Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #115 HD: Kdopak by se ženy bál?
2.2.2013 | Redakce Games.cz
132 příspěvků
-
Další z mnoha, mnoha holek, co si můžu dát do seznamu - I hate skinny boys *9*
-
-
stihli kluci jsou bud nemocni, nebo nemaji penize na jidlo a neumeji holku ochranit, proto je holky nemaji rady. btw ja mam 90 kg
-
-
Bruce Lee taky nebyl extra hrana a ukázal by kdejaké almaře :D Jinak sám Vážím necelých 70kg s výškou 180cm a o holky sem nikdy nouzi neměl (a to se třicítka blíží rychleji než by si člověk přál). Je to o vkusu - osobně také nemusím některé "typy" slečen. Ale to je přirozené - být všichni stejní, z čeho potom vybírat? *3*
-
Kde jsi přišel na to, že holku neumějí ochránit? Když se neumíš prát, tak můžeš dostat přes hubu i od nějakého střízlíka. Samozřejmě, že když jsi větší a těžší, tak máš určitou výhodu, ale věř mi, že když se člověk dobře trefí, tak dostaneš knock out jednou ranou. Na ulici to není jako ve filmu, kde se bojuje 5 minut.
-
-
Watch Out We have a Badass Over Here
-
-
Not really mate. It's only a pure reality.
-
-
-
Další co trávý 50 hodin týdně v posilovně, aby si dokázal že není až tak ztracená existence jak o něm říkali ostatní.
-
-
Tak to, že někdo tráví v posilovně nějaký ten čas neznamená, že má nějaké komplexy. Pořád lepší být párkrát v posilovně než sedět jen na zadku - myšleno obecně.
-
Přidávám se.Vážim 95 kg v posilvně trávim 6h tejdně to bohatě stačí a přitom sem pařadan tělem i duší a přečet jsem něco okolo 700 knih. Děte už s těma predsudkama do pr*
-
-
on někdo opravdu počítá, kolik v životě přečetl knih? *8* Kolik kilo brambor jsi za život snědl? Kolik kubických centrimetrů vzduchu vydýchal? *15*
-
-
Tak já jsem snědl za život 750 kilo brambor. Ale zasadil jsem jich tuny a sklidil desítky tun.
-
Kolikrát sis usral ve vaně? Teď vážně. Neblbněte s těma skinny boys nebo Grygar vyhlásí další válku za 40% kvótu skinny boys do každé firmy!
-
-
700 knih?! No neblázni, to už jseš velkej chlap! *1*
-
*pařan
-
-
-
Chlapíku proti gustu žádný dišputát. Já jsem třeba 180 cm vysoký a 65 kg vážící skinny boy a jsem na to patřičně hrdý. *15*
-
-
Nenávidim hipstery.
-
-
Já také. Ale abych se do jejich subkultury mohl zdárně infiltrovat a rozvrátil ji zevnitř, musel jsem jejich image přijmout *3*
-
-
A teď přemýšlim jestli ten nickname máš schválně nebo ne
-
-
safra... a je to venku *9*
-
-
-
jsou jiste jemne nuance mezi muzem stihlym a muzem rachitickym
-
A 160 cm :D
-
-
-
Pavle, k výslovnosti RYSE:
Crysis je gramaticky správně psáno Crisis. Ryse je gramaticky správně psáno Rise., tudíž se čte totožně. Je to jenom fór. -
-
A nejmenuje se to Crysis jen kvůli tomu, že to stvořil jistý Crytek v jistém Cryenginu? *15* *2*
-
-
ano, ale tady se řeší úplně jiná geneze.
Crytek + Cry Engine = Far Cry, Crysis
Crisis x Crysis = Rise x Ryse -
-
Zajímalo by mě, kdo ti nabouchal tolik mínusů.
-
-
lidé, kteří nepochopili, že tahle debata není o Crysis, ale o Ryse. Nebo nějaký nadějný chlapec s anonymizérem. Lidé neumí číst, už jsem si zvykl.
-
-
Tady je znalců...
-
Vzhledem k tomu, že druhý, velmi kladně hodnocený, příspěvek by mohl znít "Rohlíky se jmenujou 'roll', páč jsou zatočený", přičemž by měl tématicky stejnou relevanci jako ten, který tu visí, jde tu imho o naprosté nepochopení sdělení, ne o nesouhlasy s obsahem prvního, potažmo druhého postu.
Ryse je buďto vlastní jméno (vcelku vzácná zkomolenina jména Rhys, už tak nepříliš častého), nebo jde o záměrnou gramatickou chybu odkazující na to, jak se na Crysis svého času sesypalo pár grammar nácků napříč světem. Jiné možnosti neexistují, nebo si jich aspoň nejsem vědom (Teď mě napadlo, že by to ještě mohla bejt zkratka, ale to nikdy nikdo nepotvrdil a ani to tak nevypadá). Pokud někdo skutečně "nesouhlasí", pak je nevyhnutelně zastáncem první možnosti a nehodlám mu to nijak vyvracet. Silně ale pochybuju, že by tu bylo tolik znalců englištiny a její etymologie *1* -
A nebo možná někdo nesouhlasí?! *1*
-
-
-
-
-
-
Bohužel pomílené názory na nové spackané DMC se procapaly i do FC. Ta hra nemá s DMC serií nic společného a stejně to lidi kupují jak pomílení. To se pak nemůžete divit že se na trhu drží firmy jako blizzard atd. když člověk koupý každou blbost.
-
-
Tak nám pověz, jak by to podle tebe mělo vypdat...
-
Se serií toho ani moc mít společného, krom hrdiny a stylu hraní, nemá - je to restart serie. Tak jako u filmů noví Batmani, X-meni, Spidermani, atd. Já jsem rád za nového Danteho, který mi sedl i tak "moderní" jak ho vývojáři udělali.
-
tvoje zastaraly nazory cloveka ktery neumi jit s dobou tady nikoho nezajimaji
-
-
Až budu chtít znát názor chytráka který se nechá obalamutit vším co mu zločiní vývojáři strčí podnos, tak za tebou určitě zajdu. Ale nepřekvapuje mě že se ti nový DMC líbí, pro fanoušky my little ponny a justina biebera je to zřejmě jak dělaný.
-
-
-
Ta změna času natáčení je trvala? Nestačí vám přijít o skoro všechny aktuákní novinky, to chcete přijít úplně o všechny?
-
-
Naprosto tě chápu, ale zas nadruhou stranu takhle si to odbudeš už v úterý a po zbytek týdne budeš mít klid.
-
Ano chtějí zavést co nejvíc změn, které vadí jenom věčným nespokojencům, ti se na to pak přestanou koukat a bude klid
-
Od kdy jsme ve Fight Clubu řešili něco aktuálního? Jde o to naše řešení, ne o aktuálnost. A pomýlenost tvých teorií už ti vysvětlili lidi dole. Se divím, že to vůbec posloucháš, když tě to tak štve.
-
-
Ano, chapu. Nejdriv je dobre projet edge, rockpapershotgun, neogaf a pak mozna jeste neco a az pak vlastne vime, jak na neco reagovat.
-
Petře, na trolly se nereaguje.
-
-
Smejki, na trolly se nereaguje.
-
-
Sakra! Já věděl, že Poláček je troll! *2*
-
-
to aby věděli, koho mají banovat
-
Překvapuje mě že jsou dávat mínuska i členům redakce.
-
všici víme, že místní rezidentní <>hovada jsou ve skutečnosti Poláčkova alter ega!
-
Konečně to někdo odhalil - díky, teď můžu zmizet, jako strašidlo :))
-
-
-
-
-
To máš stejný, jako integrovat od začátku do konce periody, nebo od poloviny první do poloviny druhé. Výsledek je stejný.
-
Jak to myslíš, vždyť je přeci jedno, jestli se v podcastu řeší co se stalo od pátku do pátku, od středy do středy, či od úterý do úterý. Novinky a události stihnou všechny
-
-
Jj, bomba řešit v pátek co se stalo minulý pátek. To snad ví i ten nejnaivnější pissálek, že nic neni staší, než včerejší noviny...
-
-
ježiši, co ty seš za exota... jelikož podcast vychází jednou týdně, tak to tak prostě je a vždycky v podcastu řeší co se dělo prostě celkově v minulém týdnu... a jak píše Systematic, jeslti ten "minulý týden" bude od středy do středy, a nebo od úterý do úterý je naprosto jedno....
-
Jo jo, měli by natáčet každej den, co?:-o
Jakou to má ale spojitost se změnou natáčecího dne? Frekvence zůstává stejná, a tedy ani aktuálnost se nijak nemění. Na to by mohl jednoduchou úvahou přijít i takovej dem*nt jako seš ty. -
-
Žump...teda diskuse na na games.cz strikes again. Ja fakt nevim, ale většína uživatelů googletransl...teda herních pissálků ví, že nejvíc nového se toho v civilizaci stane ve čtvrtek. A kdo pak má celý týden čekat na slovní prů...teda zasvěcené okomentovaní něčeho, co hejbe světem?!?
-
-
Hele já ti to nechci kazit, ale když se bude natáčet v úterý, tak budou události z minulého čtvrtka aktuálnější než teď, když se točí ve středu
-
Herní pissálek je skvělý vtip, líbí se mi jak spojuje slovo pisálek a piss, mohl bys ho prosím používat ještě častěji? Zajisté je to stejně skvělý způsob jak prokázat svůj smysl pro humor a úžasný nadhled, jako když rozepíšeš nějakou urážku, pak napíšeš tři tečky a dokončíš to něčím mírnějším!
-
Když se přesune natáčení ze sředy na úterý, tak se komentáře k tomu tvýmu magickýmu čtvrtku dočkáš o den dřív, ty kosmopako.
-
-
-
-
-
-
Já jsem si stěžovala, že ve středu budu mít práci... Juchů *14*
-
-
Ty máš prostě štěstí, že to přesunuli na úterý, když ve středu chodíš na brigádu. *1*
-
-
Asi magie >_>
-
-
-
dilatace - dilation.. správně janchor *4*
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Dilation
Dilation (or dilatation)....
Můžou být oba výrazy, znamená to to samé. *3*
-
-
Alžbětko miluji Vás.
-
-
Tony *14* Alžbětku,Komouš *14* Tonyho,Alžbětka*11* Tonyho.
Miluje snad Alžbětka Koumouše?To by bylo dilema když Komouš miluje Tonyho..
V tom aby *12* vyznalo! -
-
To je dilema ako http://i.mimibazar.cz/h/bc/8/111204/18/h40078.jpg
-
-
Ale já vás ne !!!
-
A já miluji tebe soudruhu!
-
-
Škoda že nehraju Eve online ale taková epic Jedi battle je taky kůl '' SWTOR '' navíc ten soundtrack, oh my god ten soundtrack ♥