Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Řekl někdo, kdo radí Ubisoftu zaříznou dojnou krávu? Nenech se vysmát. "Moudra" jsi tu začal psát ty:)
  • Veskoslav
    Drizzlíček a jeho každodenní "vztekání" a kecy o zasloužilém, že Zaklínač nemá 7/10. Ty prostě asi do konce života nezkousneš to hodnocení, co má od hráčů a recenzentů, že jakmile skončí svět, tak ty přilepíš cedulku na dveře:

"Zhasnout a Zaklínač 3 je 7/10!"
  • Ty ani nemusíš psát do Ubi, všichni jsme na tvoje moudra natěšeni tady na Games *1*
  • myslel jsem MGS V, kde je to na metacriticu taky vidět - profíci 9.3, hráči 8.0 (PS4) a profíci 9.1, hráči 7.5 (PC). Osobně jsem tu hru nehrál, videa z ní mi přijdou nudná, není to můj typ her.
  • No výborně, kdyby po Ass Credu chcíplo i Far Cry a pak třeba celý Ubisoft, herní scéně by se výrazně ulevilo...
  • Jack1947
    Víceméně to není pro nikoho ale většina lidí si to uvědomí až když je pozdě a pak se diví takže klíd.
  • Tak zrovna MGS V je oproti předchozím dílům jiný snad ve všem. Ale lidi zas nadávaj že je to moc jiný, možná ses spletl v japoncích a chtěl si napsat Miyazaki
  • Jack1947
    Ještě že máme toho Jardu aspon v tom hokeji *7*
  • Veskoslav
    Pošli cívíčko do Ubisoftu, tam jsou na to celý natěšení na tvé rady. Jo co Čech, to trenér nároďáku, ekonom, závodník, pilot F1 a nejlepší fotbalista po Messim v jednom.
  • Odulin
    Jj párkrát spálil než mi došlo, že tohle asi není pro mě. Čest výjimkám jako byl Dirt. :)
  • Veskoslav
    Namakaný Hitman? Jasně. To i ten Division se tváři jako mnohonásobně lepší taktická hra než ten tvůj slavný epizodní Hitman...
  • u AAA titulů 3 body ubírej. U AAA titulů je vždy vidět velký rozdíl mezi prof. recenzemi a hráčskými recenzemi (viz Metacritic) - důvod je nejspíš v nepřímé korupci prof. recenzentů (exkluzivity, reklamy a jiné benefity, touha nenaštvat si velké studio hýřící miliardami). Takže pokud se tím budeš řídit, Witcher dostane svých zasloužených 7/10, stejně jako Fallout 4 nebo Kojima. Ačkoliv ty hry mají vysokou production value, tak nepřináší nic nového a herní mechaniky jsou zcela průměrné, stejně jako jejich hratelnost
  • Tak v jednu dobu se dost chytlo, že EA(firma) je v podstatě synonymem EA(early acess). Někdy kolem BF4 které v multiplayeru padalo jak hrušky a servery jim haprovaly tak, že to bylo až k pláči.
  • Podle mě by to měli zabalit, přestat dojit hnijící mrtvou krávu a jít dělat úplně něco jinýho, třeba vyrábět a prodávat zmrzlinu, u tý nevadí že je každej rok stejná, naopak, lidi milujou svý oblíbený příchutě, vanilkovou, čokoládovou, jahodovou a jsou rádi, když si jí každej rok můžou koupit znovu *4*
  • A co je na tom? pokial tam bude nejaka megabig misia tak to mam aj na mesiac precizneho hrania a skusania a plnenia chalengov a uzivania :) hral som betu a vyzera to na velku fajnovotu.
  • Preed
    Klasicky nudny ubisoft openworld,tak mozno nabuduce.
  • Jack1947
    Na,makamný Hitman ? Počkat namakaná 1epizoda z Hitmana, To be continued *4*
  • Sorry ale to si děláte s hodnocením legraci? To že je základ HRY již (přinejmenším) potřetí recyklovaný do nejmenšího chlupu a jen grafika a prostředí to lejno vytáhne z žumpy na 7/10? Vážně? Vážně?! Pokud grafika dělá 6 bodů z 10ti (i přes to že v recenzi zazní že je to už poněkud starší engine)a ten jeden bod za snahu překonvertovat modernu do pravěku, zbývají 3 body na mechaniky hry? Není to při hodnocení HRY tak trochu málo? Vzhledem k tomu že je to modifikace již předchozích (přinejmenším)dvou dílů bez větších(jakýhkoli) inovací, podle mě to nemůže dostat víc jak 5/10 protože je to prostě to samé jako minule.
  • Jack1947
    Nějak brzo ne ? takže ses spálil jo... jinak EA bude EA taky co nevidět takže je to myslím prašt jak uhod. Těch her je určitě víc NZ akorát tahle mně napadla.
  • Podla mna ide Ubisoft uplne dementnym smerom..... mali sa vykaslat na tento fail FC Primal pre ludi s IQ do 80 a tak isto aj Division je sasovina obycajna ale reklamu tomu robia ako keby neviem co.... mali spravit riadne nadupaneho SPlinter cella noveho pretoze to je hra ktora ma gule.... a nie taketo boring no brain hry....... chvala pánubohu ,ze za necele 3tyzdne vyjde namakany Hitman :) Yee

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit