Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 - E3 dojmy z tropické sandboxové akce
21.6.2011 | Petr Poláček
135 příspěvků
-
Jsem docela zvědavý na FC3...jednička mě dost bavila a dvojku jsem bohužel nedohrál,ale celkem se mi taky líbila.Jinak ten záporák je parádní.Hlavně to jak vysvětluje definici šílenství :-) to mě chytlo.Tak snad tam budou dobré rozhovory,děj a zápletka.Grafiku ještě určitě doladí a vylepší.A bude to snad parádní hra.
-
-
To vysvetleni definice silenstvi je tam dano podle Einsteinova vyroku 'Insanity is doing the same thing, over and over again, but expecting different results.'
Co je na tom prave nejgenialnejsiho, ze to dokazali spojit prave s takovym psychopatem *1* Ta jeho artikulace, divani mimo a vubec ta jeho rec, je neco uzasnyho. Aspon na hru.
-
-
FarCry1 byla jedna z nejlepších her té doby tak ten dabing, grafika, hratelnost, prostředí a všechno bylo prostě suprové já jen doufám že 3 bude víc podobnější te jedničce než dvojce. a že to bude další akční pecka.... :)ne jak 2jka ta stala za .... no šak víte .
-
-
Hele FC1 byla good až na ty zarnaní mutanty
-
far cry robil crytek a na tu dobu bola ta grafika to co crysis v roku 2007.
no kedze to bude zas multiplatformovka na konzole tak grafika co je videt aj z gameplayu nebude ziadne wow. navyse ocakavam srajdy ako auto heal quick time eventy (tiez je to videt z gameplayu) atd... takze na far cry jedna sa to zas nema kam hrabat. no myslim ze sra.ckovy far cry 2 to hravo strci do kapsy. -
Jednotka byla taky předchůdce Crysis, ne FarCry2 (to je jen otázka vlastnictví práv na značku).
-
taky se mi hrozně líbila. Nechápu, co všichni mají proti těm mutantům, ti tam byli podle mě skvělí *4*
-
-
tak v tom prípade si hral iné hry, pokiaľ si myslíš že najmä FC 2 nebol sandbox titul :)
-
-
Řekni v čem byl FarCry2 "Pískovištěm". Jak jsi mohl jeho svět upravovat? Ani to málo (na FPS nebylo špatné) co šlo, neovlivnilo svět (odešel jsi a všechno bylo defaultně jako předtím, lidé ožili, spálené pole netknuté a budovy znovu stály). Nemohl jsem svět NIJAK změnit, ani trochu. Naskriptovaný příběh se nepočítá.
-
-
Podľa tvojho vnímania , je pomenovanie "SANDBOX" len pieskovisko(doslovne)/ihrisko(voľný preklad) , kde prestaviaš celý herný svet podľa svojho , ako spomínaný minecraft, no môže to byť v tom istom slova zmysle aj garryho mod pre hl2, no mýliš sa, aj far cry 3 môže byť označovaný ako sandboxová akcia, kľudne ti sem prilepím aj odkaz z wikipedie nech si to podrobne preštuduješ a nehudieš tu pod bajúz tieto hatlaniny :D
Mimochodom neviem o čo ti v podstate ide, takže si ten odkaz z wikipedie nájdi sám , veď tatka googla poznáš určite *5* -
-
Jde o význam pojmu, který se bude používat. Ano, lze jej používat zprofanovaně jako MMO (příklad u WoT).
Nevidíš rozdíl mezi FarCry a Minecraftem?
Podle mě je právě podstatný a v tom vidím rozdíl mezi Otevřeným světěm a Sandboxem. Nehledě na analogii k významu slova mimo IT. FC je otevřený svět, ale jediný dopad na konání a jeho "změnu" má spustění skriptů hlavní linie, popř. (GTA) nějaká reputace, která ovlivní vztahy s NPC.
-
-
Sandbox je název pro otevřený svět, to znamená že takový GTA sou taky sandboxový hry ;)
-
-
-
Pojede Far Cry 3 na Enginu Dunia ?
-
-
cry engine 2
EDIT: Teda pardon, sekl sem se, vzhledem k tomu ze je to na konzole tak to nemuze byt logicky v cry engine 2 ale ve cry engine 3. Pardon. -
-
to už si mohli počkat na cryengine 3 a ne to dělat v pár let starém enginu
-
-
Podle mě je Cryengine 2 lepší než trojka
-
-
-
-
Mě by zajímalo, v čem je to ten otagovaný SANDBOX. Projel jsem článek zběžně, ale nikde jsem nenarazil na žádnou zmínku. Právě hraji minecraft, což je naopak čistě sandbox. První FarCry dal editor ... ale interaktivní a volná nebyla ani jedna hra. A nevěřím, že masová komerce FarCry3 bude lepší, ačkoli prodeje i tak graficky slabé hry, jako Minecraft by mohli farmáře dolarů přivést na myšlenku udělat konečně hry otevřené a interaktivní - sandbox.
Interaktivní a otevřený Farcry bych sice bral, ale nevěřím. Dvojka nebyla španá, ale tak na víkend zastřílet granátometem a zapálit pole. Pak stále dokola a hlavně trapný respawny hlídek dokola ...žádný efekt z mého konání ve světě nebyl vidět. Po chvíli nuda. -
-
Už jsem to psal, ale podívejte se na MINECRAFT - TO JE SANDBOX.
-
-
No ty vole. Další z tuny FPS o které zakopnete na každém rohu. Ale indikátor zásahu a sbírat body z nepřátel v singlu to je fuj. Už u Bulletstormu mě to iritovalo.
-
Věřím,že 3 bude dobrá, celkově Ubisoft má vysokou úroveň a hry kvalitní. Otevřený svět jako Far cry či Fallout 3 od Bethesdy dává hrám pocit realu a hlavně volby a to se mi líbí, 2 v africe byla dle mě super. 1 šla,ale ti mutanti nic moc,což jsem oželil a jak tu někdo psal, těžko bude ideální špičková hra. Dělají je přeci jen lidi a ti jsou různí. Ti, co tu nazývají hry "sra čka" jsou sami sra čky a neváží si práce lidí,kteří je vytváří .
-
Far Cry 2 bylo ubohé (vydržel jsem ho hrát tak dvě hodiny - za předposlední, nebo nejvyšší obtížnost). Ve srovnání s konkurencí té doby - COD se však vyhoupl na vrchol. Králem zůstává Far Cry a zdá se, že ho ještě dlouhou dobu nikdo nesesadí.
-
Far Cry 2 byl super, mě se ten sandbox líbil moc a i přes ty nedostatky jsem si hru užil do konce. Kde je teď atmosférická krajina drsné Afriky, léčení po zálesnicku a absolutní volnost? Fuč, tak teda díky nechci. Na nějaký autoheal, bodíky padající z nepřátel a skripty na konci a začátku(a kdoví kdy a kde) každé mise sem se u ohlášení FC3 vůbec netěšil. Prales bych ještě snesl, ale jinak. *7* Jasně, FC2 mělo své mouchy a taky občas velikánské mouchy tse tse se spavou nemocí, ale jestli sem v něco doufal, tak v zachování konceptu. S tímhle u mě autoři neuspějí.
-
-
To by mne zajímalo čemu říkáte Sandbox ... krabice písku to fakt nebude. Pokud si rozumíme ve významu, zajímalo by mne, v čem byl sandbox FarCry2.
-
-
no Sandbox znamená otvorená hra, znamená to jazdiť kamkoľvek len chceš, kedy chceš a ako chceš, a nie koridorová strielačka typu Call of duty alebo Medal of Honor.
Ak stále nerozumieš tomuto pojmu , tak ti už neviem ináč poradiť :) -
-
To je právě ten zprofanovaný význam, který odmítám. Sandbox je pískoviště a na pískovišti nechodíš kam chceš, ale přebudováváš ho jak chceš - postavíš si z písku hrad a pak ho zboříš atd. Otevřený svět ve smyslu, že si jdeš kam chceš, je něco jiného, než otevřený (a interaktivní) tak, že si tam děláš co chceš (a můžeš to dělat) - můžeš ho měnit.
-
-
-
nebol. bola to sracka.
far cry 1 - PC exkluzivita - paradna strielacka na svoju dobu.
far cry 2 - konzole - sr*cka. -
-
Dobře, tak nemusíme být tak tvrdí, avšak souhlasím, že na svou dobu bylo FarCry1 o třídu lepší nez FarCry2 (ačkoli třeba pamatovat, že FarCry je předchůdce Crysis, co se vývoje týče, nikoliv FarCry2 ...neboť tvůrci Crysis neměli v rukou práva na značku a rozešli se s vydavatelm co si pamatuju.
-
Nebyla, to může být pouze tvůj názor. *3*
-
-
A váš názor je, že to byla dobrá hra. Ani recenze nejsou objektivní (tak od roku cca 2001)Já jsem udělal vyjímku a koupil si originál a dodnes toho lituji. Takových hráčů bylo jistě více, takže na prodejnost se taky koukat nemůže.
-
-
Sto lidí, sto chutí. *3*
-
-
-
-
-
zase raz aktualny clanok.