-
pozor, demo FIFA 14 je podle meho nazoru hooooodne rozdilne od plne verze, hlavne co se fyziky tyce - je to hodne osekany a mene realny. Doporucuju si zahrat FIFA 14 plnou a pak si zkusit demo, uvidis ten rozdil
-
Pro autora recenze - nepritomnost ceske ligy neni chybou EA. Ta mela naopak velky zajem uz v predchozich rocnicich ceskou ligu zaradit, jenze FAČR si za to rekla o nehorazne humusackou castku za licenci. Takovou, ktera by se i v pripade slusnych prodeju FIFY v CR tezko vracela. Mam pocit, ze nyni uz FAČR ze svych prehnanych naroku za nasi trapno ligu slevila, ale EA uz se s predsednictvem z pochopitelnych duvodu pravdepodobne odmita bavit. Takze ceskou ligu asi jen tak neuvidime a je to jen a pouze chybou obtloustlych ceskych ourednicku, co jsou nenasytni.
-
jde vám na klávesnici dát pohyb na šipky? mě to zaboha nejde *10*
-
FIFA je arkada na nastaveni arkada. A kdyz si nastaveni zmenis na simulaci, tak? Porad arkada? Porad bude PES lepsi?
-
Gambrinus Liga zase není. Co mají v hlavách ty ...... na Fačru to svět neviděl.
-
FIFA je arkáda a PES simulátor? Chlapec, ty si zamrzol v minulom desaťročí? Toto možno platilo pred pár rokmi, no dnes už môže o FIFE ako o arkáde hovoriť skutočne len nejaký PES fanboy, ktorý ju videl maximálne tak na obrázkoch na internete.
-
Tak mě to celkem baví, ale online je zprasenej
-
Budu sledovat ;) Každopádně už delší dobu mi chybí porovnání obou her což vzhledem ke konkurenci obou titulů nechápu takže rád si nějaké porovnání přečtu... samozřejmě někoho nezaujatého ;)
-
Hlavně ty menu. To je katastrofa.
-
Pes hraju od čtvrtého dílu...a 2014 je pro mě...omyl...strašně nedodělaná hra, která v jádru ukazuje, že jednou by mohla být fakt dobrá, ale teď fakt ne
-
Fifa sla absolutne mimo me. nikdy jsem ani jeden dil nehral, nejsem fanda fotbalu ale v posledni dobe me ty informace o novem dilu + nektere videa docela navnadila takze jsem si poridil levny leč slusny gamepad k pc a uvidime:) doufam ze me hra nezklame. jedna se o muj prvni fotbal takze jsem se nastesti vyhl tomu klasickemu vydavani noveho fotbalu kazdy rok s prkotinou navic za stejnou cenu:)
-
Já sem zvědavej hlavně na recenzi PES, protože to je jeden velkej (pruseer). Fakt lituju toho, že sem si to koupil.
-
Super, díky moc za odpověd.
-
aj tak je to trapas, hlavne tie verzie pre PSV a 3DS. V podstate nove zariadenia a bez podpory.
-
Můžeš věřit "průměrnému PC", které nevím jaké je z hlediska vývojářů EA, ale papírově je to sestava, která zvládne mnohem složitější výpočty než jaké jsou potřeba u Ignitu... minimálně třeba při pohráním si s nastavením... Což člověk občas musel udělat i u staršího ročníku kvůlli optimalizaci...
-
Taky se mi moc nelíbí overall hodnocení některých hráčů...Valdes 85 / Nastasič 77 / Cole 85 atp...
Fandím City a např. Nastasiče vidím hrávat a nechápu, jak může mít jen 77 jeden ze 4 nejlepších stoperů v PL ( i v jeho věku ) a má menší hodnocení než např Cahill / Lescott / Jagielka atp. -
Ahoj, zametat je potreba;)
-
Mel bys zmenit web, demenci si tam muzes vzit sebou.
-
Dlužno dodat, že pouze aktualizované soupisky mají jenom verze pro Playstation Vita, Playstation 2, PSP, Nintendo 3DS a Nintendo Wii.
-
Bude, letos už konečně ano. ;)