Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rtm tě pod vlivem alkoholu pochválí a ty ze sebe začneš dělat intelektuála *15* Bože stůj při nás.... *7*
  • Trol.diskuzni
    Jj, kolega Amaroun neustále (dle jeho průběžných příspěvků) touží po tom, abych se mu svěřoval s niancemi svého osobního života... Možná by se však kolega měl starat sám o sebe, tady nejsme na fejsbůku. *5*
  • Pan rmt mne vždy pobaví *1* - Za jakékoliv situace vytáhne Space Marine.

Trola nemá cenu řešit.. On zase začne vytvářet dojem člověka s nadhledem, co tu netráví čas zbytečně. Ale jen se tu baví při jeho primární činnosti, která jistě musí být úžasná. Jinak by jí nám přece řekl *1* . Tipnul bych si něco jako hlídač parkoviště. Mne by docela zajímalo jestli by nešla dodat nějaká funkce skrytí příspěvků určitého přihlášeného diskutujícího.. Určitě by to ušetřilo místo a čas *4*
  • Co se týče toho avataru, očividně jde o nápodobu coveru z prvního Deus Ex a jedné, co je tu emo, jsou tvé příspěvky *3*
  • Naprosto dokonalé DLC....šílený think tank, užasný sink, parádní zbraně a roztomilé brnění :D - navíc herní doba byla téměř obří....kolem 15ti hodin s tím že jsem prošel skoro všechno... jednoznačně 10/10
  • Tuhle hru a vsechny DLC si klidne koupim, az to prestanou vydavat jako Fallout
  • Top DLC, jedno z nejlepších, co jsem kdy hrál.
    Snad jen s tím střídmým dávkováním dialogů ve střední fázi hry příliš nesouhlasím, tam není prostor pro dialogy jako takové, ale při téměř každém kroku vás z interkomu provází hlasy jednoho z "mozkounů", a jsou to právě ony, které posunují děj.
    Já bych tomu dal 9.
  • Hairy_Ass
    To je jako u Járy Cimrmana, tam bez všeobecných znalostí prostě spoustu věcí nepochopíte, Matrix je ještě jednoduchoučký - to Animatrix nasadil trochu větší kalibr, to je pravda. *3* A to samé u mnoha britských vtipů, které vám nemusí přijít vtipné, pokud o jejich tématu nic nevíte. A nakonec ideálním příkladem je třeba kniha Jméno růže - ze které si každý odnese něco podle toho, jak moc je obeznámen s tím kterým oborem (historie, filosofie, kriminologie...)
  • Pokud ma nekdo jen tu zakladku, tak je to asi jen jeho problem, ale spojovat to automaticky s neschopnosti pochopit cokoli trochu hlubsiho...
    To mi fakt trochu urazlivy prijde. Ale hlavne zbytecny. A hloupy. Bude se to libit lidem co nosej rovnej ksilt? : D
    Ne ze by to jako hruba generalizace nedavalo smysl. Mluvit o tom s kamosema u piva, mozna bych to sam rekl podobne. Do recenze mi to ale porad prijde krajne nevhodny.
    A stejne nevim, co by tam melo byt tak slozityho na pochopeni. V tech vyjmenovanejch filmech jakbysmet. Teda urcite to jsou filmy, ktery je dobry videt dvakrat, ale jestli "stredoskolak" nepochopi Matrix, asi to bude spis tim, ze je proste blbej (/nepozornej), nez ze by si rad pospal pri matice.
    Takze jsem zas na zacatku. Jestli jsi chtel napsat, ze to neni pro blbce, urcite to slo i jinak...
    EDIT - je teda otazkou, co znamena "plne pochopit". Nepochybuju o tom, ze bys mohl z kazdyho z tech filmu (a OWB) zacit tahat tuny hlubokych myslenek, o ktery jsem ani nezavadil. A vadi mi to? Nijak zvlast. Pochubuju, ze by kterykoli z tech del vzniklo vyhradne pro lidi, kteri disponuji znalostmi matematiky, historie (a historických souvislostí), fyziky a třeba sociologie na úrovni prvního ročníku vysoké školy, resp. posledního ročníku oborové střední školy.
  • Já mám značně velké podezření, že se troll tímhle vyloženě mentálně ukájí, protože si připadá děsně zajímavý a vtipný zhruba jako malá děvečka, takže stejně jako nemůžeš jednoduše říci debilovi, aby přestal být debilem, tak myslím že to i v tomhle ohledu nedopadne na úrodnou půdu.
  • smejki
    Není mým problémem, že základní vzdělání berete jako urážku. Není to tak míněno ani v nejmenším. Silně ovšem pochybuji, že nějaká statisticky významná část takových lidí bude disponovat znalostmi matematiky, historie (a historických souvislostí), fyziky a třeba sociologie na úrovni prvního ročníku vysoké školy, resp. posledního ročníku oborové střední školy. Znám osobně středoškoláky, kteří nebyli schopni plně pochopit Matrix (nebo tenhle díl Animatrixu), Inception, Casshern, Kontakt, Minority Report, Krále rybáře nebo třeba 12 opic. Old World Blues je podobně komplikovaný.
  • Trol.diskuzni
    Děkuji, tím je tato diskuze vyřešena! *4*
  • smejki
    9/10

Pan Poláček, zdejší editor a šéfvykořisťovatel a také významný Iluminát a člen Svazu mladých kapitalistů a korupčníků, odstranil z mé recenze číselné hodnocení, protože mu prý Bethesda poslala candáty místo kaprů.
  • smejki
    vyspal jsem se dnes krátce, pouhých pět hodin. Něco na tom asi bude, takže se na Lonesome Road vrhnu asi až zítra, až budu vyspinkaný dorůžova. ^_^
  • Trol.diskuzni
    Já bych řekl, že pokud Games.cz není soukromým blogem nějaké náctileté holčiny, tak by ty recenze měly mít nějakou formu a transparentním způsobem informovat o produktu, o kterém se v ní hovoří... (zkopírováno)
  • Trol.diskuzni
    Já bych řekl, že pokud Games.cz není soukromým blogem nějaké náctileté holčiny, tak by ty recenze měly mít nějakou formu a transparentním způsobem informovat o produktu, o kterém se v ní hovoří...
  • Cahir
    Trol + rmt: Kluci, začnete spolu teď chodit?

Navázání na předchozí vlákno: Trole, vidím, že stále nejsi schopen pochopit, že recenze není o subjektivním dojmu ČTENÁŘE - když napíšu, že hra je shi.t, tak si z toho můžeš vykládat až do prde*e a stejně pořád bude jasné, co ta hra pro AUTORA znamená.

Trole, moc tě prosím, přestaň být tak aktivní. Člověk skroluje diskuzí se záměrem debatovat o svojí oblíbené hře a ve většině případu musí stále koukat na ten tvůj xicht, který je zcela jistě věrnou kopií reality. Tvoje žvásty jsou opravdu všude a jsou opravdu o ničem.

rmt, nezklamal jsi. Ani po několika měsících nejsi schopen překousnout průměrné hodnocení průměrné hry a chudák Aleš Smutný to zase odnesl. Určitě ho to moc mrzí. *7*.
  • Cahir
    EDIT: přesunuto
  • Ty diskusní vlákna jsou tu opravdu blbě řešený, když konečně alkohol trochu ustoupil je načase pustit si Červenýho Trpaslíka s "dabingem", nastavit switch off a jít spát... *6*

PS: JJ souhlas ohledně podcastů, každopádně chce to víc Vávry, baví mě, i když občas s ním nesouhlasím a dovolím si říct že nemá pravdu, tak si je tam přesto všechny kolem dává... *1*
    A pan Bach je velice dobrý recenzent...
  • Trol.diskuzni
    Jj, na podcasty je Grygar skvělý, naprosto... S panem Bachem a panem Poláčkem takřka ideální trojice diskutujících. Akorát teda pan pořadatel Dobrovský by mohl zase projednou uvolnit místo někomu jinému, stejně tam povětšinou nemá co říct.

Na recenze se mi líbí někteří externisti a ze stálých především pan Bach - u něj se člověk dozví vše podstatné, aby si mohl udělat dobrý obrázek, s čím má tu čest... Navíc i číselné hodnocení má v podstatě vždy v souladu s mými pocity z textové části.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit