Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem Jarda a mám učňák a všemu co je tam napsaný rozumím kdyžtak si to najdu na googlu pokud náhodou ne, nejsem totiž debo a ignorant, tak se učte děti! *12*
  • No jo ale pořád se to prostě neblíží F1+2 u toho jsem se nenudil i po několika letech ...já vím že se to řeší pořád dokola ale, nemůžu si pomoct, já se začal prostě nudit i u F3,FNV a jejich dlc některý jsem z nudy ani nedohrál taky má někdo podobný pocit? Já tomu říkam TES(the elder scrolls) syndrom-prostě je to tak rozlehlý až je to celkově prázdný a obsahově neuspokojující. Snad to DLC bude aspoň nějaké oživení...
  • Nemyslim teda, ze by to byl az tak "prostej fakt", a uz vubec ne nejakej extra problem, ale dobre - otazka vkusu dejme tomu.
    Hlavne ale tohle neni clanek o Bioware hrach, tudiz to bylo vlastne jen zbytecny rejpnuti (pokud to chtel autor pouzit jen pro kontrast tech dvou pristupu, mel to podle me udelat jinak)

Ale jo - nerikam ze mi to nejak extra vadilo - myslim ze tam byly ale jiny zbytecny kopance - jen jsem si na jinej v tu chvili nevzpomel : P
    (Otloukanek F3 je uz hold takovej evergreen (kor tady u smejkiho), ze i tyhle hloupy zminky bych presel vlastne bez povsimnuti)
  • Prodejnost nevím... Ale Rpg je to kua dobrý a to jim maj závidět!!! .. Těch způsobů dokončení jednoho blbého úkolu? *5* *4* *1*
  • Zcela konkrétně tady: http://www.oldgames.sk/casopisy/
  • "zdravím šablonáře z Bioware" - To je prostej fakt.... Nejde jestli se ti hry od Bioware libí nebo ne, jednoznačné je že jedou podle stejných konceptu několik let... Kdyby to recenzenti nekritizovali, bylo by to dost smutné ( je to jejich práce)
  • I se škaredým zastaralým enginem je to nejlepší a nejúspěšnější RPG poslední doby...Mass effect nebo Dragon age můžou prodejnost jenom tiše závidět.
  • Recenze je to fakt pekna, smejki

Ale sulinkum, co tady doporucujou lidem, kterejm uz zacina poblikavat kontrolka "VERBAL SHOWOFF", at si jdou cist blesk, bych zacpal hubu hadrem na podlahu.
    Drahousci, nebudu vam brat iluzi toho, ze plnym pochopenim podobnyho textu se radite mezi intelektualni elitu, nebo ze to dokonce spousta lidi pochopit nedokaze.
    Ale zkuste VY pochopit, ze spoustu lidi (mnohdy urcite i nad tou vasi zavratnou urovni intelektu) takovyhle (misty vazne az) ona. nie celkem iritujou. (proc je zrovna tohle slovo zakazany??)
    Jak rikam - mne se ta recenze moc libila - vytknul bych fakt jen par drobnosti, ale kazdej ma tu latku tolerance nekde jinde. (minimalne "peristaltika střev" snad nutna nebyla - to presne na tu "ona. nii" sedi: "Placnu tam tohle super cizi slovo, kterymu sice 90% lidi nebude rozumet, ale tim urcite clanek dostane ten spravnej punc profesionality")
    Taky bych smejkiho poprosil oprostit se od castyho a zbytecnyho promitani osobnich preferenci (resp. asi spis antipatii - treba zrovna jen lehce stiplavy "zdravím šablonáře z Bioware", apod.), a myslim ze by se zlute, podtrzene jmeno Jan Smejkal nahore nad clankem hezky vyjimalo casteji ; P
    Fakt se ale trochu hlidej - prirovnani virtuoz/sbor, nebo treba staccato zbrani/chodidel je super. Predlouha, nesrozumitelna souveti navic plna zavorek, nebo uz zminovana "podarena vs. nepodarena desivost" ale fakt ne : )
  • Taky si vybavuju nektere recenze napr.: DM2, Ravenloft 2 nebo Ufo2. Bohuzel jsem pri stehovani z virtualni reality do zivotni reality tyhle casopisy vyhodil, da se to nekde na netu nalezt k precteni?
  • fallout
    Fallout New Vegas je skvělé RPG... jeho vadou je bohužel škaredý zastaralý engine. Věřím, že kdyby běžel FNV na jiném graficky zajímavějším enginu, tak by byla hra ještě více úspěšná než je nyní...
  • Mopped
    Jo přesně, ty dvě buzny uměli opravdu psát. Některé texty jsou skvosty. Zrovna hraji Stonekeep a k navození atmosféry jsem si přečetl Andrejovu recenzi a je to prostě paráda. Něco podobného aby člověk dneska pohledal.
  • Odpusť si ty familiérní oslovení, nejsem žádný tvůj kamoš. Informace je stále aktuální, DLC zakoupit na tuto verzi nejde. Stačí si pročíst fóra na Steamu, vím to i z vlastní zkušenosti (koupit DLC zkouším obden, kdyby se náhodou zadařilo).
  • Mopped
    špatně *1*
  • RakeW
    Ok :).
  • Sehnal jsem si všechny Levely a Score od čísla jedna, abych zjistil, jak to tenkrát bylo, a pravdou je, že tak, jako uměli psát Eisler s Anastasowem, ale i mnozí další, dneska neumí psát nikdo. Anebo tak aspoň nepíše. A zdaleka to všechno nebyly jen nechuťárny, jak je populární si myslet. Mnohem častěji to byly recenze opravdu vtipné, leckdy plné poněkud temné fantazie (například Andrej psal některé recenze ve spolupráci se svým "zlým" alter egem Mamoulianem), velmi často originální a vždy prodchnuté takovou zvláštní atmosférou, která existovala jen tenkrát. Jestli tenhle text někdo považuje za "osvěžující vítr", pak doopravy nezná historii. Je to možné bohaté na slovní zásobu, ale zatraceně SUCHÉ...
  • RakeW
    Vidíš, a mě tyhle Andrejovy nechutnosti vždycky nechávaly naprosto chladným. Ale přiznávám, že jsem jeho nejslavnější období jsem nezažil (Score jsem nikdy nekupoval, Level až v letech 2000-2005).
  • Pějou se tu ódy na květnatost toho textu, ale mě to přijde strojené a umělé. Možná jsem trochu zaujatej, ale zrovna včera jsem četl Anastasovu recenzi na Earthworm Jima ve starém Score a s popisem toho, jak Andrej prohrál sázku a musel se vyplazit po břiše až na Petřín, načež cestou nahoru nabíral do huby žížali, se tenhle "originální a autorský přístup" nedá příliš srovnávat...
  • Tak ty si vážně srandista. Nebo chceš začít flame?? Pokud ne, tak je mi tě líto, protože hanit někoho za rozvinutější vyjadřovací schopnosti může jen ubožák. Navíc když jsou věty formulovány kousavě a vtipně. Je vidět, že moc nečteš. Jdi si dát radši blesk!
  • RakeW
    A tobě přijde přiměřené srovnávat takový text s neformálním dialogem v hororu? Nehodlám tu větu opisovat jinými (jednoduchými) slovy, protože je mi jasné, že jí rozumíš. Fakt, zrovna tohle mi přijde naprosto srozumitelné. Určitě by se v té recenzi daly najít větší perly.
  • MrSanta
    Moc pěkně napsaná recenze. Jen tak dál pane Smejkal. *tlesk tlesk* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit