Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sukovf

Bethesda znovu hlasitě připomíná, jak moc neschopná parta idiotů to je. Nejsou schopní přesunout simulaci fyziky do separátního vlákna (kdo zná, ví, že se pak musí synchronizovat se zbytkem, ale bez práce neuděláš nic), optimalizace je ve hře veškerá žádná, vizuál připomíná nějaké pokusy beznadějného studenta genderových věd na heráku, a jako třešnička přichází fakt, že je hra plná podivných nesmyslů a nelogických (a nefunkčních) mechanik. Ty dobré tak nějak chybí.

Bethesdu chápu jen z čistě ekonomického hlediska, protože nač se snažit udělat něco pořádně, když stačí z bahna ušmudlat kuličku, napsat na to hezkým fontem "Fallout", a lidi už se o to zase poperou...

• Kdo jste to hrali... mam i5 6600k, 390x 4gb, 16gbram... prvni den bety ok, ale vcera se mi to sekalo, ze to bylo nehratelny(vsechno na low)... jediny co jsem nezkusil bylo prepnout z fullscreen do okna... mel nekdo podobny problem nebo odkaz... diky

• až na to že není isometrická, taky to neni strategie ale taktická hra 😉

• pozor pozor! hate train do stanice Fallout 76 je připraven k odjezdu na 4. koleji

• Jack1947

česku ? to spíše i be zbytku světa nebo mi chce někdo TVRDIT že se na tohle "dílo" čekalo jak na smilování😀

• cumpi3

Ono je to se zmenami tezke v kazde herni serii.  Spravny balanc v cesku neexistuje. Je nekolik moznosti: 1) ta hra nema zadne zmeny a novinky - spatne. 2) Ta hra ma jenom par zmen a novinek, je to ale porad to samy - spatne. 3) Ta hra ma mnoho zmen a novinek, hraju vubec jeste pokracovani te hry? - spatne 4) Ta hra je uplne odlisna, co to ma jako byt? - spatne 

• Wolfcastle

Posledni Fallout co jsem hral byla isometricka tahova strategie a koukam ze nic novejsiho rozhodne hrat nehodlam😉

• Ještě remaster Dark Souls 2 byl tímhle rozbitý. Tam měli na fps napojené na degradaci zbraní. A protože remake běžel v 60fps místo původních 30ti, tak se zbraně ničily jak z papíru :-D

• Carnage666

Jsem rád, že to někdo vidí tak jak to je a mrzí mě že některý lidi se to fakt snaží pořád hodnotit strašně kladně a když vás nazvou hejtrem a vy jim dáte pádný argumenty proč si myslíte že je tahle hra velkej omyl (grafika a engine, absence příběhu a dabovaných NPC, Vats, Lore atd.) tak vás buď ignorujou a nic neřeknou nebo vás zbombardujou tím, že je to přece Beta a všechno bude lepší, kvalitnější a zábavnější... já teda nevim ale hra má offiko datum vydání 14. Listopadu takže nevěřim že se to tak moc zlepší. Stejně jako mnoho dalších doufám, že to hodně pohoří. Jenže problém je že Bethesdu tenhle paskvil snad nic nestál protože engine je furt stejnej a vypadá to jak reskin F4 a nemuseli vyhodit žádný peníze za dabing postav a scénáristy, jediná práce na tý hře je snad ta mapa a pak ty MP prvky takže netušim jestli to Bethesdu vůbec zabolí pokud to nebude úspěch. Přesun na Bethesda Launcher indikuje jejich chuť alespoň ušetřit a nedávat Steamu provizi.

PS: O tom, že celá hra je plivnutí do obličeje mod komunitě se radši ani nebudu moc rozepisovat. Není žádný tajemství že od F4 prosakoval nešvar že každej update hry rozesral nastavení modů ale jejich Creation Club kde si můžete za mody zaplatit byl vždy kompatibilní a vždy ready abyste mohli nakupovat za real penízky. Mp hra je vlastně ochrana proto aby lidi nestahovali mody z Nexusu a raději jim podporovali Creation Club.

• Graficky to možná vypadá stejně. Ale vzhledem k tomu, že F76 nemá NPC (zatímco F4 jim měl hromady a byl založený na questech od nich), tak to bude dost jiná hra.

• Zaho
    Ta hra je jen pro rýžování na mikrotransakcích. Vtipné jsou ceny o kterých autor zapoměl napsat.
  • Tipnul bych, že hrou roku to nebude. 😀

Bethesda si ale musela udělat průzkum. Fakt by mě zajímalo, pro koho je tahle hra. Já to nevím. Survivalů a to dobrých tu máme dost. Ty lidi se tam podle mě budou nudit. Ne každý má partu přátel mající čas hrát ve stejný čas. 

• Lukyz

Myslím, že na většinu věcí ti dá odpověď (nesmrtelný) web MadBrahmin

• booczech

To nevím. Já o tom slyšel teď prvně ve spojitosti s F76.

• booczech

Válku vedli hlavně USA a Číňani. Boje o poslední zdroje (ropu) .... Čína pak napadla USA přes Aliašku. No a pak se neví, kdo zmáčkl "tlačítko" jako první.

Takhle nějak si to teda pamatuju z F 1, nebo 2.

• Gollem007

Upřímně doufám, že tenhle rádoby Fallout bude pěkný úlet a Bethesda si na něm vyláme zuby. Už jenom kvůli tomu, jak tuhle hru postupně zdegradivali... Engine na dnešní dobu opravdu úděsný a hlavně udělat z jednoho z nejlepších RPG tuctovou online střílečku, kterých je tady mnoho a ve špičkové kvalitě... tak to fakt neee... 😠

• JohnyTheZik

Vzhledem k tomu, ze znam par lidi co si u PSka volali na telefonu.. ne, neprijde mi to udernejsi :D

• Derp_1337

Fallout 76 vypadá úplně stejně jako Fallout 4, protože Bethesda už hromadu let pracuje se stejným enginem (a prakticky žijou z recyklace assetů).

Bohužel jádro jejich enginů je už příliš zastaralé a v posledních letech prakticky u každé jejich vydané hry si lidi stěžujou na velmi zastaralou grafiku. Ono se není čemu divit, když jádro enginu se používalo už v Morrowindu v roce 2002 !!!

Sice od té doby ten engine přejmenovali a updatovali přidáním nových funkcí, ale jádro je pořád stejné 😐

• Ristoro

Tak to je paráda :D. Poslední hru, co si takhle pamatuji, byl NFS Rivals. A to byla taky pěkná sra*ka. Hoši holt zůstali v první desetiletí 21. století :). Ta hra dopadne hodně špatně, z toho co jsem viděl.

• Jack1947

Bude není tam žádnej příběh jen questy a zadávané robotami a neživýma NPC 🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit