Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    No co tím chtěl kolega říci jsem nepochopil... "Pokud to nazýváš takhle, tak evidentně nepatříš do cílové skupiny čtenářů Umberta Eca."
  • Hairy_Ass
    Trol.diskuzni: A co?
  • Trol.internetovy
    Už se těším až vyjde Fallout : New vegas Ultimate Edition se všema DLC. Pak se hned vrhnu na toto opěvováné DLC, huzzah!
  • Trol.diskuzni
    Hairy_ass: A?
  • Trol.diskuzni
    Píše se obojí s tím, že nuance je gramaticky správně...
  • Píše se nuance *4*
  • Hairy_Ass
    Pokud to nazýváš takhle, tak evidentně nepatříš do cílové skupiny čtenářů Umberta Eca.
  • Black_Hand
    todle jsou informace z newsletteru, takze jsou duveryhodny. dokonce soutezili od listky na posledni dva dily. btw kdyby ses nahodou zacal moc divit :). devata rada byla tak skvela a nejlepsi ze vsech...ze nam z ni zustal jenom film. s ni je to mysleny trochu jako recese.
  • Tohle video presne popisuje moje pocity z Falloutu 3+

http://www.southparkstudios.com/clips/187269/look-out-indy
  • To ste tu snad všichni posunovači ho/ven, že vás berou mnišské fantasy booky?
  • Po*er se už ty .. *11* *16*
  • Trol.diskuzni
    Tvůj velmi přínosný osobní názor jsem zaregistroval. *3*
  • Ty si říkáš soudný člověk? No to teda potěš*6*

Nechci tě zklamat. Určitě máš úžasné dedukce, ale tvůj osobní život je fakt něco z čeho by se mi mohlo udělat dost nevolno, takže ne díky *5*
  • Trol.diskuzni
    Jediný, kdo tady ze sebe něco dělá, je Amaroun a spol. tím, že se mi snaží dokázat svoji nadřazenost. Vtipné však na tom je, že se ono nadřazené chování snaží zároveň podsouvat mně samotnému... *4*
  • Trol.diskuzni
    Nepamatuju si, že bych tady na tebe někdy vytahoval své osobní problémy... Pouze jsem se dotázal konkrétní osoby (osob) na jejich názor - ty ani Amaroun jsi mezi nimi rozhodně nebyl.

Možná by sis měl ujasnit spíše ty, proč na mě vůbec reaguješ... Můj život rozhodně nijak neovlivníš, neb napadání ze strany internetových anonymů soudný člověk nebere vážně. *4*

P.S.: Máš právo mě považovat za cokoliv, třeba za kašpárka... Toť svoboda mysli.
  • Veskoslav
    Diskuze k psychickým poruchám je vedle mladej:)
  • Hory85
    To jsem ani nevěděl že bude 10. řada. No už aby to tu bylo !!!!!!!!!!!!!!!!
  • S vytahováním svých osobních problémů, na diskuzích Games, si začal před vánocemi ty sám, neurčitými dotazy, jestli máš (kdesi) zůstat, nebo (někam) odejít, takže teď nemel, že se má každý starat sám o sebe. Jestli si potřebuješ něco kompenzovat, je to tvůj problém, ale možná by sis měl ujasnit, zda chceš být za místního kašpárka, se všemi důsledky z toho plynoucími, nebo normálního diskutéra, kterého chtějí ostatní brát vážně.
  • Zarámovat, pověsit na zeď a Falloutí diskuze se srazí na polovinu. Teď ještě aby to někdo udělal u témat s pirátstvím. To je taky Déjà vu tisíce a jedné noci *3*
  • Cahir
    Jméno Růže považuju za jednu z nejlepších knih 20. století! Ta závěrečná slovní výměna mezi oběma mnichy je čiré mistrovství.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit