Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knifer

Přesně pořád nedokážu pochopit proč Bethesda nevezme ty nejlepší mody co vznikli do Fallout a Elder scrolls a neimplementují je z úpravami do dalších her, samozřejmě po domluvě s autory modu ale dost pochybuji že by byli proti. Obzvláště když se jedná o mody co se objevují u každého dílu. 

• nightborne

Hra má instancovaný servery pro já nevim, dvacet hráčů max. Při spuštění tě to, zdá se, náhodně hodí do některýho z nich, tudíž neustále potkáváš jiný a jiný lidi. Pokud si někoho přidáš do přátel, můžeš ho ještě před zapnutím samotný hry pozvat v menu do party, pak spustit hru a budete oba (všichni tři, všichni čtyři atd.) ve stejný instanci.

F76 je čistá multiplayerovka s trochou survivalu, nemyslím si, že bys ji mohl mít "dohranou" v pravým slova smyslu. Nejspíš půjdou dokončit questový linky, ale nic jako tradiční výpravnej příběh bych nečekal. Pointa má, zřejmě, ležet v kooperativním grindu a troufám si odhadnout, že endgame bude klasický skupinový PvP, potažmo možná něco na způsob raidů.

• Derp_1337

Vše co jsi napsal je pravda. Bohužel důvodů nepřecházet na nový engine má Bethesda asi víc.

Za 1.) nový engine znamená, že by se jejich vývojáři museli učit pracovat s novým prostředím a to by zabralo nějaký čas.
    Buď to a nebo by museli nabrat nový a zkušený lidi, co už budou mít zkušenosti s novým prostředím. Jenže zkušení vývojáři budou chtít hezky zaplatit.

Za 2.) Jaký je nejprimitivnější způsob maximalizace zisků, který pochopí i stupidní Američan?? Minimalizace nákladů. To, že si Bethesda udělala vlastní engine a běží na něm (s drobnými úpravami) už skoro 20 let, jim ušetřilo dost peněz.

Co na to říct? Ačkoliv hráči brblají nad zastarou grafikou, tak dokud se jejich hry budou prodávat, tak nebudou mít potřebu přejít na něco novějšího.
    Snad si s Fallout 76 konečně vylámou zuby, protože to na dnešní dobu fakt vypadá zastarale.

• Derp_1337

Je sice pravdou, že engine nemá přiliš  velké nároky na CPU, ale to určitě není prvotním záměrem. Ten engine nemá krvavé nároky, protože je zastaralý a prostě nedokáže udělat nádhernou téměř fotorealistickou grafiku.

A s tím "aby bylo videt dále" si děláš srandu, ne? Zrovna engine Bethesdy je proslavený špatným dohledem do dálky (velmi rychle ztrácejí textury na kvalitě, atd.)

• Tušíte někdo, jak je řešený ten multiplayer? četl jsem že to bude hrát cca 8 lidí jakoby najednou. No nechápu. To začnu hrát s poartu osmi lidí. Druhý den 3 z nich budou v práci a budu hrát už jen s pěti? A co když začnu hrát zase za 3 týdny? To už bude mít někdo dohrané? Vůbec nerozumím. Nebo budou všichni hráči hrát na jednom serveru? :-)

• Ja osobne jsem byl z grafiky u Vegas i F4 nadseny. Textury nic moc, ale kdyz se chodi venku, tak rozborene dalnice, vesnicky, jezera, je tam vse a vypada to hezky. Co kdyz setri misto na texturach, abyc bylo videt dale a aby to CPU utahlo?

• Treba je to citliva reakce, aby se nestrileli NPC lidi, ale jen roboti a mutanti? Jakoby citlive reseni strilecky ale ne na zive lidi? Kdyz jsem tuhle hral tusim Black Ops nebo co to bylo za hru a bojoval jsem za mafiany a strilel do policajtu, tak jsem si pripadal trochu blbe a citil se divne, ze strilim do zivych lidi a proti zakonu... co takovyto nazor?

• To mi vysvetli, proc firma, ktera proda Skyrim, proda Fallouty, musi mit vejvar jak ....., tak proc si neporidi lepsi engine alepsi assety? Takhle to vypada, jakoby to patlalo par lidi na koleni a jako ze z tech her vlastne nic nemaji?? Zadne penize?

Cetl jsem blog jedne party bylo jich 5 a delali Legend of Grimrock krokovaci dungeon. Za jeden rok prace si vydelali za 300,- Kc za hru tusim nekolik desitek milionu ci snad stovku milionu, ted bych kecal, kazdopadne hodne na 5 lidi. Tak fallout musi vydelat vice?

• twicer

Přitom modeři dokázali, že to se stejnými možnostmi udělat lépe jde.

• twicer

Hele hrál sem od dvojky všechny díly a docela se těším i na f76, jasně že to špinavo a atmosféra zmaru už zdaleka není tak silná jako dřív ale tak už to dnes prostě je, počkej na další plnohodnotnej díl, nebo s nostalgií vzpomínej na starý časy.

• Knifer

Jediné co je opravdu otřesné je inventář to je humus na entou, od F3 se nic nezměnilo takže přehlednost je nulová

• Gollem007

Jsi dlouholetý fanoušek série Fallout? 

• Realtoltek
    Tak já jsem z hry nadšený. Otázkou je ještě endgame.
  • Knifer

No PC hraní jsem už dávno pustil k vodě, po létech jsem si koupil konzoli a nemůžu si stěžovat. 

• Jack1947

Aha ty to budeš mít na konzoli tak to jo tedy 😎

• Knifer

Ta hra je prostě divná na jednu stranu je tu pořád ten super pocit z objevování ale když nejsou NPC tak je svět mrtví. Další mínus je těžkopádné ovládání a klasický Bethbugistan ale stejně tomu dám šanci, při nejhorším to prodám. 

• podle mě je nejlepší si to napřed zahrát a vůbec vnímat věci spíš pozitivně, než naskakovat na první hate train, co jede zrovna kolem, co ty víš, třeba tě to překvapí a bude tě to i bavit, když ne, svět se taky nezboří

• Jack1947

Naštěstí se ještě veřejně nesouhlasit dá... tedy ještě že jo jinak by ty hry byli všechny FREEMIUM🤮

• twicer

Dobrých survivalů pro coop tu máme dost? Můžeš nějaké jmenovat? 

Rust je jeden velký deathmatch s nulovou motivací ke zkoumání, či budování. Ark je i po letech neoptimalizovaný bugfest, s kterým ztrávíte přijemných 100hodin ale pak už se nemá člověk důvod vracet a nový obsah nepřibývá. Conan Exiles je Rust v jiném universu. Ve Forestu strávíš 15hodin a přichází nuda.. Nevím, všechny zmiňované hry projdeš s partou kamarádu za rok občasného hraní. Takže by mě skutečně zajímalo co určuje kdy je her v daném žánru dost, když už teď není co hrát v coopu a ani F76 tohle na delší dobu nevytrhne.

Jak sám říkáš ne každý má partu přátel mající čas hrát ve stejný čas a už ztohodle prostého důvodu není tahle hra očividně pro tebe, tak nevím co je stále tak obtížného pochopit pro koho je podobný tip her tvořen.

• madPav3L

Jasně, lepší je držet hubu a krok, na všechno je povolen jen pozitivní názor, cokoliv jiného je zakázané a tabu, svět jde do sraček...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit