Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Far Cry 3 se mi tedy líbí mnohem víc než 2jka. Prostředí je víc "jedničkové" což je jenom dobře. Afrika ve dvojce nebyla ze strany Ubisoftu dobrým tahem, minimálně tedy ne pro fanoušky jedničky.
  • Tjn, jedu jako kkt pres celou mapu pro to abych neco vyzvedl, pul hodiny strilim prez stanoviste a BAC jedu zpatky a znovu tam jsou *1* *1*
  • Ethy
    Nedávno jsem si koupil Far Cry 2 na steamu jak byla akce a nedohrál jsem to z jednoho prostého důvodu. Kontrolní stanice a jejich respawn mě tak neskutečně štval že... zkrátka kdo hrál, ví o čem mluvím, jestli pdobná věc bude ve 3ce tak to mě potěš pr*el..
    • No já to i přes tu neuvěřitelnou demenci ve formě reswpanu dohrál,leč konec byl tak děsně odfláknutej že za tu námahu to snad ani nestálo.
      • a to jste nezjistili, že přes ty kontrolní stanice se dalo autem normálně projet, bez střílení!??! *7*
        • Ethy
          Pán je nakej chytrej... jasně, ale pak za tebou jede auto s kulometem co ti rozstrili auto ze malem nejedes, takze vystoupit postrilet, opravit auto a pokracujem, a takhle aspon 4x behem cesty za questem :)
    • Myslim, ze je mod, ktery znemoznuje respawn nepratel.
      • Nic takového neexistuje. Hodně lidí to hledá, samotní Ubi řekli, že se jim to příliš nepovedlo, ale patch nevydali žádný a neoficiální taky není (na hru celkově nejsou skoro žádné mody, protože Ubi vypustili jen editor MP map). Vůbec je nechápu, Far Cry 2 mohla být úžasná hra, ale místo toho to selhalo na primitivních chybách, které by fandové vyřešili se správnými nástroji za týden.
        • Souhlasim, vypustit mod komunitu byla ještě větší chyba než ten respawn. Hry jako Flashpoit udržovali moddeři naživu po celý roky. Far Cry 2 umřelo v den vydání ...
      • Ethy
        Vážně ?? Tak super :O :), hoď prosím link, rád bych to dohrál, a tohle vypadá jako dobrá šance :)
    • Asi 20x ze začátku jsem to vystřílel, několikrát skoro komplet srovnal se zemi, než mi došlo, že je to marné. Kontrolní body jsem poté buď vždy projel a následně sestřelil přijíždějící auta, nebo jsem jezdil autobusem, což vyšlo nakonec jako nejlepší řešení.
      Hra to však byla zajímavá, Afrika se mi moc líbila.
    • Cosi
      Přesně respawnovací vojáci mi neuvěřitelně kazili zážitek z hraní u Boiling Point a proto když jsem před rokem uviděl Far Cry 2 za 299,- tak to byl hlavní důvod proč jsem si jí nekoupil a do dnes ani nehrál.
    • ta hra byla ze začátku parádní, ale zkazili to dvě dost podstatně do očí bijicí věci.. jak píšeš, respawn nepřátel - něco tak debilního jsem nezažil ve freeroam akci.. a druhá chybka stereotyp.. jinak se moc dalších věcí nedá vytknout, obtížnost celkem výzva, malarie, zbraně, ježdění po savaně, špína Afriky.. taky jsem to nedohrál, dostal jsem se do další oblasti a dal už to nešlo.. tak se snad poučili z chyb

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit