Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezklamal jsi, bavíš výborně *1*
  • to sice ano, ale co lepšího loni vyšlo? Akorát PoE
  • Ne, neni. Jaká je podle tebe přímá konkurence Far Cry nebo Assasinů v tomhle žánru?
  • Ja osobne sa teším, až doteraz som ignoroval všetky videá okrem toho prvého oznamovacieho kde lovia mamutov. Dúfam teda, že budem príjemne prekvapený a som teda vážne zvedavý či to prekoná dvojku či aspoň velmi solídnu 3ku a 4ku...
  • Veskoslav
    Pudilku, zklamu Tě. Ale chápu, že při současné hráčské retardaci, co tady předvádíš a kdy si pliveš kafe na monitor, tak je Division pro omezená pětiletá děcka, protože borci jako ty hrají samé vyzrálé a dokonalé hry. Nejlépe ty od TT studia.
  • a hrát to (bohužel nebo bohudík) ani nebudu. Mám málo času, a tak si musím vybírat jen to, co mne opravdu zaujme. Takže se k tomu radši přestanu vyjadřovat.
  • nahoře jsi psal 7/10 ty tupče. Se bojíš napsat názor. Já ho klidně napíšu za tebe:

Zaklínač je za 6/10. Chabý gameplay, chabý příběh, miliony otazníku, jedna herní nudná mechanika(červené stopy), spousty kýče a klíšé, trapný závěr celé trilogie. Obrovské zklamaní.
  • to máš pravdu. Myslím že hry by se měly posuzovat zcela bez návaznosti na předchozí díly. A hlavní kritérium by měla být zábavnost, a ne množství inovací. Do zábavnosti se vleze všechno, od grafiky až po user interface a ovládání
  • A já si pořád říkal, na koho je taková blbost pro pětiletá zaostalá děcka jako je Division cíleno, díky, že jsi mi dal odpověď *1*
  • Veskoslav
    A nebude to taky tím, že prostě je taková konkurence, co dříve nebyla? Podívej se na Activision a jeho COD sérii například. Bídné prodeje a přesto v popředí žebříčku. EA a Ubisoft to samé. A hráčské hledisko? Kdyby hráči za něco stáli, tak to ukáží na prodejích a počtu preoderů. A ty měla tahle sranda více než slušné.
  • ty jsi strašný retroš... Xcom má taky od lidí na MT 6.9 a přitom je to skvělá hra, naprosto průměrný Zaklínač má 9.0, Last of Us dokonce 9,1 a taky to je nic extra. Takže se doprdele práce se vzpamatuj, hodnotit hry dle hodnocení trollů a stáda na MT, ještě když jsi to nehrál.
  • Veskoslav
    To mě chytlo za srdíčko, povídej ještě něco pěkného ty fajnšmekře. Zeptal bych se, co jsi za Hitmana hrál, ale dle tvé sladké mluvy očekávám věk tak 14-15, takže poslední díl, jsi hrál jako první? Pochlub se a posaď se, slušného Slováka, aby člověk pohledal.
  • Ted si predstav, ze o hru bude mit zajem nekdo, kdo nehral predesly Far Cry, ale laka ho pravek. Koukne na 5/10 a rekne si, ze tohle nekdo herne nezvladl. A pritom za tim je tvuj uzasnej system, kde nejde o hodnoceni hry a jejich prvku jak moc jsou zabavny, ale trestani, ze v ni neni dost inovaci. To ale muze byt takovemu cloveku uplne, uplne jedno.
  • Dojná kráva_vysychá, Ubisoftu klesají zisky můj drahý neinformovaný lehce pomatený spoludiskutující, to ovšem jen z pohledu ekonomického, z toho hráčského to měli zaříznout už dávno. Ty tu dneska plánuješ dělat ďáblova advokáta? Tak to si jdu pro další kafe a zákusek, bude veselo *1*
  • Videt ze si imb€cilko obycajny jednoduchy a nikdy si nehral hitmana na purist obtiaznosti..... division si strc za klobuk, hitman je pre preciznych fajnsmekrov..... a tvoja jednoduchost vidiet aj na tom ako strasne si hater voci tomu episodickemu systemu... ten episodicky system mozno zachrani hru pred tym aby ju 90% sedlakov stiahlo a ocrackovalo .. tym padom sa im vratia investicie a mozno bude aj dalsi novy hitman...... ale vratme sa naspat k téme.. si obycajny šašo :)
  • Veskoslav
    Když jsi čuně, to není můj problém. A prosím, vyvrať mi to. Division jsem hrál, Hitmana jsem sledoval. Hitman je pro retardovanou opici, co má sice 518484161864 možností na zabití, ale počítač ti to ukáže a AI se tvářila ještě horší než v předchozím díle. A pokud to nepůjde vypnout, další z důvodů nekupovat. Zlaté Blood money.
  • ne, W3 bych dal 8.5-9/10. Je to silný nadprůměr, ale ne vrchol
  • Division mnohonásaobně lepší taktická hra *1* Prosim přestaň, poprskal jsem si kafem monitor a klávesnici
  • Jde o prachy, dokud se to bude prodávat, nic zásadního měnit nebudou.
  • on se nevykrada on dela hry stylem Ctrl+C a Ctrl+V *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit