Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 shazuje rukavice a ukazuje všechno
29.8.2012 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
Vypadáš na opravdového "znalce"
-
losa: Jdi na vzduch, trotle.
-
:-D :-D :-D Ty jsi PlČUS
-
Začíná to vypadat hodně dobře. Letošní vánoce mi asi vyjdou draho. Začínám být skoro rád, že Dishonored nepodporuje XPéčka. Aspoň mám o hru méně. Stejně netuším, kde na to vezmu čas *15*
-
Nepodceňuj svýho bráchu.
-
Já chci hrát hru, nechci aby do ní někdo cpal realitu. Pak budu mít jednu přestřelku na hodinu a půl, protože to nebudu chtít koupit a kulka do břicha bude znamenat půl roku rehabilitace nebo smrt. Welcome to the jungle :)
-
Vzhledem k tomu že to bude i na konzole, bych flintu do žita ještě neházel.
-
:) dúfam, že si troll ... ak hej tak sa ti to vcelku podarilo, rozhodne si pobavil.
-
tak to máme takhle farcry 3
1.vykrádá myšlenky z uncharted 1.2.3 a to (není moc dobrý) uncharted forever
2.to video není přímo herní grafiky takže mužeme očekávat horší grafiku
3hra celkově nebude mít takový zájem od hráčů už jonom z toho duvodu že to je ubisoft -
práveže fyzika hovorí niečo iné... tieto reči o vode ako betóne sú už trochu zastaralé bludy.
-
ne asi :D když je přitlačen do rohu začne prskat algoritmy všude kolem sebe :D aneb jak začít mlít o voze, když o koze vím h** x)
-
1) na FarCry3 se těšim a vypadá skvěle jakožto i předcházející díl
2) reklama na Fio je ZLO
3) uživatel "losa" je vypatlanej jak muj brácha -
*7*
-
kurna vedle :).
-
Nic. A z toho co tu pise mi prijde jako klasickej pripad honice atrofovaneho ega :)).
-
A co s tim, proč to tady píšeš? Co to má společného s Far Cry 3?
-
Takových "programátorů z profese" mám ve firmě deset, absolventů na které je v oblasti architektury mainframe spolehnutí je jako šafránu. Moderní pojem "programátor" je naprostý ňouma v porovnání s tím, co musel zvládnout jeho předchůdce ze starší generace.
-
Sorry chlape, ale ty sis definitivně spletl server.
-
Není programátor jako programátor, vidím tady mladou generaci lidí, kteří nepamtují nic, myslí si, že programování je otázka jedné, případně dvou tří domén předem naskriptovaného jazyka vychazejícího z něčeho o čem ví, že existuje, ale příjde-li na funkčnost, neví, PHP, Java, C, CISCO ~ není dobrý programátor. Já začínal na Fortranu, pokračoval v Cobolu, vám určitě na škole říkali, jaká je to pradávna historie, děrné štítky, co se nachodili a korekce při optimalizaci nabědovali, nerozumíš systému lineárních variet? Nevíš, jak přistoupit k navrhování architektury CPU jinak, než automatizovaným algoritmem? Proč tlačit všemi směry zastaralou 32 bitovou architekturu, proč se vracet k stále omýlaným standardům a spolehát se na investice v řádu tisíc korun? Mainframe bude vždy mainframe.
-
Ne, hraní patří k hraní a tvorba patří k tvorbě. Stejně tak kdo čte knížky, hned je nemusí umět napsat. Kdo se dívá na film, hned nemusí být režisér. Mimochodem bavíš se tu s programátorem z profese.