Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Mně se hry od Bioware líbí, ale přijdou mi silně zaměnitelné. Ty šablony tam prostě jsou v míře vyšší než malé.
  • fallout
    s tím smozřejmě souhlasím...
  • smejki
    je to pravděpodobné, ale jsou to jen klepy. Osobně by se mi líbil model 4,5,6 atd by Bethesda a 4.5, 5.5, 6.5 by Obsidian. Zkrátka východní a západní větev hezky na střídačku. Po trojce se dost děsím představy, že by Bethesda rozvíjela dál západní větev, že by přímo navazovala na New Vegas.
  • smejki
    ta věta mě děsí ve snech *1*
  • smejki
    Hele, není se proč čílit, ono to nese i positiva. Myslel jsem si, že dneska už recenze nikdo nečte, že se jen sjede verdikt a známka a je vymalováno. Očividně ne.

Jako, pokud někomu víc sedí Dejva Sillmenů nebo Jára Chvalíčků, tak ať si je čte. Nicméně tu vidím paradox - na jednu stranu si lidi stěžují na unitárnost recenzí a na druhou nad imho osobitě napsaný textem štěkají, že není osobitý tím správným anastasovským způsobem. Děje se to nejen tady, ale třeba i u Dana Vávry, ba i u skvělého Lukáše Grygara.

ad peristaltika - při psaní jsem si vzpomněl na Cimrmany, kteří o ní taky mluví. Ovšem zatímco při psaní recenze jsem ještě věděl, jak o ní mluví, teď si zaboha nevzpomenu *1*
  • Smejki,
    postavy v Planescape: Torment nie sú zas až tak nemé. Naopak, majú výborný dabing, aj keď je pravda, že niektoré rozhovory prebehnú iba v textovej forme. Otravný je skôr plný dabing, pretože časom sa hlášky začínajú opakovať až do zblbnutia.
    Raz, dva, tri, skúška spojenia:
    "Patrolling the Mojave almost makes you wish for a nuclear winter." *11* *1*
  • smejki
    neplatí, na začátku diskuse máš důkaz. asi se ti rozbil steam, neumím si to jinak vysvětlit *5*

nicméně je zajímavé, že tunhle novinku jsi ignoroval:
    "Dead Money k mání, Cenega na zabití"
    http://www.madbrahmin.cz/index.php?id=home&news=1176
  • OT: Co je pravdy na tom, že F4 by měla dělat opět Bethesda, a Obsidian je tudíž vyšachován. Najde se tu nějaká dobrá duše, co o tom něco ví??
  • smejki
    já takhle píšu normálně, ale jak říká klasik:"If you want to avoid criticism, say nothing, do nothing, be nothing."
    já mám taky "své" recenzenty, jejichž textům i myšlenkám se vyhýbám, seč to jen jde. Divil bych se, kdyby si mě někdo nezaškatulkovat podobně u sebe.
  • smejki
    MCA je senior designer, Sawyer lead designer. Těžko rozhodovat, co je víc, ale Chris je otcem celého hlavního příběhu a nosné ideje a velké množství postav sám napsal. Sawyer je na tom podobně, ale namísto hlavní linie fušoval hlavně do vedlejších lokací (např. napsal design dokumenty pro Reflektor/Searchlight, je autorem Arcadových dialogů atd.) a do zmíněného zbraňového systému.
  • smejki
    toto DLC koupit jde. důkaz místo slibů *3*
    http://madsmejki.sweb.cz/dmdukaz.png
  • smejki
    to DLC je už přes měsíc normálně ke koupi, nevím o čem tu mluvíte, kolego.
  • smejki
    mám steamovou verzi, samozřejmě. A šlape bez problému. Jako překladatel FNV mám doma stále i betu. Zkoušel jsem to rozběhat i na ní, ale tam to hapruje, takže věřím tomu, že neopatchovaná verze nebude běhat korektně. Nicméně nyní už je to zcela bezpředmětné, protože poslední patch je už asi pět dní venku *3*
  • Z Jardy by měl Lenin radost!
  • tak to je skvele , diky!
  • Jo, jarda je sikula : )
  • A tobe by vadilo, kdyby misto "peristaltiky" pouzil jinej vyraz, nebo uplne jiny prirovnani? Tam je moznosti nespocet - tohle fakt nutny nebylo. A tech 90% jsem si vycucal ze spinavyho palce, ale kolik ty myslis ze to bude? Ja si to musel najit, a vubec se za to teda nestydim. Peristaltika *7* Lekarskej termin, kterej jestli zna vysoky procento beznejch lidi, tak mezi duchodcema, ktery ho asi casto slychaj u doktora : )
    (urcite bude potreba znova zduraznit, ze nerikam ze to slovo nezna NIKDO - to samozrejme ne. ale uz je to proste za hranici vseobecnejch znalosti - to mi nikdo nerozmluvi)

Jinak mas samozrejme pravdu, ale nemyslim ze se to vzajemne popira...
  • Presne tak, grafika u FNV je dostacujici. Hlavni je atmosfera, RPG elementy a celkova hratelnost a ta je hodne dobra. FNV je prvni hra kterou beru za pokracovatele puvodnich falloutu.
    Lepsi engine by mi nevadil, ale NE na ukor hratelnosti.
  • Ty voe to je jak nějakýho reklamního spotu...
  • Sám jsi napsal, že každý má laťku někde jinde. A těch 90% sis vycucal odkud? Problém je, že čtenářská skupina Tiscali Games je hodně různorodá, a je proto nesmyslné po autorovi žádat, aby svým stylem vycházel vstříc jen určité skupině.

Pokud se navíc jedná o komplexní a vrstevnaté rpgéčko, cílová skupina čtenářů se tím nutně zmenšuje.

Souhlasím s tebou v tom, že recenze je možná až příliš útočná... Přestože většina autorových připomínek je trefná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit