-
Bože, ty si chujovina...
-
Ahoj, ty si dobrý koště. :)
-
Další vypatlánek. Díky takovým tupým ovcím jsem tam kde jsme
-
Paráda, Bude též recenze na NBA2k14? To by bylo fajn :)
-
ten ich FOX engine je nový, ale rozdiel medzi týmto a staršími PSAMI je len minimálny :) neviem čo teda zmenili, ale to aby hráč mal 15 dotykov s loptou na otočke o 90 stupnov je blbost najvyšieho rázu ...
+ tie brankárske animácie a vobec animácia sieti ktora skor vyzerá ako pavučina ktorá sa natiahne 4-6 metrov za bránu ked strelíš gol ... to je fakt hnus ... od PSA 4,5,9,10 FIFA má navrch, a len troll može povedať ináč alebo zadubený fanboy PES série ...
nie je možné aby niekto prišiel s NOVYM enginom a hentak ho dovrzal starými animáciami ... to nepoužívaju motion capture alebo čo ? a nejaký ten engine nárazu majú kde ? -
Rikam to porad a porad je to pravda....FIFA je arkada, PES je simulator a sakra dobrej.
Tesim se na recenzi PES od Petra....ctrnactka si to uz zaslouzi, podle me nejlepsi dil.
Arkadistum nazdar. -
ja mávam tie patche vždy, ale animácie a nárazy hráčov to nezmení :)
ono ja by som bol docela rád, keby niekto z KONAMI ukradne alebo okopíruje ENGINE ktorý má FIFA .... takúto krádež by som aj sponzoroval *1* -
Já si nestěžuju Evo sem nehrál nemůžu soudit ale tím lépe pro nás hráče pokud se opět hry přiblíží sobě a bude sčeho vybírat. Hraju FIFU 14 a netěžuju si celý život sem hrál fotbal a přijde mi to celkem fotbalové až na to jak tady kluci zmiňovali že rychlostně někteří hráči sou prostě jinde než mají být ale i tak si netěžuju. Je to dobrý fotbal uvidíme co přinese next-gen! Ale když člověk kouká na dnešní fotbal je to taky většinou boj o střed placu a nesouhlasím stím že se nedá už kombinovat jako u staré fify, jen je třeba využít všech možností které hra nabízí v ovládání viz podržení LB při přihrávce aby hráč po odehrání ihned nabíhal a když obejdu hráče jeden na jednoho tak u zrychlení používat i ravý analog pro předkopnutí pak mě nedobíhají hráči kteří sou pomalejší atd... ale jo to názoru já sem s novou fifou celkem spokojený. Fyzika míče a střel je skvělá!
-
Jo tak on je to dobrej nápad ?? Pane poláček - měl byste zmenit pózu věčně unaveného recenzenta na něco zůčastněnějšího. Aroganci si k tomu můžete nechat.
-
EA otevřeně přiznali, že některé verze FIFA 14 jsou jen recykláty
-
Ale to si špatně pochopil ;)
Přesně se říkalo, že ne každý má mid-end až hi-end PC které by Ignite rozjelo = menší počet potenciálních zákazníků. Vše je jen o penězích, nikoliv o tom že by to PC nerozjelo :) -
Bohuzial, tym by sa to este zhrosilo. Ber to takto, kedze su dve, je tu konkurencia a musia asopn trochu veci za ten rok pomenit. Predstav si ze by bola iba jedna hra. Dopadlo by to ako NHL na PC, ktore bolo do bodky rovnake snad 5, 6 rokov, alebo skor sa este zhorsovalo.
-
FIFA 44?
-
asi chtel rict skoda ze si Microsoft a Sony priplatilo pro onen ignite jako exclusivitu pro next-gen (precejen se musi udelat nejaka reklama pro nove konzole nee :D)
-
= mírný pokrok v AI :)
-
angry joe je showman, asi bych s nim kamaradit nechtel, ale ty recenze maj stavu (a co jsem videl, tak jsem se s nim i docela shodoval) *5*
-
jestli nove PES planujete recenzovat tak rychle jako to posledni, tak opravdu neni duvod pro distributora Vam recenzentskou verzi posilat... je sice hezke, ze jste posledni dil koupil k recenzovani za vlastni, ale vzhledem k tomu, ze mesice nic nevyslo az jsem o recenzi ztratil zajem a ani nevim, zda nakonec vubec vysla
ve vysledku jste si ty penize mohl usporit, vyslo by to nastejno... ale kdyz vyjde FIFA, beda za zpozdeni
nedavno zase RTW2 s temer maximalnim hodnocenim a superlativy, pokud chce clovek pokud mozno nejobjektivnejsi nazor a pohled na hru musi tam, kde nikdo nedostava penize za psani recenzi ani z reklam na Frekvenci 1, osobne mi posledni dobou jako jediny objektivni zdroj pripada TotalBiscuit, mozna i ten AngryJoe by sel, kdyby to nebyl takovy protivny a urvany skrcek co hleda zase jen to nejhorsi na kazde hre -
Další bude recenze PES, pak se uvidí. Ale porovnání je dobrý nápad.
-
Přesně to mě vadí...... hráči kteří na to rychlostně nemají jsou rychlejší než ti co jsou jasně rychlejší
-
Veřit EA? :D Ano věř EA že by dnešní PC nezvládli ignite ;)