Přejít na výpis diskuzí
Fargovi s uvěřitelností světa Wasteland 2 pomůžou vědci
26.10.2012 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Myslím, že někteří ho očekávají víc, jiní míň. Já si od toho třeba taky hodně slibuju, i když čistý remake bych vlastně ani nechtěl. Ale tak nějak prostě věřím, že Fargo to se svým týmem zvládne natolik dobře, že by se z toho mohla stát kultovní značka se stejně silnými kořeny, jako byl právě Fallout :)
-
Hmmm tak nějak tomu moc nedávám velký význam. Vzhledem k tomu, že v podstatě taky dělám vědeckou práci. Dneska je vědec, každý druhý - zkutečných vědců, který udělají nějaký zaznamenatelný průlom je doopravdy málo.
-
Mohlo by to být super. Vždycky se mi ve hrách líbí, když narazím na nějaký detail, u kterého je vidět, že tam být kvůli hratelnosti nemusel, ale je fajn, že si s tím tvůrci dali práci a vytvořili tak uvěřitelnější herní svět. Vždy je lepší, když i sebepotrhlejší hra mě nějakou vnitřní logiku.
-
remake ne, ale aby ho lidé taky neočekávali... o to víc, když Fargo dělá rozhovor a za zády má ve vitríně krabici Fallout Tactics :)
co se týká toho škorpiona, právě proto mluvím o jeho pozadí... pokud by měl být nějakým produktem dejme tomu robotů, snažících se napodobit živé tvory, bylo by to jen fajn, pokud to tam ale bude jen tak na oko bez vysvětlení, plus to myslím pro hru zrovna nebude -
Remake starých Falloutů to sice nebude, každopádně hodně z nich tam je, a to je jen dobře. Mechanický škorpion, proč ne? Může to být jen součást nějakýho úkolu, speciální lokace, frakce atd...
-
To bude stat asi nemaly penize takovy propujceni vedcu :D pokud jsou to nejaky odbornici
Jako je super,ze maj prachy od fanousku,ale aby pak bum penize dosli ..
Ale je to skvelej napad,ale mnody si to clovek ani neuvedomí v ty hre ..
Treba hrajete reknete si Wau jako ja ve f3 a jdete dal. -
moc se na to těším, jen aby ale hráči neočekávali remake starých Falloutů a pak nenadávali, že to jaksi není ono
nicméně ten pouštní screen, který tuším jako jediný dosud vypustili, působí na postapokalyptickou hru možná až moc barevně
dále mi moc nesedí ten mechanický škorpion... sice neznám pozadí, ale celá jeho konstrukce mi v postapo. světe přijde podivná, spíše to vypadá jako takové mainstream sci-fi na parádu
stejný pocit jsem měl u Mamooth tanku v C&C Tiberian Sun -
Takže žádný přerostlí hmyzáci?