Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To doufám ne, džej džej zkurví všechno co bylo dobré
  • HL3 bych bral ale jestli by nebylo lepší dodělat závěrečnou epizodu a ukončit to. Myslím, že HL3 by stejně dopadla tak, že by z toho byl konzoloidní, lehce interaktivní, akční film... autoaim, autoheal atd. a ankonec se to hraje samo...
  • Kdybys to hrál jako my když to vyšlo tak bys z toho byl taky vyplesklej ty šmudlo *3* Je jasný že mladý hráče to už nijak neosloví.
  • A všichni víme, že Ubisoft se dostal do podvědomí hráčů už arkádovkou Raymanem, který je dodnes krom Asasína hlavním maskotem Ubi *3*
  • A nejvtipnější by bylo, kdyby jim samotný Valve nalilo pár mega a nechalo si tak udělat reklamu pro-nic-za-nic... *1*
  • Jedinej důvod, proč ještě nevyšel Half-Life 3, je ten, že ještě nevyšel Source Engine 2! *3*
  • Nejvetsi herni prusvih vsech dob, to co Vave udelali repsketive neudelalai s touhle znackou je velika chyba, cetl jsem, ze duvody jsoutakove, ze rpacovali na 3 dlouho, jneze potom se doba hnula a engine uz nestacil tak to zabalili.
  • kostejnesmrtelny
    Portal.
  • To dřív natočí džej džej abrams Half-Life The Movie než vyjde herní trojka
  • Do začátku by bylo super, kdyby dokončili epizodu 3 z pokračování HL2.
  • del0
    "Dneska už to prostě nemůže konkurovat, takže já ho chápu."
    "Grafika mě příliš nezajímá, abych řekl pravdu."

Tak samozřejmě, že moderním FPS to nemůže konkurovat. Skript na každým rohu, tempo soubojů, že i zhulenec hraje s prstem v nose, nulové nároky na myšlení a představivost v prostoru hráče, autoaim, autoheal, cool achievementy za to, že realoadneš zbraň, cool cover systém s očima za zádama, pořádnej tunýlek a všudypřítomný tooltip ukazující směr, jakým máš jít. To se nedá trumfnout.
  • Bargud
    Vždyť to víme, že HL3 není jen kvůli konzolím...(na debilní komentář debilní odpověď)
  • sevastopol
    To je uplna blbost. Evidentne ty penize chteji na svuj studentsky zivot. Ten "natlak" je po vsech smerech naprosto spatne zvoleny, az trapny. Urcite to slo vymyslet lip, ale to snad ani nema cenu rozepisovat. Jen dodam, ze HL3 vyjde na prelomu 2016/2017 a oznamen bude v kvetnu 2015.
  • Bargud
    Když ve VALVe někoho napadne nějaký projekt, může se do něj pustit. Nějaká hra už takhle i vznikla.
  • Psychotic
    Grafika mě příliš nezajímá, abych řekl pravdu :-)
  • Ubisoft Far Cry pouze vydával, vývoj měl na starost Crytek.
  • Mě HL1 minul, ale na dvojku nedám dopustit. Prvky, které ta hra zavedla, se možná dneska využívají běžně, ale ono jde taky o to jak. Pokud jde o audiovizuální stylizaci, střídání akce a vyprávění (a obecně rytmizaci gameplaye), dávkování a využití nových nápadů (dodnes žasnu, jak si tvůrci vyhráli s obyčejnými vybuchujícími sudy :o)), tedy pokud jde o tyhle věci, vyrovná se jí dodnes jen málokterá jiná hra.
  • Já nevim nejdřív jsem nechtěl nic psát...ale pak nějak..nechat takhle rozdělanou Epizodu 2 a utéct od toho jako malej kluk ..to kvůli tomu jsem přestal mít Valve rád ano to Valve který jsem miloval ty stovky hodin za monitorem....i online na deathmatchi.Něco mi to vzalo.....hodně mi to dalo..dokázal jsem hrát taky 16 hodin denně...zapomenout na svět kolem sebe jenom se toulat chodbami Black Mesy samozřejmě v HL 1 ale co už dneska je mi 42let nemám zájem vyvolávat nějakej flame kašlu na to.Ale vzpomínky a uložený nahraný zápasy nezabiješ ani neumlčíš....ano každý má tu svou hru u které strávil svůj čas...kašlal na všechno kolem a jenom hrál...a lidi kolem se o něj starali...dodnes mi tu leží na různých místech po bytě snad všechny hry original co vyšly od roku 1997??? nevím přesně... Nevím co napsat dál ...jenom jsem to chtěl napsat..vím že mladí nebo mladší mě nepochopí ta doba se nevrátí..ale stála za to. Tak ať za to stojí i doba která přijde...mějte se dobře a dávejte bacha na to ať nejste závislí jako sem byl já...ale totálně a z velký lásky velkej průser...no nic končím dobrou..
    *_-Demoniac-_*Net_demon *3*
  • mě přišel HL 2 jako težkej pruměr a epizody jako pěkná nuda, takže nějak nechápu ten fanatizmus lidí okolo valve a hl 3 *7*
  • nainstaluj si cinematic mod 2013 a na slovo "nekonkurovat" hodne rychle zapomenes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit