Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tím "vtipem" s firemní poradou, to je jako se starým slepým ovčákem, který už dosloužil. Vezmeš ho do stodoly s nabitou kulovnicí a odpráskneš ho. A to říkám jenom proto, že ho mám tak rád.

Far Cry Primal dopadlo přesně tak, jak jsem čekal. Doufám, že se toho prodá tak málo, že nikoho nenapadne dělat dvojku.
  • Ajeee skalní fanda.
  • tímto příspěvkem jsi zvýšil její úroveň o 2%
  • neskutečné kolik lidské blbosti se tu bere.
  • no nastesti pocitacove hry jsou tak mlady zanr, ze se spousta lidi nemusi vubec zajimat o nejakeho J.S. protoze maji vlastni zkusenosti a vi co je pro ne dobre a co kravina :) A muze jim byt uplne ukradene jestli je to zajima ubisoft nebo EA nebo kohokoli jineho
  • No tak ja už nevím. Tady všechny hry dostávají 7. Hra, která nepřinesla nic nového, se stále stejnym systémem kterej tlačí každou svojí hrou co vydají..... Pardon ale tohle to na 7/10 není ani kdyby mi dali zlatého mamuta do hry! Jedna hra prosím. Druha ok .... ale každá hra ? Přestávám brát Games vážně ....
  • Krescz
    souhlasím s recenzí, ale to hodnocení bych snížil na 6/10
  • Lol já spustil v pohodě Division na dvoujádru a to i bez žádných prográmků. *1*
  • Ale tak to není přetexturovaná blbost jako Primal. *1*
  • To samé jak čtyrka? Spíš jako trojka, protože FC4 je úplně stejný jako FC3. *15*
  • Máš pravdu, později mi to taky došlo že je to tak asi myšleno :)) My bad :/
  • napsal jsem asi. Ono kolik herní novinářů má vlastní stránku, kde píše jeden člověk, kterou respektují herní webové kolosy? Jmenuj někoho.
  • Ano, ale on dve tvých slov není obvyklý, ale nejvýznamnější, tak co ho vyzdvihuje nad všechny ostatní
  • Obsahem, fanoušky, respektem od velkých magazínů, citací jeho názorů apod. Asi tím, co obvyklý herní novinář, co?
  • jo tak a čim se proslavil? *1*
  • Far Cry 5 tedy, i když 4 taky, je to všechno stejný
  • Jim Sterling je asi nejvyznamenanější nezávislý herní kritik současnosti.
  • no vidíš, takže když na Far Cry 4 je z dálky vidět, že jim moc práce nedalo, tak si dle tvé vlastní logiky 2/10 zaslouží, check
  • asi byl vožralej, nebo blázen.. a kdo to sakra vůbec je? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší