Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Víte co mě naprosto irituje ? nápis survival hned v prvních sekundách videa... To že se to odehrává na ostrově sakra neznamená, že je to survival... To by se survival muselo říkat i Call of Duty... Fakt banda *uraků ti co dělaj ty reklamy... Survival to bude, až budu oštěpem z klacku a kamene bojovat s pumou, po tom co jsem si při pádu ze stráně zlomil nohu a dostal do ní infekci... Ale jinak se jako těším...
    • Co ty jsi za chuya to svet nevidel ..
    • Bože, ty jsi opravdu imbecil.
    • Jak člověk jako ty dokáže vydržet v reálnym životě, když tě taková blbost naprosto irituje?
    • Mě irituje ta blbá reklama na Fio banku *6*
    • Možná by sis měl nejdřív přeložit, co to slovo znamená. Myslím, že o to jde i v CoD *2*
  • Mr.Lolendo
    Vypadá to velice dobře. Snad to nebude moc smrdět po konzolích.
  • Danny28
    Tak hloupé video už jsem dlouho neviděl.
    • ja zase tak nic nerikajici a hloupy prispevek
  • fuj, vždyť je to úplně stejný engine jako u Far Cry 2, všiměte si textur postav, to je naprosto otřesné, tak hrozné nebyly ani ve dvojce, fyzika krapet předělaná, nemyslím, že vylepšená, do reálné simulace na míle daleko, stíny neodpovídají skutečnosti, vyvojáři nejspíš neměli ani hodinu fyziky, je to dělané primárně na konzole, ze současných možností HW nevytěží hra ani h*vno, naprostá sra*ka, když vezmu v potaz to, že měli pět let na to vytvořit nový lepší engine a na konzole se měli vysr*t
    • farrao
      4losa: Nevím, jestli to, jak se tady prezentuješ - jako "majitel" (či co, údajně) firmy - myslíš vážně, ale opravdu... Už je to fakt moc... Nikoho tady nezajímá, že sis sem přišel honit ego, stejně tak nikoho nezajímá, že tady neustále meleš něco o programování, ve snaze se tady vytahovat, jinak to vážně nechápu. Ty tvoje kecy jsou uplně pryč od tématu a patří na na úplně jiný server. Jak už psal Robotron - tohle není server o tvorbě her, nýbrž o jejich hraní. O jejich tvorbě si můžeš jít povídat na specializované servery - jistě, kdyby to, co tady píšeš mělo alespoň nějaký smysl pojitelný s tématem, k němůž je tato diskuze určena, dobrá. Ale přijít sem a začít psát, že hra je naprostá sračka, že vedeš firmu, si zkušený programátor a máš pod sebou 10 dalších... Naprosto irelevantní a nemístná honička ega. Pro mě (a většinu lidí tady v diskuzi) jsi obyčejný blb, takže už se nesnaž. WAKE UP.

Ke hře - první záběry, které mě zatím docela chytly, ale pořád nepřiměly přemýšlet o její koupi. Až uvidím, jak se to ve skutečnosti hraje, teprve se rozhodnu *4* Tohle je nedostačující... Ale vypadá to pěkně, to se musí nechat *4* (ROGALOOO *14* při tom jsem si hezky zavzpomínal na jedničku *2* )
    • hznk89
      Vy máte firmu pane Losa? Já jen, že lituji vaše zaměstnance
    • *7*
    • Robotron3
      Tys musel rozhodně koukat na jiný video než já.
      • Engine Far Cry 2 znám velice dobře, i jeho možnosti a flexibilitu v oblasti úprav, Far Cry 3 je postaveno na stejném enginu, pokud si nepamatuješ ani Far Cry 2, doporučuji vyhledat a ověřit.
        • Robotron3
          Takhle se totiž pokračování dělají víš? O tom pokračování totiž jsou, že vezmou engine z původní hry, vylepší ho a upraví a udělají další díl.
          • Ne nedělají, jsi očividně moc mladý na to, abys mohl učinit rozumný závěr, pochybuji, že pamatuješ herní průmysl 80./90. let, pokračování znamenalo vždy novou hru, od základu, včetně enginu, neboť vývoj aplikace se vždy odvíjel/odvíjí a odvíjet bude od možností HW, což v případě této hry platí taktéž, s tím rozdílem, že neměla nikdy vyjít na desktop, neboť tam tento výrok neplatí, je to naprostá úrážka technologického potenciálu HW!
            • DangerousDave
              :) dúfam, že si troll ... ak hej tak sa ti to vcelku podarilo, rozhodne si pobavil.
            • Robotron3
              Sorry chlape, ale ty sis definitivně spletl server.
            • Není programátor jako programátor, vidím tady mladou generaci lidí, kteří nepamtují nic, myslí si, že programování je otázka jedné, případně dvou tří domén předem naskriptovaného jazyka vychazejícího z něčeho o čem ví, že existuje, ale příjde-li na funkčnost, neví, PHP, Java, C, CISCO ~ není dobrý programátor. Já začínal na Fortranu, pokračoval v Cobolu, vám určitě na škole říkali, jaká je to pradávna historie, děrné štítky, co se nachodili a korekce při optimalizaci nabědovali, nerozumíš systému lineárních variet? Nevíš, jak přistoupit k navrhování architektury CPU jinak, než automatizovaným algoritmem? Proč tlačit všemi směry zastaralou 32 bitovou architekturu, proč se vracet k stále omýlaným standardům a spolehát se na investice v řádu tisíc korun? Mainframe bude vždy mainframe.
            • Robotron3
              Je mi 33 let, pracuji jako programátor a hraju hry od ZX Spectra. Pokud si v dnešní době studio udělá vlastní engine, od začátku počítá, že ho využije v několika hrách, pravděpodobně pokračováních úspěšné hry. To je zcela běžná praxe. Enginy dříve a dnes to je jako nebe a dudy. Málo kdo si může dovolit udělat něco tak komplexního a náročného jen pro jedinou hru. Existují výjimky, ale je jich minimum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit