Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne asi :D když je přitlačen do rohu začne prskat algoritmy všude kolem sebe :D aneb jak začít mlít o voze, když o koze vím h** x)
  • Hmm, velmi dobře to vypadá, hold zase budu v listopadu o tisícovku lehčí *5*
    • Platit za hru? Za takovou sra*ku? TO je jako říkat, že se mi dnešní stav herního průmyslu líbí, ani za nic, stáhni si Far Cry 2 sandbox, použij Vue, Maya3D, textury dle chuti a možností HW, nauč se alespoň základy C a máš daleko lepší hru, zadarmo a ještě se něco naučíš, ve výsledku lepší než tenhle recyklovaný odpad.
      • jak to tady tak ctu.. posli mi prosimte nejakej odkaz na tvou praci. s tvoji samozdrejmosti to musej byt noprosto spickova dila.
      • ÁÁha, máme tu dalšího masturbátora. Jdi radši ven nebo na bar sbalit nějakou štětku ňoumo :-)
      • Robotron3
        To už rovnou napiš, ať si ty hry naprogramuje vlastní a máš daleko lepší hru a ještě se něco naučíš. Seš dobrej borec no.
        • Ty jsi snad spadl ze židle, nikdy jsem nepochopil, co je pro většinu lidí tak těžkého na vyšší matematice, algoritmizaci a optimalizaci aplikace, dnes již s využitím plné paralelizace výkonu, přesto tady máme pořád stejné aplikace, stejné chyby a omyly, v nastavení i jádru, trh je naprosto pitomý a nechápe možnosti, které programování ruku v ruce se současnými možnostmi HW desktopu, či uživatelsky méně přístupného mainframe nabízejí.
          • Robotron3
            Ty ses snad sem přišel vytáhnout, že víš něco o programování? A co to má společného s hraním her? Tohle je server o hrách, hraní, ne jejich tvorbě, na to máš specializované servery.
            • losa: Jdi na vzduch, trotle.
            • Robotron3
              A co s tim, proč to tady píšeš? Co to má společného s Far Cry 3?
            • Takových "programátorů z profese" mám ve firmě deset, absolventů na které je v oblasti architektury mainframe spolehnutí je jako šafránu. Moderní pojem "programátor" je naprostý ňouma v porovnání s tím, co musel zvládnout jeho předchůdce ze starší generace.
            • Robotron3
              Ne, hraní patří k hraní a tvorba patří k tvorbě. Stejně tak kdo čte knížky, hned je nemusí umět napsat. Kdo se dívá na film, hned nemusí být režisér. Mimochodem bavíš se tu s programátorem z profese.
            • Tvorba her, herních mechanismů, principů patří k hraní her stejně jako algoritmizace patří k životu každého z nás. Retrospektivně je vidět akorát stále větší a větší masová omezenost a odmítání poznání, odmítání myslet, řešit úlohy komplexní cestou a o problému racionálně uvažovat, učinit závěr výroku v souladu se systém k tomu stvořeným, tohle je žumpa, pokud k řešení problému budou přistupovat lidé tak jako ty, čeká vás pořádně zaostalá budoucnost.
  • Nic. A z toho co tu pise mi prijde jako klasickej pripad honice atrofovaneho ega :)).
    • kurna vedle :).
      • vlastik.plaminek
        Neboj, každému je jasné, kam to patří.
  • S tim lukem bude zábava. A doufám ze i trochu poladej ten stealth. Taková noktovize za uplné tmy, Luk a do zálohy nuz. To by bylo maso *14*
  • Shut up and take my diamonds! *14*
  • Idem si zahrat far cry 1
  • http://crysis3.cz/index.php
  • tak to máme takhle farcry 3
    1.vykrádá myšlenky z uncharted 1.2.3 a to (není moc dobrý) uncharted forever
    2.to video není přímo herní grafiky takže mužeme očekávat horší grafiku
    3hra celkově nebude mít takový zájem od hráčů už jonom z toho duvodu že to je ubisoft
    • hznk89
      Vypadáš na opravdového "znalce"
      • S tym ubisoftom ma ale pravdu, nikto by nemal kupovat hru co ma na sebe ubisoft, inak nikdy nezhebne.
        • hznk89
          Tohle je pro mě úplně mimo *1* Takže si nemám kupovat novýho Assassina? A raději ho čmajznout z netu? Jen kvůli toho, že je pod tím podepsaný Ubisoft? *1* Nebo se pletu?
          • farrao
            Přesně jak říkáš *1*
    • :-D :-D :-D Ty jsi PlČUS
  • Nádhera, graficky to vypadá moc pěkně skoro jako Trine 2 *2* animace jsou taky krásné a plynulé, zvířata jsou taky moc pěkná a konečně se chovájí jako zvířata. Tahle hra se mi líbí čím dal více a více pokud to bude zatím takové jak to vypadá a ne li ještě lepší tak jim klidně dám svoje peníze a rád né jako u jiných her které nestojí ani za stažení *1* jsem rád že jsou tyto hry a později budou další pěkné tituly takže nás čekají dobré časy *2*
  • Hm, vypadá to tak že po 5 letech udělám opět upgrade PC. Protože jinak se asi budu moct jen koukat na videa na YT.
    • Vzhledem k tomu že to bude i na konzole, bych flintu do žita ještě neházel.
      • Jasně že bude, ale raději bych si to zahrál na PC.
        • Nemyslím si že to myslel takhle ;)
          • Nějak nechápu, jak jinak bych to mohl myslet.
            • :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit