Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #113 HD: Ženy z polygonů
19.1.2013 | Redakce Games.cz
130 příspěvků
-
hmmm, a kdyz na to tak koukam, tak pan Grygar ma k zensky evidentne bliz, nez k chlapovi...damn
-
...i dont give a...
zensky no, resi takovyhle bezvyznamny kokotiny -
Paní Kostićové bych doporučil shlédnůt Chainmail Bikini Squad tam je jedno řešení nastíněné. :) http://www.youtube.com/watch?v=x1wREUcgYgQ&list=PLmiBeEbItN2uzBeUmYIk4MJ0t0wF1kIxy&feature=mh_lolz
-
Petr Poláček mi říká: *Protože píšeš debilní příspěvky.*
Aha, tak děkuji za inteligentní odpověď, nápodobně...
Když už ste se teda rozhodli ubližovat mi náhodnejma banama, bylo by fér uvést aspoň nějakej důvod a upozornění, ať nepíšu zbytečně půlstránkovej příspěvěk, kterej pak nejde odeslat! Ale to už vás asi příliš netrápí, že?!
Můj tip je takovej, že mě banuje LG, kterej mě tajně nenávidí vod tý doby, co sem zepsula jeho recenzi na Downguard! Ale Lukáši, to nebylo nic osobního, chápeš?! Dyť já se ani nepodívala, kdo to vlastně psal! Mimoto tvou nedávnou recenzi na hru Miasmata sem pochválila, i když s odstupem času musím uznat, že to bylo poněkud unáhlený rozhodnutí! Napsala sem *recenze taky pěkná*... Inu pěkná ano, ale recenze stěží! Vono to vážně připomíná spíš nějakej blogísek, jak správně upozornil jeden z diskutujících! Namísto neustálýho psaní o tvý chřipce... (mimochodem, proč pro boha svatýho hraješ hry v horečkách? aby sis šplh u šéfa?:) ...bych ocenila více informací o hře samotné, jako třeba způsob nakládání s předměty, jestli je tam nějakej inventář, rozlohu danýho ostrova, délku hrací doby a tak... prostě psát o věcech, který hráčům pomůžou v rozhodování koupit či nekoupit! Upřímně, to že si byl nemocnej je v recenzi užitečný asi jako automat na kondomy ve Vatikánu, já byla taky mezi svátkama nemocná a necpu to všude každýmu a ještě čtyřikrát!
Ale to už sem asi hodně odbočila... Takže na závěr držím tobě a zbytku redakce pěsti, ať ste všichni zdraví a ať tady do začátku voleb nestihnete vypotit nějakou další prezidentskou agitku, jakou ste předvedli v předminulým podcastu! Byla bych fakticky nerada, kdybysme měli Pražskej hrad přejmenovanej na Schlafen Burg! *15*
Jo a hlavně mi nezapomeňte pořádně vynadat, vymínusovat, označit mě za trola diskuzí, smazat, zabanovat... cokoliv co vám udělá dobře, poslužte si... Mít odlišnej názor se přece nesluší! *3* -
Výborný výběr hosta. Tahle paní mě zaujala už na videu z GDS a velice jsem uvítal, že jsem si ji mohl poslechnout ještě jednou.
-
Dík za reakci, jsem rád :-) Napsal jsem to špatně, myslel jsem to jinak. Osobně mě štve, že ta věci, že se tyto věci dostávají do poředí. Ano, je to herní web a tato přednáška jsem zajisté patří a také si myslím, že je dobrá. Ale chtěl jsem to vztáhnout na celek. Lidé se baví, je jim to stále připomínáno, že ty to "stereotypy" jsou to, pak ono. Opravdu se mi to zdá, že je to oblbnutí lidí.
Ano, vodu jsem řekl z důvodu příkladu. A např. více že v Čr rapidně klesá podzemní voda? A dokonce mizí ? O tom se nemluví. Tento problém je tak závažný, že se již ustanovila komise, která musí vyřešit proč, tomu je tak. Ale podle všeho za to můžou drenáže na polích, které jsou zůstaky bývalého režimu.
Chtěl jsem říci, že bychom se někdy měli koukat někdy i jinam. -
Omg, she´s so... smart. Sorry nedalo mi to proste *1*
-
Myslím, že naše současná společnost je schopna řešit jak stereotyp žen ve hrách, tak ochranu vody zároveň, což? Navíc, na herním webu, ochrana vody... nevím, nevím.
-
Prvně musím pochválit za inteligentní podívanou. Jinak herní průmysl je drtivě mužský, to minimální procento žen, které si zahraje (a to jen občasně).. na to zkrátka nelze brát ohled, to je jako brát ohledy na chlapy ve vložkovém průmyslu jen proto, že nějaké minimum uchyláků - chlapů si občasně při svých zvrácených hrátkách dává vložky.
-
Hm... jsem muž a proto jsem uslintaný pse :D proto potřebuji "stereotypy" žen, abych mohl slintat :D:D skvělé. Ta rovnost je skvělá, jsem zvědaí, až někdo bude chtít aby muži mohli rodi děti a kojit děti, když to můžou ženy, tak přece i my :D :D
Jinak paní věděla o čem mluví, ale fakt mi vadí, že se stále tyhle kraviny řeší rovnost blablaba... Na světě jsou důležitější věci na řešení. A co pitná voda a ochrana vody ? Hold, tohle je asi vývoj naší současné společnosti.