá to jak reskin F4 a nemuseli vyhodit žádný peníze za dabing postav a scénáristy, jediná práce na tý hře je snad ta mapa a pak ty MP prvky takže netušim jestli to Bethesdu vůbec zabolí pokud to nebude úspěch. Přesun na Bethesda Launcher indikuje jejich chuť alespoň ušetřit a nedávat Steamu provizi.
PS: O tom, že celá hra je plivnutí do obličeje mod komunitě se radši ani nebudu moc rozepisovat. Není žádný tajemství že od F4 prosakoval nešvar že každej update hry rozesral nastavení modů ale jejich Creation Club kde si můžete za mody zaplatit byl vždy kompatibilní a vždy ready abyste mohli nakupovat za real penízky. Mp hra je vlastně ochrana proto aby lidi nestahovali mody z Nexusu a raději jim podporovali Creation Club. -
-
Jsem rád, že ne každý tady hned padne na kolena a narve si do huby plnou dávku Bethesdího údu a saje a saje.
-
-
Jedna ze směšných věcí je, že rychlost je napojena na frame rate, takže když se díváte do země, tak běžíže rychleji. :D ...Tomu se říká solidní trash. :D
-
-
Tak to je paráda :D. Poslední hru, co si takhle pamatuji, byl NFS Rivals. A to byla taky pěkná sra*ka. Hoši holt zůstali v první desetiletí 21. století :). Ta hra dopadne hodně špatně, z toho co jsem viděl.
-
-
Ještě remaster Dark Souls 2 byl tímhle rozbitý. Tam měli na fps napojené na degradaci zbraní. A protože remake běžel v 60fps místo původních 30ti, tak se zbraně ničily jak z papíru :-D
-
-
To má tak více her... nebo ne ?
-
-
To nevím. Já o tom slyšel teď prvně ve spojitosti s F76.
-
-
-
pozor pozor! hate train do stanice Fallout 76 je připraven k odjezdu na 4. koleji
-
-
Jasně, lepší je držet hubu a krok, na všechno je povolen jen pozitivní názor, cokoliv jiného je zakázané a tabu, svět jde do sraček...
-
-
podle mě je nejlepší si to napřed zahrát a vůbec vnímat věci spíš pozitivně, než naskakovat na první hate train, co jede zrovna kolem, co ty víš, třeba tě to překvapí a bude tě to i bavit, když ne, svět se taky nezboří
-
-
aby sis to zahrál, musíš si to koupit, čímž podpoříš Bethesdu v dělání dalších kreténských rozhodnutí.
-
Od toho jsou recenze a dojmy ostatních, aby jsi si nekupoval špatné hry a nepodpořil tím jejich vývoře. Jediný způsob jak ukázat vývojářům, že lidi nechcou hrát brak, je, že si tu hru nekoupí.
-
-
Naštěstí se ještě veřejně nesouhlasit dá... tedy ještě že jo jinak by ty hry byli všechny FREEMIUM🤮
-
-
-
Pěknej průšvih tohleto což se dalo čekat... prázdná hra za 60€ , skutečně Fa(i)ll 😬
-
Při oznámení jsem si říkal, že v rámci toho atomkového endgame by to nemuselo být špatné. Ale po shlédnutí x gameplay z bety, je to trash. S tímhle "multiplayerovým" nefalloutem, nebo spíš multiplayerovým DLC pro Fallout 4(který jsem s radostí hrál), mám hlavně tyhle problémy:
1) Počáteční lokace, prostředí! Zelené stromy, travička, svítivé baráčky, vše pomalu jak nové. Kua, tohle je wasteland, 20 let po celosvětové jaderné válce???! Tímhle to zabili hned na začátku. A to že tam nepadaly bomby nevadí ...nuklární zima, spad. Hlavního designera pověsit do průvanu.
2) Žádná NPC. Nikdo nepřežil ani v dalších bunkrech, které navštívíte. AHA (..meating Bethesdy...Nestíháme, letos to vydáme, nebudeme se drbat s NPC, dosavadní rozdělanou práci smažte...)
3) Obstarožní engine(vypadá to hůř jak F4), neoptimalizace, bugfest, žádná AI. Po vydání to bude plné cheat zabijáku.
4) LORE. "Hej my jsme Bethesda a s celým Fallout LOREm si teď vytřeme zadnici". Ale nebojte, BOS, supermutanty a Enclave, tam narveme. Jinak by to přece nebyl Fallout že.
5) Asety Fallout 4. Prostě na začátek vyfasujete, najdete zbraně z F4, ale nebojte mají jinak barevnou texturu. "Pistol na hřebík bude populární jak v r. 2102(Fallout 76), tak i v době 2287 (Fallout 4).
-
-
Tak dlouho dokud to lidi budou kupovat ve velkém, tak dlouho Bethesda bude dělat se starým enginem (jádro enginu se používá už od Morrowindu v roce 2002!!! ) a budou recyklovat staré asety!
Tyhle stížnosti "omg to je hrozné, špatné, staré,..." jsou k ničemu, když ti lidi pak stejně jdou a koupí si to.
-
podobny pocity mam uz od falloutu 3
-
-
Grafika nepresvedci a herne mechanizmy su bud rozbite alebo uplne zbytocne. Limitacia enginu je vidiet a to sa nezmeni. Co ma ma presvedcit o kupe ? Pribeh ?
Destiny 2 aspon dobre vyzera a zakladna hra je free.
Dakujem za uprimnu recenziu a dufam, ze vysledna znamka sa prejavi aj v recenzii.
-
Ta hra je prostě divná na jednu stranu je tu pořád ten super pocit z objevování ale když nejsou NPC tak je svět mrtví. Další mínus je těžkopádné ovládání a klasický Bethbugistan ale stejně tomu dám šanci, při nejhorším to prodám.
-
-
Aha ty to budeš mít na konzoli tak to jo tedy 😎
-
-
No PC hraní jsem už dávno pustil k vodě, po létech jsem si koupil konzoli a nemůžu si stěžovat.
-
-
Jediné co je opravdu otřesné je inventář to je humus na entou, od F3 se nic nezměnilo takže přehlednost je nulová
-
-
Přitom modeři dokázali, že to se stejnými možnostmi udělat lépe jde.
-
-
Přesně pořád nedokážu pochopit proč Bethesda nevezme ty nejlepší mody co vznikli do Fallout a Elder scrolls a neimplementují je z úpravami do dalších her, samozřejmě po domluvě s autory modu ale dost pochybuji že by byli proti. Obzvláště když se jedná o mody co se objevují u každého dílu.
-
-
-
-
-