Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Nemyslím, že je Fallout slučitelný s Evropou (a už vůbec ne s Bethesdou...), jelikož americká popkultura v té hře hraje hrozně signifikantní roli. Nechápej mě špatně, ať klidně udělají postapokalyptickou hru odehrávající se v Evropě, ale už to prostě nebude Fallout.

    Na druhou stranu je to jedno, protože dokurv*t tohle geinální univerzum už asi víc než ve trojce nepůjde.
  • Nevím, no. Podle mě ta filosofie nebyla ani ve starých Falloutech, ani v těch nových. F:NV je v tomto směru chváleno, ale mě pouťové triky typu "Caesar pár minut nesouvisle mele o hegeliánské dialektice" nepřesvědčí. Zvláště když tu existuje laťka v podobě Planescape Torment, který dokázal, že jde udělat filosofická hra, která je navíc úžasně hratelná. F:NV je skvělá hra, ale není důvod z ní dělat něco víc.
  • MrSanta
    Na F4 dělá určitě Bethesda. Nebo bude dělat. Jestli se teda od oznámení F:NV něco nezměnilo. Tehdá Bethesda jasně řekla, že F:NV není 4. díl a že Fallout 4 bude dělat Bethesda sama.
    Co se děje týče, tak já bych se vůbec nezlobil za nějaké dobrodružství ve staré dobré Evropě. Ví se vůbec, co se děje v Evropě, nebo se tím zatím nikdo nezabýval?
  • smejki
    přesně tak, proto mám problém vnímat vysokoškoláky jako nadřazené. Přesto se mi o tu někteří snaží vnucovat. Nicméně je jasné, že se vysokoškoláci setkávají s trochu jiným systémem myšlení a z většiny ho i mají. Stejně tak je jasné, že toho víc vědí. Popíraní těchto faktů považuji za pokrytectví a projev zhoubného rovnostářství.
  • GlaDOS
    Na vejšku se v dnešní době dostane každý blb. Není to nic nedosažitelného. Je prostě fakt, že vyšší vzdělání znamená lepší možnost uplatnění. Daleko lepší. Když si chcete stěžovat na nadřazenost, stěžujte si státu ale ne tady.
  • smejki
    mám dojem, že tu má někdo problém chápat psaný text, ale budu trpělivý. Čím se nadřazuju, prosím tě?
  • Nj tak teď jsi nám čtenářům dal najevo tvůj pocit nadřazenosti.
  • 2 Chlupatá řiť:
    1. O to přeci vůbec nejde, posunovači ho/ven byla jen trapná nadsázka vzhledem k jisté nechutné záležitosti v knize.
    2. A sám sebe? Dle mě je to ubohá záležitost (ten mnišský fantasy book), vztahováno to bylo k lidem kteří nad tou knihou mají erekci, jako např. říhač...
    3. A ano opravdu nejsem cílová skupina tohoto levicového žida. A ne nejsem antisemita, ale Žid křesťanského vyznání... Totiž co jiného napíše žid o čemkoli s křesťanskou tématikou, jako mistr Eco?

    PS: A pak bojkotuje Israel?
  • smejki
    o čem se bavíme? je nepopiratelné, že lidi s vyšším vzděláním mají
    a) z drtivé většiny specifický způsob myšlení
    b) hlubší znalosti "všeho"
    neříkám, že tu hru nepochopí lidi se základkou. říkám, že u nich reálně hrozí, že jim bude spousta obsahu uteče nepozorovaně pod rukama. Jak už jsem řekl, pokud někdo trpí pocitem méněcennosti, není to můj problém. Stejně tak není můj problém, že jistá část lidí považuje vysokou školu za jakési nedosažitelné mystično a že "pán inžeňýr" je automaticky modla.
  • Lidé se vzděláním prostě nadřazení jsou. Když přijde žádat o práci vysokoškolák a někdo se základním vzděláním, kdo bude asi mít větší šanci u personalistů?
  • Ok v tom případě není problém... až na to že si "lidi jen se základkou" DLC neužijou, protože to nepochopí.
    Prostě mi to přijde, jakoby ses cítil "nadřazený" vůči lidem "jen se základkou".
    A nebo, v opačném případě, máš z lidí s nižším vzděláním fobii a takhle s nimi bojuješ, v tom případě by bylo vhodné vyhledat odbornou pomoc :-)
  • Sakra. Pojďme hrát Netwars! Ne, vážně, před týdnem jsme to hráli. *4*
  • smejki
    Není to můj postoj. To je hrubý fór, aby tady pan trol neměl normální prostor na reakci. Může buď mlčky přijmout, nebo poděkovat, anebo reagovat na nesmyslný text.
    Osobně je mi jedno, jestli čísla jsou nebo ne. Kdybych chtěl, švihnu to číslo do textu.
  • smejki
    není tahové, izometrické a má víc než 256 barev *15*
  • Ale kdepak. Pouze po přečtení předchozího příspěvku na adresu pana Poláčka, "velkého kapitalisty a vraha koťátek", působíš dojmem... No to je jedno. Já to dál rozebírat nebudu. Je to tvůj postoj k věci, i když lehce dětinsky formulovaný.
  • A co že konkrétně se ti na FNV nelíbí?
  • smejki
    působím snad dojmem slepce?
  • Ano, protože recenze DLCček je bez číselného hodnocení. Games.cz to má v "pravidlech(kodexu)", říkejme tomu každý jak chceme a já s tím souhlasím. DLC není možné číselně ohodnotit. Kdyby jo, tak vem v potaz cenu 10 euro a odečti 4 body za herní dobu....
  • Hairy_Ass
    Trol.diskuzni: Co? Myslíš, že by člověk, který rád čte žánr postmodernistické literatury by nazval její stěžejní dílo "mnišským fantasy bookem" a její čtenáře (tedy sám sebe) "posunovači ho/ven"? Ne? Tak asi nepatří do cílové skupiny čtenářů. Záměrně jsem se vyhnul diskusi na téma, jestli byl schopen takové dílo vůbec pochopit, když ho tak nazval...
  • Cahir
    *1* Best!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit