Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm... Orleans by mohlo bejt zajímavý. Podle Fallout bible ale taky před tou atomovou válkou USA zabrala taky Kanadu - Québec, Montreál... trochu sněhu jako ve Skyrimu.

Já bych taky uvítal, kdyby svět byl otevřenější, přitom ale dobře propojený - třeba aby bylo možný procházet na ležato zříceným mrakodrapem a přitom vidět skrz průrvy v betonu a přes chybějící patra ven do krajiny - tohle by určitě chtělo nějakou inovovanou technologii, ale myslím, že to je něco co by v postapokaliptickým světě nechybí, ale třeba v F3 je celý DC dohromady jen několik otevřenejch prostranství, který obklopujou zříceniny jen coby papundeklový kulisy.
    Tahle apokaliptická epičnost by mohla bejt nádherná, kdyby to taky ještě bylo funkční (nějaký přestřelky v zříceninách, kde by snipeři skutečně dostáli svému jménu)
    Toť moje idealizovaná vize pokračování :)
  • Asi desáté DLC této hry, navíc bez číselného hodnocení... Co na to říct. *1*
  • Já spíš dost uvažuji kam to zasaděj... New York by byl určitě parádní, ale je to dost používané místo... Já bych byl moc rád za New Orleans a okolí Mississippi. Rád bych si dal nějaký ten jižanský styl, určitě by tam byli narážky na Konfederaci atd. To má podle mne velký potenciál...
  • "DLC obecně nehodnotíme číselně, veškeré informace najdete v textu." - To zas bude breku :)
  • Ještě by se mělo stát, že pokud hru vlastníš a pořídíš si třeba GOTY, tak by se ti ta přebytečná kopie měla objevit v inventáři, ovšem to je jediný co mi vadí na steamu, objeví se tam málokdy
    :(.
  • Hm... hlavně doufám, že případnej F4 bude oproti FNV podstatně dál, než třeba Skyrim od Oblivionu.
  • No Info. Můžeme jedině čekat a modlil se že: 1) Obsidiani budou dělat na F4
    2) Obsidiany koupí Bethesda a budou dělat na F4
    3) Pro Bethesdu nastane období renezance a budou pracovat na přijatelném F4
  • A uz tu mame hry, na ktere je potreba mit vzdelani *1* Autor at se radsi poradne vyspi *2*
  • reakce na Amaroun
  • Diky za odpoved a ano FNV mám retail
  • No, podle receneze to vypadá jako by se jim do fallouta konečně podařilo udělat slušný DLC. Stějně bych ale radši uvítal, kdyby místo těchle přídavků udělali větší svět do původní hry. Mimochodem - netušíte někdo, jak to vypadá s nějakým plnohodnotným pokračováním?
  • Hory85
    Rimmer: "Díky bohu Holly to nepoznamenalo." *1*
  • Aktivuje se ti jen DLC :-) Dvě položky FNV mít nebudeš :-)
    Kupoval jsem Napoleony + ETW GOTY a ETW jsem již na Steamu měl. Výsledek byl že nové ETW mi to odmítlo a přidal se zbytek :-)

Možná ale jiná situace nastane jestli původní FNV máš retail...
  • Jinak samozrejme vynikajici recenze ;)
  • Vim ze to neni uplne k tematu ale ma vyjit Ultimate Edice New Vegas zajimalo by me co se stane kdyz uz davno mam New Vegas ve Steamu a nemam zadny DLC.Bude v Ultimate Edici samostatne cd-key do kazdyho DLC nebo jeden cd-key kterej kdyz aktivuju budu mit do sveho Steamu aktivovane vsechna DLC. + jednu kopii New Vegas? protoze uz vlastnim jednu celou dobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit