-
Možná proto, že značka EA je tu asi o 20 let dýl než nějakej early access. Dík za tip, ale do early accesu už nedělám. Jj je to to samé, ale to přece každý ví nebo ne? :D
-
jediny co me hodne zklamalo je to ze chybi co-op nechapu, co je na tom tak tezky pretahnout z dobre fungujiciho FC4 do primalu...potrebat moct jit lovit nosorozce s kamosem k jezeru pomoci granatometu ale jit na mamuty s lukem a ostepem to uz je asi problem udelat do co-opu...chjo
-
Myslel jsem Early access hry proč si každý pod zkratkou ea představí EA *7*
Stomping land si vybavím...pak ještě nějaké.
Není zlomové protože je toto samé jen jinde... to SAMÉ!!! -
Skvěle napsaná recenze! Moc jsem se pobavil. *4*
-
Rychle si nemůžu vzpomenout co měli EA z pravěku? Inspiruj mě prosím. A ne FC asi není ničím zlomové, proč?
-
Tak kulturní rubriky na idnesu, to je kapitola sama pro sebe, ono i ty nekulturní tedy, kdysi se to tam snad i dalo číst, dnes je to spíš internetový bulvár
-
tak nedávno jsem dohrálo Far Cry 4 ( vynechal jsem FC 2 a 3) a byl jsem zděšen jak někdo mohl takto domrvit tak vynikající hru, žádný volný pohyb kam se mi zachtělo, žádné volné možnosti jak vyřešit mise prostě stupidní tuctová arkáda, ale to absolutně nejhorší na celém FC4 bylo když váš příběh donutil používat luk, byla to ta nejotřesnější zbraň ve hře a díky této blbosti jsem to málem nedohrál, a toto nové slátané FC má luk jako nejlepší zbraň ve hře, všem normálním je jasné že ta hra je totální odpad a vůbec nemá cenu jí kupovat ani ve slevě za 5 EUR *11* *11* *11*
-
Prostředí je udělané pěkně. O tom žádná. Ale hratelnost zamrzla na 3./4. díle. Mě fakt nebaví sbírat nějaké sračky, abych si z 6 papoušků upletl kožich, který mi dá armor +4...Takové krásné prostředí a opět naprosto nevyužité. Třetí díl jsem nedohrál doteď, protože mě to ani ne v polovině přestalo bavit. Kempy pořád to samé, podělané věže na rozhled, stále dokola se opakující věci a příběh nudnější.
Od tohoto dílu jsem očekával něco jako udělal Blood Dragon, perfektní hra. Ale dostali jsme jenom reskin, což je dost velká škoda. Dalo se z toho vydolovat mnohem více. -
Jsem zvědavý na dnešní Gamesplay ... *4*
-
V EA měli pár her které z pravěku byli a le néé... ono FC je nečím zlomové jááj.
-
To určitě *3* ted už tam budou krvežíznivé mamuti, sovy bombardéry a nakonec snad i nějaký pračlověk homo suicidus. Klasa. Kvalitka to se musí nechat *5*
-
Tohle musím zkusit už z principu. Kolikrát se člověk podívá ve hře do pravěku? :) Se stále stejnými mechanismy problém nemám, celkem mi vyhovují a aspoň člověk ví, co čekat. Teď ještě vychytat nějakou slušnou cenu.
-
na Bonuswebu to má 9/10 a to místní redaktory považuju za občas rozumné. Jen to konstatuju, já jsem tu hru nehrál, takže o její kvalitě nic nevím
-
7/10 mělo dostat Far Cry 4, tohle tak 5/10 a jestli vydaj příští rok stejnej brak, tak 3/10 a stejně postpovat u Assasinů, jenže to by pak asi nemělonTiscali takové krásné reklamní bannery od UBI přes celou stránku, co na lidi nevyžádaně vyskakují a začnou burácet zvuk z bedniček, jako jsou tu na FC 5 a na Division, to by byla tragédie.
-
Je to sice potřetí to samý ale špatná hra to jistě neni, takže proč ne. Ale taky by to mohli poslat alespoň na rok k ledu.
-
Mě se to tak líbí. Změna prostředí a zbrnaí je docela velká změna oproti předchozím dílům, konečně to nebude jenom obyčejná střílečka, kterých tu jsou tisíce.
-
takže luk a šípy místo kulometu?
-
čo čítam, tak ako keby som sa vrátil späť do časov kedy vzniklo Far Cry 3 ...to Ubisoft je skutočne až tak zúfalo sterilný, že musí vykrádať sám seba? ale vykrádať úplne doslovne? ...je to smiešne ...veľmi
-
:D diky...ono by to vazne asi moc tezke nebylo...
-
Je to myslené že sa Far Cry 4 prezliekol do praveku, teda že nemáme očakávať nič nového ;)