Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mr.Lolendo
    Vypadá to velice dobře. Snad to nebude moc smrdět po konzolích.
  • :))
  • jak to tady tak ctu.. posli mi prosimte nejakej odkaz na tvou praci. s tvoji samozdrejmosti to musej byt noprosto spickova dila.
  • Nějak nechápu, jak jinak bych to mohl myslet.
  • ÁÁha, máme tu dalšího masturbátora. Jdi radši ven nebo na bar sbalit nějakou štětku ňoumo :-)
  • Co ty jsi za chuya to svet nevidel ..
  • ja zase tak nic nerikajici a hloupy prispevek
  • vlastik.plaminek
    Neboj, každému je jasné, kam to patří.
  • S tim lukem bude zábava. A doufám ze i trochu poladej ten stealth. Taková noktovize za uplné tmy, Luk a do zálohy nuz. To by bylo maso *14*
  • Nemyslím si že to myslel takhle ;)
  • Bože, ty jsi opravdu imbecil.
  • Danny28
    Tak hloupé video už jsem dlouho neviděl.
  • farrao
    Přesně jak říkáš *1*
  • farrao
    4losa: Nevím, jestli to, jak se tady prezentuješ - jako "majitel" (či co, údajně) firmy - myslíš vážně, ale opravdu... Už je to fakt moc... Nikoho tady nezajímá, že sis sem přišel honit ego, stejně tak nikoho nezajímá, že tady neustále meleš něco o programování, ve snaze se tady vytahovat, jinak to vážně nechápu. Ty tvoje kecy jsou uplně pryč od tématu a patří na na úplně jiný server. Jak už psal Robotron - tohle není server o tvorbě her, nýbrž o jejich hraní. O jejich tvorbě si můžeš jít povídat na specializované servery - jistě, kdyby to, co tady píšeš mělo alespoň nějaký smysl pojitelný s tématem, k němůž je tato diskuze určena, dobrá. Ale přijít sem a začít psát, že hra je naprostá sračka, že vedeš firmu, si zkušený programátor a máš pod sebou 10 dalších... Naprosto irelevantní a nemístná honička ega. Pro mě (a většinu lidí tady v diskuzi) jsi obyčejný blb, takže už se nesnaž. WAKE UP.

Ke hře - první záběry, které mě zatím docela chytly, ale pořád nepřiměly přemýšlet o její koupi. Až uvidím, jak se to ve skutečnosti hraje, teprve se rozhodnu *4* Tohle je nedostačující... Ale vypadá to pěkně, to se musí nechat *4* (ROGALOOO *14* při tom jsem si hezky zavzpomínal na jedničku *2* )
  • hznk89
    Tohle je pro mě úplně mimo *1* Takže si nemám kupovat novýho Assassina? A raději ho čmajznout z netu? Jen kvůli toho, že je pod tím podepsaný Ubisoft? *1* Nebo se pletu?
  • Jasně že bude, ale raději bych si to zahrál na PC.
  • http://crysis3.cz/index.php
  • hznk89
    Vy máte firmu pane Losa? Já jen, že lituji vaše zaměstnance
  • S tym ubisoftom ma ale pravdu, nikto by nemal kupovat hru co ma na sebe ubisoft, inak nikdy nezhebne.
  • Idem si zahrat far cry 1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit