Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane vavro není Vám líto že musíte hry recenzovat místo toho abyste se sami podileli na jejich vývoji? Není Vám líto že Vás treba vykopli z Mafie 2. *8*
  • bohužel članek ma v tomhle pravdu a design sveta Falloutu 3 je opravdu katastrofalni, to s babou s deathclawy za barakem byl jen priklad. Rovnez questy urazeji inteligenci prumerneho jedince. Jako priklad treba upiri, kdyby to Bethesda myslela jako vtip tak bych si rekl jak trapny ale bral bych to. Jenze oni ty upiry mysleli vazne a vudce tech upiru vam zacne vykladat nejaky kecy o moralce. Tu hru bych prirovnal k filmu 10 000 let pred Kristem. Tam je taky tolik veci ktere doslova urazeji inteligenci ze clovek s trochou sebeucty musi odejit z kina.
  • tak se ti to pokusim vysvětlit ještě jednou i když je to házení perel sviním, kdyby se film s robocopem jmenoval terminátor 5 tak to jako značka a kvalita terminátora bude stát za houno, ale s názvem robocop je mi to fuk a dívám se na to úplně jinak, může to být kvalitní a ani omylem to nesrovnám s terminátorem. Jestli ti to onedocvakne, tak už nevim, nedokážeš pochopit naprosto jednoduché souvislosti a svou neschopnost hážeš na mě, takhle fakt ne.
  • hmmm - jsem si to po sobe mohl precist, ze?
    ale co - tady jsou standardy pro skladani vet tak nizky ze se tam snad i vejdu :P
  • Jojo já vim ale právě proto nehraju třebas ani j-rpg (i když čest vyjímkám jako je tales série) . Mě bylo vždycky líto že nebyl Fallout jako Commandos, to by mě bavilo. Jinak takhle u tahovejch RPG si ani nedokážu představit že by byla celá hra tahová *1* . To snad ani žádná taková neni *4* .
  • Fakt si porad vsichni moudri praotci hraci porad mysli ze se milovnik starych dilu musi nesnaset trojku? Nevim proc bych se mel kvuli nekolika (i kdyz vaznym) nedostatkum pripravit o ohromnou porci zabavy ve svete Falloutu. A i kdyz opravdu obcas nelogicky poskladanem, vetsinou nadesignovanem perfektne - kdo to videt nechce, ten to nevidi a hleda jen chyby. Chyby kterych neni v new vegas o moc min.
    Ja mel stejne na starych dilech nejradsi ten kouzelnej futuretro kabatek a v tomhle ohledu je F3 naprosto paradni. Treba ten trailer jako hrana reklama na zivot ve Vaultu je podle vtipnejsi a "falloutovejsi nez stary fallouty samy". Navic si clovek ve trojce na ten svet muze fakt az "sahnout" - atmosfera povetsinou paradni. Ze ma baba "za barakem" hnizdo deathclaw je sice skoda, ale vzhledem k tomu, ze je to cena za obsahem nacpany sandbox, rad ji zaplatim.
    Humoru opravdu ubylo - ale rekneme si uprimne ze ten byl ve originalech stejne prevazne pubertalne ladenej - tenkrat vetsina z nas holt pubertaky byla a dneska se tomu asi smejete jen z nostaligie. Ve trojce je legrace fakt malo, o to vic ale potesi kazdy decentni vtipek (vzpominam treba na rozhovor z diletantskym robotim doktorem)
    Vcem ale New Vegas trojku fakt skoli jsou rozhovory a postavy - z toho mam velkou radost. Rozhovory s Victorem nebo Bennym jsou fakt naprosto paradni. Ale i vsechny ostatni jsou mnohem lip napsany a vetsinou i namluveny. Moznosti taky pribylo.
    V tom smeru vazne pokrok, ale abyste F3 nenavideli a NV opevovali je pritazeny za vlasy. Vlastne to ty vlasy spis vyrvalo - a jen to zase ukazuje tu predpojatost vuci praci bethesdy. Spolu s tim, jak tady demagogii pretejkaji komentare, ale trochu i clanek samotnej.
    Mimochodem - co takhle uznat, ze Bethesda mela tuny prace s upravami enginu, tvorbou modelu, textur, atdatdATD ?? Ze obsidian meli tohle v podstate hotovy a mohli se soustredit hlavne na ty dialogy a podobny veci?
    Ono se dalo cekat ze trojka jakozto znovuzrozeni po tolika letech proste dokonala nebude.
  • Tahové jsou pouze boje a diky bohu za to
  • fallout 3 fuj, on se dá rychle dohrát, ty speedruny by se měly zakázat :)

speedruny na dohrání:
    fallout 1 - 9 minut
    fallout 2 - 18 minut
    fallout 3 - 30 minut

ano, speedruny jsou zajímavé věc. otázka je, jak jim chceš zabránit při hrách, kde je dá se říct volnost. a vlastně proč ti nevadily ty speedruny u jedničky a dvojky? nebo že tam je to ok? :D
  • Přiznám se že Fallout 1 ani 2 sem nikdy moc nehrál. I když sme jí doma na PC měli a hráli je i pár kamarádu. A i když se mi vždycky moc líbilo to prostředí, ten svět, ten černý humor atp. , nikdy sem se nepřenesl přes to že je to tahová hra. To je totiž jediný žánr který mě prostě tuze nebaví (ani když sem byl malej ani teď). A nedokážu se přes něj přenést. Takže když vyšla trojka, byl sem rád. Pro fandy prvních dvou dílů to bylo určitě zklamání, ale pro mě konečně šance si naplno vychutnat Fallout hru.
  • Já si první dva staré fallouty občas zahraju i teď (dávám si je tak jednou za dva roky) a je to věc, na kterou se vyloženě těším a užívám si ji plnými doušky... Něco jako když má člověk nejoblíbenější film, který si chce pouštět jen jednou do roka, aby se na něj vždy pak mohl další rok těšit a víc si to pak užil.
    Fallout 1 a 2 jsou pro mě největšími herními zážitky, nic jiného na mě tolik nezapůsobilo, ty hry mají prostě svůj vlastní dokonale promyšlený aleternativní svět, do kterého se velmi rád znovu na nějaký ten měsíc ponořím! Grafika a engine je dnes sice zastaralý, ale mně se líbí pořád. Jako výtvarník dokážu ocenit, jak je všechno krásně nakresleno a navrženo, pro mě je to vyloženě lahůdka...

Fallout3 mě nebavil, cítil jsem z něho tu prázdnotu, všechno v té hře bylo jen na oko, rozhovory mě nebavily poslouchat ani číst, souboje nebyly špatně vymyšlené, ale provedení se mi nelíbilo. Celkově ten engine z Oblivionu mi do té hry prostě nějak nesedí, přitom Oblivion mě celkem bavil...

Ještě přidám perličku - F3 jsem hrál asi jinak, než si autoři představovali - po vylezení z vaultu jsem splnil asi dva questy, které mě vůbec nebavily, tak sjem si řekl, že se budu jen tak flákat po pustině, šel jsem tedy na jih. Po zhruba hodině prohledávání různých trosek jsem v jedné opuštěné garáži našel jiný vault a v něm hned otce! Splnil jsem tedy hlavní úkol už po dvou hodinách hraní a to jsem byl teprve na levelu 3! Tou dobou už jsem měl i rotační kulomet a úplně v klidu s ním přeřezával supermutanty. Na levelu 5 už jsem musel bojovat s Enklávou a dostal se na konec hry, docela hardcore *1* Myslím, že autoři mohli hru nějak "ošetřit", aby tydle ať už chtěné nebo nechtěné speedruny nebyly možné!
  • Hlavne jednotka - tá je v hernej histórii zapísaná nezmazateľne a mnohí fanúšikovia sa k nej s radosťou vracajú aj dnes, hoci od vydania hry uplynulo viac ako desaťročie. Dnes má možno Bethesda pri F3 mnohonásobne vyššie zisky z predaja, ale to je skôr známkou marketingových zručností, než kvality hry. (Ak by bethesďáci nepoužili v názve svojej akčnej hry slovíčko "Fallout", nepredajú možno ani tretinu.)
  • No a o tom to je. Ty časy už jsou pryč, takže buď se s tím člověk srovná a dokáže si hru užít tak jak je a nebo bude holt pořád nadávat že už dneska není nic jako dřív.
  • ale já nikomu neupírám to, že se někomu nelíbí fallout 3 (dokonce souhlasím s některými body, ktere tu v těchto výtkách padly), však tedy dobře, ať se jim nelíbí. ale nevím proč je zde pořád tak velký důraz kladen na to srovnání s předchozími díly. obzvláště v dnešní překomercializované době a je zde vlastně napadána bethesda a lidé, kteří se na vývoji podleli... to už mi například přijde ubohé. jedna věc je pomlouvat titul, druhá věc je pustit se do pomlouvání lidí a určování toho, čeho jsou a čeho nejsou schopní...
  • tak ja mam rad hardcore rpg ako Baldurs gate, NWN alebo arcanum ale napr. fallout 3 bola fakt dobra rpg aj ked hlavny pribeh bol gycovy ale svet a side questy boli super
  • Nu, niekoho skrátka viac bavia akčné FPS; iný si zase potrpí na kvalitný príbeh, výborné ozvučenie, zaujímavé úlohy či presvedčivé vedľajšie postavy. A práve táto druhá skupina má voči F3 oprávené výhrady.
  • Autor mi absolutně mluví z duše, hlavně v té části, že většina lidí zná Fallout pouze z trojky. V mých očích nikdy žádná hra, která ponese jméno Fallout, nebude tak dobrá jako jednička a dvojka. Ty časy jsou totiž pryč...
  • ked uz chces trollovat, tak aspon trolluj spravne. lebo retardovano reagovat na prispevok, ktorym chce niekto niekomu pomoct, to uz je ina demencia. sedlacik *8*
  • New Vegas je uplne stejny jako Fallout 3 nevidim rozdily a oba dily se mi hraly velice dobre (pripominam že na fallou 1 a 2 jsem vyrustal
  • Je pravda ze DLC to opravdu dost ozivujou, doufam ze az si za rok zahraju Mafii 2 se vsemi pridavky budu mit stejny pocit. Taktez se chystam na New Vegas - hlavne na Marcuse a "Šulíka" *1*
  • F1 super, F2 super, F3 bohuzel jedine se vsemi DLC, na Vegas se chystam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší