Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi jsem jediný, ale Valve fakt nemám rád. Jsem sice rád za značku HL a Steam, ale nerozumím jejich vývojářské politice - za těžké peníze k sobě přetahují talentované individuální vývojáře (nabízeli např. i kontrakt Notchovi), pak jim vyplácejí sice zajímavé měsíční platy, ale co tito lidé dělají ve firmě? Sedí na zadku. Přijde mi to jako zabitej potenciál, takhle bychom mohli mít více her kdyby tyto talentované vývojáře nespolkl Valve a jeli by na svoje triko. Pokud by skutečně makali ve Valve na vlastních věcech, bez omezení, vydávala by tato firma asi 20 her ročně - ano, tolik zaměstnanců Valve má. Ale není to tak, nevím co tam dělají. Nechápu tuto politiku, pokud někdo víte něco více, moc rád si to poslechnu. Rovněž se divím těm anketám - že by herní vývojáři nejvíc ze všeho chtěli pracovat právě ve Valve - to jsou všichni vývojáři vážně tak omezení a místo vydávání her by raději dostávali tučnou výplatu za to že si budou v pracovní době hrát?
  • jenze valve a gebel, rek, nasrrat na PC. *10*
  • Ked uz nemaju kam dat prachy nech ich daju tym co to potrebuju. Do vydabia aj nevydania HL3 budemem mat co hrat, o to sa nebojte.
  • Ako keby Valve nevedel, že hráči chcú pokračovanie...
  • Psychotic
    Mám nápad pro Valve: Jestli se nechcete plácat s Half-Life 3, prostě udělejte nejhorší hru, které jste schopni (to vypotíte za týden), dejte na to nálepku Half-Life 3, všichni fanoušci začnou řvát, že "U [nich] skončil Half-Life Epizodou 2" a že "za to můžou konzole" a přestanou otravovat s dalšími díly. Problém vyřešen.
  • del0
    Proč ne. Pokud to bude dělaný primárně na PC...
  • rami.cz
    Minuly rok bylo "Volvo give DIRETIDE" a ted to bude "Volvo give HL3" :)
  • flash789
    zajimave...ale s tim ze cely internet chce HL3 bych nesouhlasil..s dovolenim..ehm..je to pomerne zasadni hra a vůbec není spatna..ale plno lidem, vcetne me to je uplne jedno jestli bude nebo nebude další dil..
  • Mě by upřímně spíš zajímalo jak se k tomu postaví právní oddělení Valve. Chtít něco je jedna věc, ale zneužít TM, zneužít fotky třetí osoby pro účely kampaně a ještě na tom vydělávat... Docela drzost, aby se nakonec ti kluci nedivili...
  • TireFuri
    Jsem si celkem jistý že takhle vývoj her nefunguje ale když lidi nevědí co s penězi, proč jim do toho kecat... A k tomu Valve určitě ví že lidi chtějí HL3 jenom prostě není technologie aby to byl pokrok jako byla 1 a 2 s fyzikou..
  • Jam97
    Šílené plány jsou většinou ty, které překvápí ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit