Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na verzi z UK můžeš pouze v případě, že DLC koupíš ve stejném regionu. Pokud jsi v ČR a máš UK verzi, DLC stejně nekoupíš. Je to docela na palici, bohužel pro všechny poctivé kupující.
  • Presne. 1C/Cenega verze FNV a mezinarodni verze FNV jsou dve odlisne steam aplikace, proto na 1C/Cenega verzi DLC nefunguje a ani nejde koupit., viz http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1769430
  • Zajímavé, že sedím v ČR a koupit to můžu. Možná za to může má verze koupená z UK, ale to nic nemění na tom, ale to je fuk.
  • Poznámka k recenzi. J.E.Sawyer je Lead Designer celého F:NV, takže je hlavní osobnost stojící za vývojem. Zbranový systém dělá proto, že je fanoušek zbraní (gun nut) a ví o nich neuvěřitelnou spoustu informací. Jinak napsal dost úkolů a připravil návrhy (nástřely questů, frakcí, atd.) pro to, jakým směrem se má vývoj ubírat. A vede ostatní designéry hry. Avellone se přidal k týmu až po dokončení Alpha Protocol a napsal jen několik postav (například Rose of Sharon Cassidy).
  • Ano, jenže nikoli pro východoevropský region (nejde na Steamu v tomto regionu koupit), tj ČR, Polsko a další, jelikož Cenega není schopna vydat pro tuto verzi patch, aby bylo DLC kompatibilní. Proto se ptám jakou verzi recenzent hrál. Tak a teď se chyť za nos ty "trosko" ;-)
  • Na Steamu už se dá Dead Money několik týdnů koupit. Takže první zjistit, že mám dost informací, a až pak útočit recenzenta. Takhle vypadáš jak hloupá troska.
  • RakeW
    Proč? Vždyť se to četlo krásně. Naopak na DLC, je to nezvykle hutná recenze. Akorát mám pocit, že se autor (i čtenář) v těch košatých kličkách textu občas trochu ztrácí, ale to se časem vypíše...
  • Tak nekvalitní "recenzi" už jsem dlouho nečetl, hnus.
  • Jakou verzi autor recenzoval? Pirátskou nebo má hru z jiného regionu nežli východoevropského?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit