Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cau chlapi hele furt tu lamentujete, ze je Fallout pokazeny a na prd. Jake je podle vas dobre RPG? Je to snad ten tady vychvalovany Zaklinac? Hraju ted jednicku a to neni RPG ale adventura sherlock holmes. Porad neco vysetruji nekam chodim a pak na jednu sekundu, protoze boje tu jsou velmi rychle si zabojuji. Mate napad na jine dobre RPG, kdyz Fallouti ne?

• Ted jsem viděl walkthrough v F76 a vypadá to skvěle úplně jako F4. Jediné čemu nerozumím je ten koop resp multiplayer. Nemůže se stát, že když budu třeba budovat osadu a soupeři/spoluhráči budou rychlejší mi vystřílí všechny enemy a já pak nebudu mít co hrát?

• Derp_1337

Teoreticky je to možné, ale při každém připojení do hry by se mapa měla "vyčistit" a měl by jste začít hrát na nové mapě.

Navíc na  jedné mapě může být maximálně 20 hráčů (s každým připojením to budou jiní hráči), takže by snad neměl být moc velký souboj o místa... Nicméně bude platit pravidlo "kdo dřív přijde, ten dřív mele".

• No tak to je uplne mimo. Nesnasim hry s generovanym obsahem a tady se to bude cistit a generovat. Tak to jsem zklamany. Ja byl zvykly jit si pekne pomalu zkoumat a tady budu muset soutezit. To je na ho*no. Chjo

• Tak asi nevydrzim a zejtra kupuju :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit