-
Předpokládám, že jsi nehrál ani jednu. Já taky nesnáším příteplený hry jako Zaklínač či Dragon Age, ale taky bych tomu nedal 2/10, když tam je za tím vidět spousty práce.
-
já bych dal Orderu 3/10 a FC: Primal 2/10
-
A představte si, že Jim Streling dal Far Cry Primal stejné hodnocení jako Zaklínači 3. Jak si to mohl dovolit, že?
-
Inu, jak se dalo očekávat. Je to jen další kopie Far Cry 3, tentokrát přeskinovaná na fantasypravěk.
Aspoň můžu dál ignorovat ten zakopulovanej Uplay za což jsem jedině rád. *7* -
Proč tu doprdele vytahuje Order. Úplně nové IP, jiná hra a zase jak malí fakani ze školky srovnáváte neporovnatelné. Dal tomu 8/10, tak se třeba poserte, já bych dal Order třeba 7, no to je strašná odchylka. Fakt tady se nedá.
-
vidíš Ali :-D na toho jsem zapomněl. Nevím proč, ale utkvěla mi v paměti fotka Zvelebila, když pro Score dělali reportáž s interview......Zvelebil vlezl kvůli fotce do kontejneru......tak jsem si ho do toho kontejneru před 20 lety zařadil a už v něm zůstal
-
na Aliho mI neshAhejte!
-
Dalo by se souhlasit, ale co je to "něco pořádnýho" ? U každyho je to něco jinýho. Když se přijde s něčim novym nebo malou evolucí (v rámci série), tak většina lidi mrčí že je to odklon nebo to není ono. Třeba CoD:Modern warfare 1-3 jsem si užil. Dobře se na to dívalo a po práci ideál. A jelikož není už tolik času tak jednou za cca 3 roky si zahrát novy Far Cry není špatny.
-
Prosímtě... pokud hra nepodporuje hardware, se kterým jí (za použití prográmku, který ubisoft nedoporučuje) ve finále rozjedu bez sebemenších problémů, zajímá mě, jak toto vysvětlíš. Proč hru nerozjedu s dvoujádrem, když má dostačující výkon?
Jistě, kvalita musí jít dopředu, JENŽE ne vždy kvalita odpovídá požadavkům (a to nemluvím o mizerných optimalizacích, na které má snad Ubisoft patent). Nehledě na to, že jsem mluvil o CPU, který se na vizuální kvalitě hry nepodílí... nemluvil jsem o grafikách
Nehledě na to, že graficky je tahle hra podobná jako čtyřka http://games.tiscali.cz/oznameni/hardwarove-naroky-far-cry-primal-se-od-far-cry-4-moc-nelisi-270400
1 GB VRAM? To bylo minimum u her před dvěma roky... chceš ještě další důkazy, že primal je jen přemalovaná čtyřka? -
s takýmto uvažovaním sa ďaleko nedostaneš....
-
a pak tomu da 7/10 *7*
-
BD byla ale srdcovka a vývojáři měli očividně volné ruce. Nechtěli za to plnou cenu, bylo to standalone a já se u toho ku*evsky bavil. Kdyby byl Primal přiznaným datáčem a nedělali by kolem toho takovým humbuk, tak cajk, ale jako plnohodnotný AAA titul? Gimme a break.
-
Čtyrka + kůže=pětka
-
Spatne jsi ty, zkus to pochopit v nasledujicivete. Ctvrte FC pres sebe prehodilo kuzi a vzniklo tak FCP.
-
Myslím že to tím říct nechtěl... spíš že spousta AAA titulů sází především na grafiku, zatímoc ten základ zůstává těměř stejný jako u předchozího titulu... Tzn. hraješ "stejnou" hru, která ale vypadá jinak... Netvrdím že je to vždy na škodu...
-
Ubisoft je v recyklaci fakt stupidní firma, ikdyž samozřejmě finančně to pro ně bohužel smysl dává. Ale stejně, udělaj úspěšný FC3, a pak už jenom reskin - FC BD, FC 4, FC Primal..
-
nj, je to horsie jak the Order :D olejnik plz
-
Vždyť to v textu vyjádřil přímo Honza:
"Čtvrté Far Cry si přes sebe přehodilo zvířecí kůži"
Netvrdí že jde o čtvrtý díl, ale že je to nemlich to samé jako čtyřka, jen se odehrává v pravěku. -
Z představy, že na mě dýchne Zvelebil, se mi obrací žaludek, nestraš mě!
-
Tak dá se to pochopit tak, že čtvrté far cry si přes sebe přehodilo zvířecí kůži a vydává se za pětku .. zároveň není Primal očíslován stejně jako Blood Dragon. Ale jo spíš tam jen chybí pár slov, každopádně já to z textu pochopil, jak to bylo myšleno. Převlečená čtyřka.