Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kecal: No nepovídej. *7* Google taky umím používat.
    A zapni si radar na sarkazmus.*6*
  • Karlovka a CVUT jsou fajn, tohle je trochu jinej level :) ale chapu ze musis bejt za machra.

As of 2012, McGill ranked 18th in the world in the QS World University Rankings, maintaining its position among top 20 universities globally for the sixth consecutive year

http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2012
  • Novy rozhovor se Sebastianem Alvaradem , spoluzakladatelem Thwacke

http://venturebeat.com/2012/10/26/thwacke-wasteland-2-interview/

Tesim se jaxvine :)
  • Paulcz
    Toť otázka, se stále větší mírou zjednodušování herní mechaniky a herních světů chytrých hlav v samotném vývoji úbývá a do popředí se dere marketing. Samozřejmě, že to je subjektivní pocit :) Ale třeba takové NFS, jednička arkáda, ale s jistou hloubkou a uvěřitelností. Vrchol Porsche, kde je vidět, že do toho mluvil někdo fundovanej a pak nastala intelektuální bída, která se s každým dalším dílem prohlubuje. To samé např. Civka nebo nedávno vydaný X-COM..
  • Přístup Briana Farga ke hrám se mi opravdu líbí a na wasteland2 se začínám těšit čím dál víc. Doufám, že nezklame. Takovou hru už potřebujeme jako sůl. *4*
  • GlaDOS
    Neříkají ti Sherlock? Každá hra je animovaná.
  • Projekt, kterýmu na kickstarteru věřím nejvíc.
  • USER47
    Daj pár korun několika univerzitním doktorandům, ti věnujou pár hodin přečtení a okomentování nějakejch dodanejch materiálů a nazdar. Fargo má levný PR, doktorandi dostanou trochu peněz a místo v credits. Víc bych v tom nehledal.
  • JJ McGill University je fajn... *4*
  • smejki
    ad první odstavec - to je problém mediálního světa, ne věděckého

Čumnul jsi na "O nás"?
  • Právě proto se mi nelibí ten pojem "vědci" . Mediální svět v ČR vypadá tak, že když nějaká skupina lidí, organice, institut prokáží nějakou hypotézu tak se napíše" Vědci zjistili..." bla bla - ale jakou to má výpovědní hodnotu - to už se čtenář nedozví. Či jakou reputaci a vzdělání mají lidé, kteří stojí za prací.

Proto je mi docela u pozadí, když mi někdo napíše "vědci". Je to pro mne nic neříkající pojem. 18 tisíc vědců podepsalo nějakou petici proti GO. Heh je to demagogie.
    Je sice úžasný, že si s tím chtěj dát záležet, ale dost pochybuji, že Twacke! vykazuje nějakou vědeckou činnost. Na nejvýš nějaké kompilační či rešeršní práce.

Tak to je docela minimum takových lidí, který ma doktorát v 17ti... :-)
  • Cahir
    Jakej anonym?! Houba! *1*
  • Říká Anonym? Dík to mne fakt zamrzelo. *7*
  • Like a boss!
  • Cahir
    *8*
  • smejki
    článek o wasteland jsem napsal za úplatu a s pomocí pár kravin z wiki. ničemu nerozumím a na projekt jsem nepřispěl!
  • smejki
    pouze pokud je bude chctít Fargo zkonzultovat. To je kouzlo toho triku.

Spíš to bude mít vliv na to, že namísto "hydroenergetického regulátoru magnetosféry" se hráč bude při snaze rozjet reaktor pachtit po zdroji těžký vody a PID regulátoru pro řízení čerpadla, třeba.
  • smejki
    co se snažíš říct, prokrindáčka?
  • smejki
    bys koukal, kolik technických akademiků píše jako čuně
  • Cahir
    Jak může někdo nesouhlasit s věcnou informací, faktem?? *1* Ste všici chujové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit