Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podla mna ide Ubisoft uplne dementnym smerom..... mali sa vykaslat na tento fail FC Primal pre ludi s IQ do 80 a tak isto aj Division je sasovina obycajna ale reklamu tomu robia ako keby neviem co.... mali spravit riadne nadupaneho SPlinter cella noveho pretoze to je hra ktora ma gule.... a nie taketo boring no brain hry....... chvala pánubohu ,ze za necele 3tyzdne vyjde namakany Hitman :) Yee
    • Veskoslav
      Namakaný Hitman? Jasně. To i ten Division se tváři jako mnohonásobně lepší taktická hra než ten tvůj slavný epizodní Hitman...
      • Videt ze si imb€cilko obycajny jednoduchy a nikdy si nehral hitmana na purist obtiaznosti..... division si strc za klobuk, hitman je pre preciznych fajnsmekrov..... a tvoja jednoduchost vidiet aj na tom ako strasne si hater voci tomu episodickemu systemu... ten episodicky system mozno zachrani hru pred tym aby ju 90% sedlakov stiahlo a ocrackovalo .. tym padom sa im vratia investicie a mozno bude aj dalsi novy hitman...... ale vratme sa naspat k téme.. si obycajny šašo :)
        • Veskoslav
          To mě chytlo za srdíčko, povídej ještě něco pěkného ty fajnšmekře. Zeptal bych se, co jsi za Hitmana hrál, ale dle tvé sladké mluvy očekávám věk tak 14-15, takže poslední díl, jsi hrál jako první? Pochlub se a posaď se, slušného Slováka, aby člověk pohledal.
          • LOL ze slusneho slovaka.... co ty si da debila... pleskni si tu tupu hlavu o dvere... preukazes nam aj sebe vo finale mozno velku sluzbu.... a vypadni kto je na teba zvedavy
            • Veskoslav
              Ta vznešená slovenština, přímo nádherná ukázka sladkého jazyka našich východních sousedů. Ještě něco hezkého napiš, ať lidem ukážeš, jak se mají chovat na návštěvě:)
            • Veska se stal příkladem rčení "tak dlouho člověk zírá do propasti, až propast začne zírat na něj" v jeho připadě tak dlouho se snažil bojovat s diskusními trolly a hulváty, až se sám jedním stal
      • Division mnohonásaobně lepší taktická hra *1* Prosim přestaň, poprskal jsem si kafem monitor a klávesnici
        • Veskoslav
          Když jsi čuně, to není můj problém. A prosím, vyvrať mi to. Division jsem hrál, Hitmana jsem sledoval. Hitman je pro retardovanou opici, co má sice 518484161864 možností na zabití, ale počítač ti to ukáže a AI se tvářila ještě horší než v předchozím díle. A pokud to nepůjde vypnout, další z důvodů nekupovat. Zlaté Blood money.
          • A já si pořád říkal, na koho je taková blbost pro pětiletá zaostalá děcka jako je Division cíleno, díky, že jsi mi dal odpověď *1*
            • To byla jen dobrá přatelská rada zdarma *4*
            • Veskoslav
              Skvělá odpověď. Jen tak dál. Dotáhneš to minimálně na politika.
            • Ty by ses měl jít především trochu projít ven na čerstvý vzduch, zaběhat si, pročistit si hlavu a na chvíli vypnout internet *4*
            • Veskoslav
              No tak mi napiš ty dospělácké hry pro neretardované děti, rád si nějakou pořídím.
            • Nezklamal jsi, bavíš výborně *1*
            • Veskoslav
              Pudilku, zklamu Tě. Ale chápu, že při současné hráčské retardaci, co tady předvádíš a kdy si pliveš kafe na monitor, tak je Division pro omezená pětiletá děcka, protože borci jako ty hrají samé vyzrálé a dokonalé hry. Nejlépe ty od TT studia.
    • Podle mě by to měli zabalit, přestat dojit hnijící mrtvou krávu a jít dělat úplně něco jinýho, třeba vyrábět a prodávat zmrzlinu, u tý nevadí že je každej rok stejná, naopak, lidi milujou svý oblíbený příchutě, vanilkovou, čokoládovou, jahodovou a jsou rádi, když si jí každej rok můžou koupit znovu *4*
      • Veskoslav
        Pošli cívíčko do Ubisoftu, tam jsou na to celý natěšení na tvé rady. Jo co Čech, to trenér nároďáku, ekonom, závodník, pilot F1 a nejlepší fotbalista po Messim v jednom.
        • Ty ani nemusíš psát do Ubi, všichni jsme na tvoje moudra natěšeni tady na Games *1*
          • Veskoslav
            Řekl někdo, kdo radí Ubisoftu zaříznou dojnou krávu? Nenech se vysmát. "Moudra" jsi tu začal psát ty:)
            • Ne, neni. Jaká je podle tebe přímá konkurence Far Cry nebo Assasinů v tomhle žánru?
            • Veskoslav
              A nebude to taky tím, že prostě je taková konkurence, co dříve nebyla? Podívej se na Activision a jeho COD sérii například. Bídné prodeje a přesto v popředí žebříčku. EA a Ubisoft to samé. A hráčské hledisko? Kdyby hráči za něco stáli, tak to ukáží na prodejích a počtu preoderů. A ty měla tahle sranda více než slušné.
            • Dojná kráva_vysychá, Ubisoftu klesají zisky můj drahý neinformovaný lehce pomatený spoludiskutující, to ovšem jen z pohledu ekonomického, z toho hráčského to měli zaříznout už dávno. Ty tu dneska plánuješ dělat ďáblova advokáta? Tak to si jdu pro další kafe a zákusek, bude veselo *1*
        • Jack1947
          Ještě že máme toho Jardu aspon v tom hokeji *7*
    • Jack1947
      Na,makamný Hitman ? Počkat namakaná 1epizoda z Hitmana, To be continued *4*
      • A co je na tom? pokial tam bude nejaka megabig misia tak to mam aj na mesiac precizneho hrania a skusania a plnenia chalengov a uzivania :) hral som betu a vyzera to na velku fajnovotu.
  • Takže reskin a žádná inovace? ... Takže pro ty, co tu plivaj a pořádně tu hru ani nehrály, nebo jí nehrály vůbec, tu mám pár věcí, který by si měly povinně přečíst, protože jsem asi jeden z mála, co se obtěžoval tu hru zapnout a hrát jí.

    1) Hlavní hrdina - KONEČNĚ umíme pořádně mluvit. Dokonce si i pamatujeme hlas hlavního hrdiny, protože spoustu věcí komentuje, a to jak u hlavních tak vedlejších úkolů. Nejsou to žádné dialogové orgie ale to vůbec nevadí, hatlamatilka je sympatická, někdy trochu strojená, ale je dost možné, že když se mluvilo takhle jednoduše, lidi potřebovaly tehdy mluvit zřetelně kvůli nedostatku slovní zásoby. KONEČNĚ hlavní hrdina vede svůj lid a od píky ho sestavuje do kmene, vesnici si vylepšuje a Ubisoft si konečně asi uvědomil, že dělat všechno a pak skončit jako nikdo, je s*ačka prvního kalibru. Obrovská gratulace!

    2) Vedlejší postavy - Jsou zapamatovatelné, a to naprosto všechny. Od protagonistů až po vedlejší hrdiny. Každý má svoje místo, každý je opravdu charakteristický a každý si plní svojí funkci. Jsou sympatičtí (teda až na toho bezrukýho dědka, ten mi nesedl) a člověk si na jejich charakteristické chování vzpomene i když zrovna nehraje a třeba vaří. Líbí se mi, že ačkoliv to jsou prostí lidé co pořádně neumí mluvit, Ubisoft z nich udělal postavy, které vám konečně nějakým způsobem přirostou k srdci, a to hlavně tím, jak hodně vyšinutí jsou.

    3) NPC, vesnice apod - RESKIN? Děláte si ze mě pr*el? ... Jakej reskin tvl hrály jste to vůbec? ... Prošli jste se vůbec vaší vesničkou když jste nahrabaly víc lidí? ... Uvědomujete si vůbec, co se tam všechno odehrává, že tam mají soukmenovci svojí funkci, že dělají něco přes den, že si potom večer sesednou k ohni, tancují, zpívají, že půlka jde spát, druhá jde na palouček dělat děti? ... Všimli jste si vůbec že tam neběhají jenom dospělí, ale i děcka, která tam házejí kameny do vody, něco hrabou v zemi? ... Všimly jste si vůbec, že jsou tam dokonce i MIMINKA? A to nemluvim o tom, do čeho úžasnýho je Ubisoft zabalil. Viděli jste, že lidi konečně jen tak nechodí dokolečka se zbraněma, ale že seděj, polehávaj, vyráběj zbraně, jeden druhýmu leží hlavou v klíně a povídají si, cvičí spolu boje na pláni, souloží, vyndavaj si z vlasů vzájemně brouky atd atd ... ? ... TOHLE - NENÍ - RESKIN. Přidali lidem tolik animací a tolik hadrů a textůr až to hezký neni, jenomže to by se tu někdo musel na chvíli zastavit a rozhlídnout se, kde že to vlastně hraje a začít myslet.

    4) Příroda, fauna, flora, grafika, crafting - Ubisoft našel to pravé období pro tyto vyjmenované věci. Konečně všechno dává smysl. Příroda je nádherná, barevná, detailní. Zvířata dostala úplně naprosto jiný rozměr. Abstraktní potravinový řetězec funguje geniálně. Tohle utíká od tohodle, tohle zase honí tamto. Jakmile si ochočíte šavlozubého tygra, nemusíte se jít bát v noci plnit úkoly, protože se vás 3/4 fauny bude bát ... pokud to neni velká smečka vlků, to si na vás potom i troufnou. Zvířata nejsou debilní a nenechají se v klidu přímo před váma umlátit, takže konečně utíkají, kličkují, hledají pomoc ve flóře atd. Nehledě na to, jak jsou detailně propracovaná, že je můžete hladit, krmit atd .. Nadáváte na to, že si mrtvé zvíře můžete automaticky oživit? ... KDO VÁS TO DOPR*ELE NUTÍ DĚLAT? Jděte a najděte si ho a znovu ochočte ... Tečka. že je ochočování krátké a trapné? ... Vás by bavilo ochočování na 15, 20, 30 minut? ... Mě ne ... Že neexistuje mezi zvířaty a vámi citové pouto? ... Tak to vůbec ne, mě když chcípnul můj drahý vzácný černý jaguár, co mi dělal ze stealth obsazování jednu velkou srandu, docela mě to vzalo. Crafting je super, konečně nemá každej nepřítel v kapse nůž, ale musíte si ty házecí nožíky vyrábět sami, aby jste mohli tenhle takedown udělat. Konečně dává smysl stahování kůží a sběr masa. Protože seems legit, že si koupíte AK47, ale peněženku si jdete vyrobit z jeleního šour*u. Protože lítací oděv si koupíte, nicméně na lepší hadry musíte lítat po celym Kyratu a zabíjet vzácná zvířata. So much legit. Tady si vyrábíte všechno, protože to tak prostě kdysi fungovalo. A dává to konečně smysl. A to včetně šípů, zbraní, pouzder, masa pro zvěř atd ... A to jsem se ani nezmínil o tom, jak zvířata reagují na mrtvoly, den, noc atd atd atd ... No jo, recenze vyšla v den vydání hry. Hra vyšla o půlnoci, ráno jsme měli recenzi na webu. Good job.
    • Naprosty souhlas. Dohral jsem komplet vcetne vsech vedlejsich a neskutecne me to bavilo. Animace zvirat jsou neskutecny. Napr. kdyz poslu tygra sejmout hrocha, vyskoci na nej, povalu ho a zakousne se mu do krku. Je to nejlepsi fc, co jsem hral. A presto se najdou lidi, co budou na ubisoft plivat. Tvl kuxus hra, lokalizace. Za me 10/10.
    • vis doufam, ze herni weby maji review verze pred vydanim hry... takze to nebylo ze hra vysla o pulnoci a rano to meli napsane
    • Aristarch
      ...uplne s tebou suhlasim. Games.cz zasa zabodovali. ;-)
    • A jak ty smysle okecáš zapálení čehokoliv lusknutím prstu? Hrál si třeba vůbec třetí díl a viděl si jak funguje oheň v oněkolik let starší hře? Tomu fakt říkáš nějakej posun? Nenech se vysmát a pokud ti ke štěstí stačí nově tančící npc a miminka v safe housech, což tvoří setinu celého gameplaye tak je to opravdu hra jako dělaná pro tebe, ty fauno a flóro.

      A ta ubohá snaha poukázat na recenzi šitou horkou jehlou, něco si nejdřív zjisti otom jak se recenzují hry a pak tu dávej průtok emocím. Zatím je to průtok něčeho úplně jiného
      • Nemám čas, pařim Far Cry ... Sorry, vysvětlim Ti to jindy ...
        • Nejdřív si ale udělej úkoly, umyj nádobí a vynes koš.
    • Ne ani tak reskin jako spis blbost. Totalni blbost.
    • Toto su recenzie a hodnotenie ala LEVEL, to je utrpenie čitať- Metro Last Light 7...a diskusie pre duševne zaostalých, človeče, ja čakam kedy sem začnu chodiť ludia ako ty, ludia ktorí maju otvorene oči, dokažu oceniť skutočne herne hodnoty a vôbec nevadi že si konzolista...
    • klasicky packovaci argumenty, jak jsou tam zvirata a sex, tak je to vzdy ok *1*
      • homeles8
        i ty budeš viník toho, až jednou spáchám sebevraždu...
    • Konečne niekto normálny v tejto diskusii, pekne si to zhrnul. Neviem sa už dočkať kedy PC verzia výjde :)
    • homeles8
      paráda, už se těšímna PC verzi
    • Bože, to je esej. Nemůžeš to shrnout do jedné věty? Tak já to udělám za tebe. Větší herní průjem jsem neviděl.
  • Mozek
    Už mě s tímhle vážně začínají všichni štvát. CoD, AC, FC všechno je to stejnej marast kdy jen vymění dobu a vydají s velikánskou pompou novej díl, kde mluví o tom jak přidali naprosto famozní coool věci, který z toho dělají neuvěřitelnej zážitek *7*
    Ať si to všichni strčí do háje a udělají konečně něco pořádnýho.
    • Dalo by se souhlasit, ale co je to "něco pořádnýho" ? U každyho je to něco jinýho. Když se přijde s něčim novym nebo malou evolucí (v rámci série), tak většina lidi mrčí že je to odklon nebo to není ono. Třeba CoD:Modern warfare 1-3 jsem si užil. Dobře se na to dívalo a po práci ideál. A jelikož není už tolik času tak jednou za cca 3 roky si zahrát novy Far Cry není špatny.
  • 7/10 mělo dostat Far Cry 4, tohle tak 5/10 a jestli vydaj příští rok stejnej brak, tak 3/10 a stejně postpovat u Assasinů, jenže to by pak asi nemělonTiscali takové krásné reklamní bannery od UBI přes celou stránku, co na lidi nevyžádaně vyskakují a začnou burácet zvuk z bedniček, jako jsou tu na FC 5 a na Division, to by byla tragédie.
    • na Bonuswebu to má 9/10 a to místní redaktory považuju za občas rozumné. Jen to konstatuju, já jsem tu hru nehrál, takže o její kvalitě nic nevím
      • Tak kulturní rubriky na idnesu, to je kapitola sama pro sebe, ono i ty nekulturní tedy, kdysi se to tam snad i dalo číst, dnes je to spíš internetový bulvár
  • A to ste boli ešte benevolentný. Aj tá 7 je príliš dobrá na tento stereotyp.
  • Sorry ale to si děláte s hodnocením legraci? To že je základ HRY již (přinejmenším) potřetí recyklovaný do nejmenšího chlupu a jen grafika a prostředí to lejno vytáhne z žumpy na 7/10? Vážně? Vážně?! Pokud grafika dělá 6 bodů z 10ti (i přes to že v recenzi zazní že je to už poněkud starší engine)a ten jeden bod za snahu překonvertovat modernu do pravěku, zbývají 3 body na mechaniky hry? Není to při hodnocení HRY tak trochu málo? Vzhledem k tomu že je to modifikace již předchozích (přinejmenším)dvou dílů bez větších(jakýhkoli) inovací, podle mě to nemůže dostat víc jak 5/10 protože je to prostě to samé jako minule.
    • Na bonuswebu dali 90%
      Vše, co je zde popliváno (lov, dobývání, craft), tam vychvalují.
    • Ted si predstav, ze o hru bude mit zajem nekdo, kdo nehral predesly Far Cry, ale laka ho pravek. Koukne na 5/10 a rekne si, ze tohle nekdo herne nezvladl. A pritom za tim je tvuj uzasnej system, kde nejde o hodnoceni hry a jejich prvku jak moc jsou zabavny, ale trestani, ze v ni neni dost inovaci. To ale muze byt takovemu cloveku uplne, uplne jedno.
      • Chápu. Pokud je hodnocení 7/10 pro člověka který předchozí díly nehrál, tak ok. Jinak -3 body za každý předešlý díl bez invence (reskin). Od FC3(s trochou sebezapření oproti 2.dílu) máme 7 bodů pro nováčky (možná bych čerstvé krvi dal i 8/10), ale pak tu máme -6 za opakování pro "staré" harcovníky co už hráli předešlé díly. Pak je to 8/10 pro nováčky protože to fakt vypadá hezky a "jsou tam dinosauři a ty teď frčej", 2/10 pro hráče předešlích dílů.......to už ale o něčem vypovídá a i studio by možná takovou zpětnou odezvu v hodnocení hry ocenilo. Ale oni beztak ví že recyklujou.
      • to máš pravdu. Myslím že hry by se měly posuzovat zcela bez návaznosti na předchozí díly. A hlavní kritérium by měla být zábavnost, a ne množství inovací. Do zábavnosti se vleze všechno, od grafiky až po user interface a ovládání
    • u AAA titulů 3 body ubírej. U AAA titulů je vždy vidět velký rozdíl mezi prof. recenzemi a hráčskými recenzemi (viz Metacritic) - důvod je nejspíš v nepřímé korupci prof. recenzentů (exkluzivity, reklamy a jiné benefity, touha nenaštvat si velké studio hýřící miliardami). Takže pokud se tím budeš řídit, Witcher dostane svých zasloužených 7/10, stejně jako Fallout 4 nebo Kojima. Ačkoliv ty hry mají vysokou production value, tak nepřináší nic nového a herní mechaniky jsou zcela průměrné, stejně jako jejich hratelnost
      • Veskoslav
        Drizzlíček a jeho každodenní "vztekání" a kecy o zasloužilém, že Zaklínač nemá 7/10. Ty prostě asi do konce života nezkousneš to hodnocení, co má od hráčů a recenzentů, že jakmile skončí svět, tak ty přilepíš cedulku na dveře:

        "Zhasnout a Zaklínač 3 je 7/10!"
        • ne, W3 bych dal 8.5-9/10. Je to silný nadprůměr, ale ne vrchol
          • nahoře jsi psal 7/10 ty tupče. Se bojíš napsat názor. Já ho klidně napíšu za tebe:

            Zaklínač je za 6/10. Chabý gameplay, chabý příběh, miliony otazníku, jedna herní nudná mechanika(červené stopy), spousty kýče a klíšé, trapný závěr celé trilogie. Obrovské zklamaní.
            • W3 CHABY gameplay ???? chaby pribeh??? kamo... TY a dalsi ošťatý šašo Veskoslav si vymente telefonne cisla a chodte sa nasupu odjebat niekam do blazinca..... co sa sem vobec seriete nechapem..... berte sa sedláci
            • Xenoblade, Soma, Bloodborne. Opravdu dobré hry vyšly, bohužel nejsou pro mainstream, kam míří Zaklínač. Zaklínač míří na všechny a to je problém té hry.
            • to sice ano, ale co lepšího loni vyšlo? Akorát PoE
      • Tak zrovna MGS V je oproti předchozím dílům jiný snad ve všem. Ale lidi zas nadávaj že je to moc jiný, možná ses spletl v japoncích a chtěl si napsat Miyazaki
        • myslel jsem MGS V, kde je to na metacriticu taky vidět - profíci 9.3, hráči 8.0 (PS4) a profíci 9.1, hráči 7.5 (PC). Osobně jsem tu hru nehrál, videa z ní mi přijdou nudná, není to můj typ her.
          • ty jsi strašný retroš... Xcom má taky od lidí na MT 6.9 a přitom je to skvělá hra, naprosto průměrný Zaklínač má 9.0, Last of Us dokonce 9,1 a taky to je nic extra. Takže se doprdele práce se vzpamatuj, hodnotit hry dle hodnocení trollů a stáda na MT, ještě když jsi to nehrál.
            • a hrát to (bohužel nebo bohudík) ani nebudu. Mám málo času, a tak si musím vybírat jen to, co mne opravdu zaujme. Takže se k tomu radši přestanu vyjadřovat.
  • Inquisitor
    A čekal někdo něco jinýho?
  • Nejlepší FC jsou stejně 1. a 2. díl
  • Preed
    Klasicky nudny ubisoft openworld,tak mozno nabuduce.
  • Horst_Fuchs
    Inu, jak se dalo očekávat. Je to jen další kopie Far Cry 3, tentokrát přeskinovaná na fantasypravěk.
    Aspoň můžu dál ignorovat ten zakopulovanej Uplay za což jsem jedině rád. *7*
    • Všímam si viacero jedincov tu na games majú akési simplexné vnímanie herného sveta, je to pozoruhodné, ale aj smutné zároveň. Toľko obmedzených inidividuí v jednej diskusii po kope som tak dlho nevidel.
      • tak jasne, ze se ti ta hra libi, kdyz je to hra s dosud nejrealisticteji zpracovanym Slovenskem.
        • +1 *1*
      • di si zahrát FC Primát, je to přesně pro tebe, ne kazdej musi mit stejnej nazor jako ty, vim, je to pro tebe "pozoruhodné a smutné" ale nějak se přez to už přenes
        • A trafená hus zagága, aké príhodné.
          • Však má pravdu, hlavní ukázkové individuo seš tu ty.

            Nevím co čekáš, že ti tu všichni bratia poplácaj po zádech nebo co, to si uhodl. Utíkej si hrát na primáta, budeš jako doma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit