Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak asi nevydrzim a zejtra kupuju :-)

  • Cau chlapi hele furt tu lamentujete, ze je Fallout pokazeny a na prd. Jake je podle vas dobre RPG? Je to snad ten tady vychvalovany Zaklinac? Hraju ted jednicku a to neni RPG ale adventura sherlock holmes. Porad neco vysetruji nekam chodim a pak na jednu sekundu, protoze boje tu jsou velmi rychle si zabojuji. Mate napad na jine dobre RPG, kdyz Fallouti ne?

  • No tak to je uplne mimo. Nesnasim hry s generovanym obsahem a tady se to bude cistit a generovat. Tak to jsem zklamany. Ja byl zvykly jit si pekne pomalu zkoumat a tady budu muset soutezit. To je na ho*no. Chjo

  • Derp_1337

    Tak dlouho dokud to lidi budou kupovat ve velkém, tak dlouho Bethesda bude dělat se starým enginem (jádro enginu se používá už od Morrowindu v roce 2002!!! ) a budou recyklovat staré asety!


    Tyhle stížnosti "omg to je hrozné, špatné, staré,..." jsou k ničemu, když ti lidi pak stejně jdou a koupí si to.

  • Derp_1337

    Teoreticky je to možné, ale při každém připojení do hry by se mapa měla "vyčistit" a měl by jste začít hrát na nové mapě.

    Navíc na  jedné mapě může být maximálně 20 hráčů (s každým připojením to budou jiní hráči), takže by snad neměl být moc velký souboj o místa... Nicméně bude platit pravidlo "kdo dřív přijde, ten dřív mele".

  • species

    podobny pocity mam uz od falloutu 3

  • Ted jsem viděl walkthrough v F76 a vypadá to skvěle úplně jako F4. Jediné čemu nerozumím je ten koop resp multiplayer. Nemůže se stát, že když budu třeba budovat osadu a soupeři/spoluhráči budou rychlejší mi vystřílí všechny enemy a já pak nebudu mít co hrát?

  • To by mě zajímalo co jste hrál :-) Já jsem hrál všechny bety a vážně krom nějakých designových prvků (oblečení, skiny na pipboye, emoticons) jsem tam žádné mikrotransakce neviděl. A ke všemu když plníte různé challenge tak je dostáváte i tak (a ne v malém množství)

  • booczech

    Při oznámení jsem si říkal, že v rámci toho atomkového endgame by to nemuselo být špatné. Ale po shlédnutí x gameplay z bety, je to trash. S tímhle "multiplayerovým" nefalloutem, nebo spíš multiplayerovým DLC pro Fallout 4(který jsem s radostí hrál), mám hlavně tyhle problémy:

    1) Počáteční lokace, prostředí! Zelené stromy, travička, svítivé baráčky, vše pomalu jak nové. Kua, tohle je wasteland, 20 let po celosvětové jaderné válce???! Tímhle to zabili hned na začátku. A to že tam nepadaly bomby nevadí ...nuklární zima, spad. Hlavního designera pověsit do průvanu.

    2) Žádná NPC. Nikdo nepřežil ani v dalších bunkrech, které navštívíte. AHA (..meating Bethesdy...Nestíháme, letos to vydáme, nebudeme se drbat s NPC, dosavadní rozdělanou práci smažte...)

    3) Obstarožní engine(vypadá to hůř jak F4), neoptimalizace, bugfest, žádná AI. Po vydání to bude plné cheat zabijáku.

    4) LORE. "Hej my jsme Bethesda a s celým Fallout LOREm si teď vytřeme zadnici". Ale nebojte, BOS, supermutanty a Enclave, tam narveme. Jinak by to přece nebyl Fallout že.

    5) Asety Fallout 4. Prostě na začátek vyfasujete, najdete zbraně z F4, ale nebojte mají jinak barevnou texturu. "Pistol na hřebík bude populární jak v r. 2102(Fallout 76), tak i v době 2287 (Fallout 4).



  • twicer

    No právě, všechno jsou to takové hříčky na odpoledne. Vždycky mě dojímají tyhle moudra jak toho je v daném žánru spousty, když pak ve skutečnosti na jejich sečtení stačí pět prstů :)

  • Morlang

    Nejlepší věc, co můžete pro Fallout udělat, je tu 76ku nekupovat. Prostě si zahrajte znova Borderlands 2 a na tuhle rychlokvašku se vykašlete. Bethesda by pak možná mohla pochopit, že jsou herní studio s nějakým renomé a ne jen továrna na peníze.

  • Morlang

    ... nejsi náhodou velice jemný troll? :D

  • Morlang

    Jsem rád, že ne každý tady hned padne na kolena a narve si do huby plnou dávku Bethesdího údu a saje a saje.

  • Morlang

    Co je na tom těžkého? Můžeš si vybrat spoustu způsobů jak starej produkt nasadit do novýho kabátu - tohle vylepšíš, támhleto předělá, přidáš to a to a je to. Když to posereš, ta to holt dopadne takhle.

  • Morlang

    aby sis to zahrál, musíš si to koupit, čímž podpoříš Bethesdu v dělání dalších kreténských rozhodnutí.

  • Derp_1337

    Zapomněl jste na tu hromadu coop "zombie survivalů". Sice spousta z nich se nedá s čistým svědomím označit za "dobré", ale...

  • Derp_1337

    Od toho jsou recenze a dojmy ostatních, aby jsi si nekupoval špatné hry a nepodpořil tím jejich vývoře. Jediný způsob jak ukázat vývojářům, že lidi nechcou hrát brak, je, že si tu hru nekoupí.

  • Derp_1337

    To, že nedokážou změnit simulaci fyziky není žádné překvapení. Však už od dob Morrowindu (rok 2002) používají pořád stejný engine.

    Teda sice ten engine jednou přejmenovali a občas něco do něj přidají, ale jádro je furt stejné.


    Jak jsi řekl, z ekonomického hlediska je to pro ně výhodné pořád využívat ten starý brak, který si sami vytvořili...

  • Jack1947

    Mě to zklamalo pak nechápu tu část "Můžete hrát sami, není potřeba coop"

    Ještě to nevyšlo a má to plno mínusů.. to tam budou dávat měsíčně obsah ?

    To bude mít, určitě hodně placených DLC :P

  • to zni hrozne. co kdyz sejme jeden potvoru a druhy ne a pak by mely se objevit na stejne mape? to se budou i nahodne generovat nove potvory?  to je jak mmorpg, coz ja moc nerad. to je asi proc tu vsichni resi ze bude chybet pribeh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit