Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #113 HD: Ženy z polygonů
19.1.2013 | Redakce Games.cz
130 příspěvků
-
nadělal si tím že de proti hlavnímu proudu , postrkovaném medii. typicky české. chce se mi blít A TO Z MOJI VLASTI !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ty koukej být holka, protože tohle už začíná bejt smutný, jestli jsi Troll *8*
btw: U toho dotazu na její bany zmínil Lukáš "A ty další identity, které šly ze stejnného IPčka"... -
sleepless - To je mi jasný, ale dobře víš, že to nebyla jen odpověď na dotaz! Pravidlem na konci herního pořadu byla politická věta, proč?
Ale to už je teď fuk, stalo se no... Každej z nás může udělat nějakou chybu a než si to stihne uvědomit tak už je pozdě a nejde to vrátit. -
jsou to prasaci Nerdi pitomý. se vsadím že to dělaj jenom kvuli tý fotce kr*AAAet***ení. padam na eurogamer
-
Tak ono snad dává smysl, že to tam psal z úplně jiného důvodu, než že by si psal blogísek. Podle mě je jasný, že se cítil stejně jak hlavní hrdina hry, ale v reálu. Taková perlička na úvod, nic co bych tak urputně řešil, naopak to byl podle mě dobrý nápad takhle začít. A taky, tím povrchním rádoby vtipným názorem na Karla sis taky moc nepřidala. Přece jen, že někdo není čistokrevný Čech a už je starší nemůže být hlavní důvod k tomu proč ho nevolit(tedy může, ale přijde mi to hloupé).
-
Trole, teď ses definitivně odkopal. *4*
-
sleepless - Omluva se přijímá. *4*
-
Ad hominem argument: politiku jsme neřešili stylem, že by byl celý podcast politický nebo to bylo hlavní téma. Pak bys měla pravdu. Byl dotaz, koho budeme volit, odpověděli jsme, protože nikdo z nás evidentně neměl, co skrývat. Až budeme téma skutečně řešit, bude to vypadat jinak.
-
Dworkin - Je mi to jasný, ani fotka by vám nestačila! Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde!!! A víte co, běžte už všichni do háje!!! *10*
-
Ano, někdy napíšeš debilní příspěvěk, to je celé. Nicméně, ten konkrétní inkriminovaný byl v pořádku, jak jsem později zjistil, takže byl ještě během podcastu odbanován. A že by Lukáš dával ban někomu jen za to, že se mu nelíbila recenze? Řeknu to jednoduše: ne. Viděl bych to. Navíc víceméně komplet sleduju, co kdo z chlapců schovává nebo banuje, aby to mělo jednotnou šablonu a až na občasnou výjimku jsou to jen nevhodné příspěvky. Takže za ten jeden ban se omlouvám, za ty ostatní si můžeš sama. :)
-
Žádnou fotku, hezky setkání naživo. Nastrčenou figurantku vyhmátneme během dvou minut.
-
Máš na to celý deň.
-
Nechápu proč Trisske pořád nadáváte do trollů. Není to pěkné. Zamyslete se nad samy nad sebou.
-
Castro - Vidím, že tu fotku asi fakt budu muset udělat!
-
sleepless - *Navíc, na herním webu, ochrana vody... nevím, nevím.*
A řešit na herním webu politiku, to už je v pořádku?
(podcast 112) -
Uvedomuješ si, že to má ako dôkaz nulovú hodnotu? Odhliadnuc od toho, že trol keby videl príležitosť z niekoho si urobiť srandu tým, že mu bude robiť napriek aby si ostatní mysleli , že je to on , tak by to urobil.
V dnešnej dobe keď má každý doma 4 telefóny z foťákom, 2 webkamery, foťák natačajúci hd video etc. by si sa už dávno odfotila s papierikom triska games.cz kok*ti (xD) a mala pokoj. Trole. -
Castro - Takže tohle vám jako důkaz nestačilo?!
http://i.img-share.net/IUpD5TPDo6.bmp
A ty mejlíky sem si asi taky psala sama se sebou, že?! *7*
http://i.img-share.net/AQCXMvwThf.bmp
Kluci proberte se!!! *11* -
Kolik ti je trolle?
-
jistě, pokud to netýká zrovna tebe , je to bezvýznamná kokotina.
-
Dám ti radu. Chceš aby ta nebanovali a nemínuskovali? DOKÁŽ, že nie si trol diskuzni a máš už naveky pokoj. Pokým to nepsravíš, nemusíš sa tu ani unúvať vypisovať polstránkové príspevky. Myslím to len a len v dobrom a ako dobre mienenú radu. Zamysli sa nad tým.
Pokým to nespravíš budeš tu vela ludmi považovaná(ý) za trola.