Přejít na výpis diskuzí
Fallout New Vegas: Dead Money - recenze
12.5.2011 | Jan Smejkal
89 příspěvků
-
Recenzia je napísaná pekne,dobre, akurát že sa nestotožňujem s tými nedostatkami ktoré spomína. Jedinú slabinu som videl v niektorých (dosť významných) nelogičnostiach v úplnom závere hry :-/
-
Normální věta? A co to jako znamená "neúčinná děsivost audiovizuálna"? A co "povedená děsivost neznáma, bezmoci a beznaděje"? Vždyť jsou to zcela abrudní, vágní a šroubované formulace. Když si představím, že se takhle baví nějaké postavy ve filmovém hororu, musím se smát. Jedna z nich se vrátí ze sklepa, ve kterém leží zohavená mrtvola, a povídá: "audiovizuálnost naším mrtvé kamarádky Jessie je neúčinně děsivá, ale než jsem sestoupil dolů, neznámo našeho sklepa bylo povedeně děsivé, nemyslíš, Tome?" - "Máš pravdu, Jerry, ale naše momentální bezmoc a beznaděj je taky děsivě povedná, viď?" *1* *1* *1*
-
Mám normálnu krabicovú-CZ verziu hry, kamoš. Takže pravdepodobne je tá info na ktorú odkazuješ neaktuálna.
-
Dnes vychází Dead Money... ne u nás (do dnešního dne to stále platí) http://madbrahmin.cz/diskuse/1154 *3*
-
Když nevíš, tak proč reaguješ? Vše už jsem napsal. Na 1C/Cenega verzi, tedy verze prodávaná v ČR (a to i Steam verze) není s DLC kompatibilní a koupit nejde. Zřejmě nemáš tuto verzi, ale mezinárodní.
-
rozhodne pockaj, nebud ako ja co hraje FNV uz 5x krat a uz ho pozna skrz naskrz a uz teraz viem ze to dopadne aku u F3 kde som nehral ziaden DLC lebo uz som nemal silu to hrat po Xty krat.
-
google.cz *7*
-
Neviem aké máte problémy, (okrem prispievajúceho Aba) ale aj ja som si toto DLC kúpil cez Steam. Asi pred dvomi týždňami. Normálne to funguje.
-
A co je na tom? Normální věta.
.Jinak s tím názorem o "primitivech" se neztotožňuji. Jen si prostě nemyslím, že "verbální onanie" je pro text recenzi nějaké minus. -
Souhlasím. Navíc, podle mě čím víc unikátních autorských stylů, tím líp. Suché recenze mě už nějak neberou, na netu jich je plno. Naopak nějaký čtivý text aby člověk pohledal.
-
"Neúčinná děsivost audiovizuálna je naštěstí skvěle vyvažována povedenou děsivostí neznáma, bezmoci a beznaděje" mě jako primitiva pobavilo nejvíc *1*
-
Taky se tomu říká "slušně napsaný text, který primitiv není s to dešifrovat".
-
cest .. jeste porad hraju fallout 3 a premyslim ze az ji dohraju tak jestli mam spis se vrhnout na new vegas a nebo mam dat sanci tem dlc čkům ..jestli to stoji za to si to zkusit a hlavne jestli sou vsechny datace na trojku s cestinou ?
-
Nesouhlasím, já si ji docela užil ... vím, o čem hra (dlc) je, znám její slabiny a silná místa, dokázala mě navnadit k zahrání. Podle mě povedený kousek.
Květnatost, kterou tady někteří odsuzují, beru jako plus. Kdo chce suchý text, odkazuji na vysokoškolské učebnice. -
*3*
-
Dík za upřesnění, budu si to pamatovat *5*
-
Odborně se tomu říká verbální onanie*2*
-
Sorry, ale ta recenze se nedá ani číst, "květnaté" až hrůza... Že by jakási forma onan*e někoho, kdo právě odmaturoval z češtiny a potřeboval si dokázat, že ON na to má? *7*
-
Kolikrát mám říkat, že to DLC jsem v čr koupil na verzi z UK. V pohodě. Zkus to sám a uvidíš.
-
klavirista?????