Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naprosta hloupost samozrejme, nic z toho neni potreba.
  • Fallout 3 byl pro mě zklamání .Nejde srovnávat F3 a New vegas to je jako srovnávat nebe a dudy.Jinak fallout 3 sem nedohrál. *6* *9* *11*
  • prave mam dvojku rozohratu, na win 4 64 bit.

http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=704
    stiahni patch

a v ddraw.ini si v Graphics zmen mod na 4

hf
  • Morrowind je predchodca Oblivionu a nie naopak(: A hej tiez neviem kde sa stala ta chyba. Ale po oblivione som hned vedel aky bude Failout 3
  • Tak to jsi hochu nehrál Morrowind, který byl IMHO RPG ze staré školy, ne jak jeho předchůdce Oblivion. A to prosím zas takových let není... Nechápu pořád, kde se mezi Morrowindem a Oblivionem stala ta chyba.
  • Máš asi win7 nebo Vista. Musíš tam mít high res pack + sfall a upravit ini aby to běželo v 16 bitech popř. dx9 (dle toho jestli FO1 nebo 2).
    U dvojky doporučuju restoration pack (obsahuje vše ostatní), ale ini tweak je taky potřeba
  • Tak tohle presne tvrdi ti, co je neco bavi, nebavi, aniz by vedeli proc a pak zastavaji takove nazory, jako ze vsechno je individualni, subjektivni, a ze teda vlastne nikdo nemuze nic konkretne rici, kritizovat a recenzovat. Ja ale rikam, zaplat panbuh za Dana Vavru, ktery se ted pustil i na netu do recenzovani a psani clanku, protoze s nim mame dukaz, ze kdyz recenze a clanky pise clovek, co opravdu te praci rozumi, ma s ni vlastni zkusenosti, muze mnohem objektivneji a konkretneji hre vytknout mechaniky a herni principy co do obsahu i formy, kde bezni recenzenti, snad ne hraci, tapou ve tmach jen s pouhym - libi se mi, nelibi se mi. Proto sem velice zvedav, jak Dan Vavra bude pokracovat a ja jen pevne doufam, ze na poli recenzovani a psani clanku vydrzi co nejdele (a to pisu zcela uprimne :)
  • je těžké pochopit že pro mě ve srovnání se starými díly je hra špatná, ale samostatně s jiným názvem, který by mě nenutil hru srovnávat s Fallouty může být i dobrá?

Za sebe ale říkám, že mě to nebavilo ani kdyby to mělo jiný název, jako rpg špatné, jako fps nudné, můj názor, nesouhlas, protestuj, ale to je asi tak vše co můžeš dělat : )
  • "bytek ve srovnání se starými díly špatné hry, s jiným názvem možná dobré"...

jasně, hra je špatná, protože se jmenuje fallout 3. aha :) jinak by byla možná dobrá... ukázkový příklad nostalgie a nemožnosti překonat starou legendu. už nikdy totiž překonaná nebude (leda jinou hrou, ale ne falloutem v názvu...)
  • Mně u některých her pomůže přepnout desktop na 16bit.
  • jsme v zábavním průmyslu. každého baví něco jiného. někoho nemusel bavit fallout 1 a 2 a fallout 3 ho bavil. nebo naopak. nebo někoho bavily všechny 3 díly. nebo někoho nebavil ani jeden díl...
    jinými slovy, každý má na to vlastní názor. proto je taky velmi obtížné dělat recenze her a je u toho potřeba mít trochu nadhled a brát to komplexněji.

ale to není důvod k tomu, aby se brečelo u toho, jak je fallout 3 ošklivá hra. i když je v článku kus pravdy, je zcela zbytečný a flame vyvolávající :) každý ty hry totiž bere jinak...
  • ne, je to čistě pro Fallout 1 a 2.
  • sfall a Resolution Patch
  • funguje to i pro ostatní hry nebo je to výhradně pro Fallout? uvítal bych univerzální a trvalý řešení než to otevírání okna pro nastavení rozlišení, zatim nic moc štěstí.
  • Kluci z NMA ho dali až do Fallout 2 Restoration Projectu.
  • Nebo stáhnout sfall a nastavit v ini souboru spuštění hry v režimu DirectX9 (Mode 4).
  • Hmm prvy clanok po dlhej dobe ktory som docital na Tiscalli do konca. Konecne clovek ktory vie co hovory....Inak obdivujem autora i vsetkych tych ktory F3 dohrali....
  • jo, bez problému.
  • První dva díly srdcová záležitost, tactics přijatelný a zábavný, zbytek ve srovnání se starými díly špatné hry, s jiným názvem možná dobré, pěkný článek, pěkný retro, výborné hry, které už se asi neobjeví, ale nevadí, starý díly tu budou stále.

Pro ty, kterým blbnou barvy při F1 a F2, krom složitého řešení je to jednoduché, ve vista či w7 stačí pravé tlačítko na ploše, pak klik na screen resolution a nechat to okno otevřené a pak v klidu hrát, platí pro všechny staré hry kde blbnou barvy.
  • Chtěl bych jsem se zeptat, když si na GOG.com zakoupim oba dily Falloutu a nasledne stahnu pujde na nich bezproblemu rozchodit čeština?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit