Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • StanleyCZ
    Já bych si zase znovu prošel Californii.. Rád bych viděl, jaké změny prodělaly města po těch letech.
  • ja nevim co je smutnejsi jestli to ze si z neho delas srandu nebo to ze pokud se snazil bejt emous nevislo mu to ani trochu *6*
  • Cahir
    Pokud vím, tak jak Obsidian, tak Bethesda Game studios mají jeden neoznámený titul ve vývoji. Bojím se, že na F4 dělá právě Beth. *13*
  • Co vám na tom vadí? Ta věta je napsaná logicky... Asi máš dostatečný rozhled na to aby jsi se bavil *3*
  • Palm Springs nebo Utah? To by nemuselo být špatný....

Ne ne musí to být Jih, Konfederace, Ku-klux-klan, plantáže, kolesové parníky, jižanský Jazz, Tom Sawyer a Huckleberry Finn, Špinavá Mississippi a v ní nějaký FEV aligátoři *1*. Bažiny a já nevím co všechno ještě *1* A kovbojové to je samozřejmý...
  • Tak jsem chtel pochvalit za recenzi, ve ktery autor nepredvadi zadny absurdni verbalni bukake.
    Ale vsechny ted rozplacu, a neudelam to.
    Ze se smejki rad opaji svym intelektualitisismem vime asi davno vsichni, ale ten posledni odstavec... : D
    To by si odpustil snad i kdejakej vetsi kadr.

Navic u Old World Blues si blahem rozjarene hykal i oslik meho kalibru.
  • Cahir
    Hele ať je kdokoliv, hlavně tam musej bejt kovbojové! *1* Mně by ostatně vůbec nevadilo, kdybychom se posunuli jen o pár mil od Vegas...
  • Taky máš absolutní pravdu jako kolega výše? *1*
  • Shenkster
    Ty si hroznej troll...nebo spíš...trotl ? *4*
  • Cahir
    Víš, proč byl Fallout3 tak oblíbený, resp. komerčně úspěšný? Protože do puntíku kopíroval koncept TES, který je hráči po celém světa milován - ono "gamblerství" (Vávrovo trefné pojmenování) v podobě neustálého vylepšování, objevování, craftění, získávání nového gearu apod. lidi prostě táhne. A co na tom, jestli to má všechno nějaký smysl, nebo ne - důležitá je ona herní náplň, nikoliv smysluplnost (ona absence smysluplnosti a cíle jsou mimo jiné důvody, proč jsem nebyl posledních deset let schopen dohrát jakoukoliv hru od Bethesdy, bez urážky - je to o preferencích). V NV, alespoň podle mé interpretace, na to šli lišáčky: Zkopírovali a dokonce vylepšili onen koncept gamblerství, takže si zajistili masovou podporu, ale na druhou stranu přidali něco víc. Podařilo se jim, a hlavně v OWB, na "jiné úrovni" komunikovat i s "intouši".

Řeknu to na plnou hubu: Jednodušším lidem NV připadalo jen jako prachsprostá kopie trojky, ti sofistikovanější dokázali prohlédnout onen propastný rozdíl, jaký mezi oběma hrami byl. Autor (konečně se dostávám k tvému komentáři, kdo to přes mé žvásty dotáhl až sem, gratulace!) má tedy plné právo považovat hru za "přehledově" náročnou, protože ona taková, chce-li si ji člověk vychutnat naplno, prostě je...

PS: Josh Sawyer kdesi reagoval na pochvalu za perfektně napsané charaktery s poděkováním, přesto si neodpustil pesimistickou poznámku, že většinu hráčů to stejně nezajímá a neocení to. Já jen doufám, že ho tato skutečnost nijak neovlivní v další tvorbě.
  • Tak co jsem vypozoroval, autor dává svoji nadřazenost najevo v diskuzích docela často, takže mě to vůbec nepřekvapuje...
  • S tím vzděláním to autor opravdu přehnal. Znám pár lidí co mají jenom základku, a to proto, že se museli starat o rodinu, která na tom není finančně zrovna nejlíp. A žádní pitomci to nejsou. Vyjadřují se podstatně líp než většina zdejších "diskutujících". Vzdělání s tím nemá co dělat. Autor této recenze může být jen rád, že se narodil tak, jak se narodil a že mu rodiče zaplatili střední školu.
  • GlaDOS
    Alespoň, že můj avatar uspokojil tvoji touhu se do něčeho nebo někoho navážet. *5* Víc už k tomu nemám co říct.
  • A další uživatel se svojí internetovou pravdou... *3*
  • Se podívej na to, jak se vyfotil... Hrozně cool emodrsoň. *5*
  • Cahir
    *7*ho*no
  • GlaDOS
    Já konstatuji pravdu. Problém nemám já. Spíš ty. Nějaký, co tě nutí nám cpát svoje hloupé žvásty horem dolem. Emouš nejsem ale díky za názor.
  • ???? jak si na to prisel? *1*
  • A jéje, emouš má problém. *5*
  • GlaDOS
    Asi tvůj další koment u DLC této hry, navíc bez rozumného významu... Co na to říct.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit