Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #201 HD: Zakážeme vás!
22.10.2014 | Redakce Games.cz
154 příspěvků
-
Gabe je súkromná osoba a Valve je korporácia....to je ku*va rozdiel! to tým chcel Bach povedať. Valve zatiahlo súkromný twitter mladého caparta, ktorý bol okato napísaný ako sranda do obchodnej sféry a to je zneužitie svojho postavenia. Podľa správnosti mal Gabe podať normálne na polícii sťažnosť, kde by ho ťažko vysmiali ako Anitu, či hocijakého smrteľníka a nie do toho ťahať biznis....to bolo detinské a zákerné od Valve a ukázali svoju moc....
to že sa vývojar zachoval ako pako nitko nepochybuje, ale reakcia Valve bola neadekvátna a tiež úplne mimo...keby to urobilo EA a verím, že ich CEO chodí mailom viac vyhrážok smrťou denne ako Gabovi, tak je z toho totálny shitstorm a aký sú zlý.....nejakým zázrakom má Valve u PC hráčov nedotknuteľný status a všetko ospravedlniteľné... -
-
Ještě si tu svou sračku proklikej.... *11* *11*
-
-
Asi se to naučil od tebe.
-
-
Dneska nebudeš psát jako max?
-
-
-
Veď teba na sectore považujú za úplného exota, tu si ešte dva krát taký veľký exot, najmä s tými evidentnými naklikávačkami a pripečenými "názormi". Prečo sa radšej nevrátiš tam kam patríš.
-
-
ty si kto? nicka? nezáviď plusy...ja som si nič nenaklikal...a zo Sectoru som odišiel dobrovoľne...redakcii som zámerne vynadal do nazi cenzúry, pchanie sa PCčkárom do zadku, vyvolávanie flejmu, článkom plných gramatických chýb a recenziíí, ktoré píšu deti zadarmo ako neandrtálci....to že dostanem ban na IP som si bol predtým vedomý, nemal som záujem už tam strácať čas s ľudmi ako ???? a mantor, čo hodnotia exkluzivity z youtube a ich PC z NASA rozbehá hry na 8K na prťavom monitore z Tesca....
mám pred sebou otvorený nový Level, imho naozaj jeden z najlepších a keď si to porovnám z reckami na tej žumpe PCSektor, tak sa mi chce grcať *12* *11* *11* -
-
Zase si myslis, ze plusy a minusy na tomto portali maju nejaky vyznam? ;-) Ale ty si bol vzdy trochu jednoduchsi a vidim, ze tie lekcie co som ti daval aj opakovane sector bany sa nezmazatelne podpisali na tvojej krehkej dusicke, ze mas potrebu to stale riesit na inom portali, kde je to co je a bolo na sektore kazdemu aj tak kazdemu uplne fuk.
-
-
Paradox ze si hned prikvitol....trafena hus zagagala...ja si pluska nedavam ani som to nikdy nerobil...a jednoduchsi je ten co ta rano obuva Mantavec.
-
-
-
-
To seš tak hloupej?
-
-
Opravdu netuším jak váš analytik přišel na to, že když nekdo na twitteru veřejně směruje na obchodního partnera kvůli obchodnímu problému takové hoviša tak jde o osobní věc.
-
-
Spoločnosť s ručením obmedzeným ako právnicka osoba patrí medzi obchodné spoločnosti definované v § 56 Obchodného zákonníka. Jej základným znakom je jej samostatná právna subjektivita vo forme právnickej osoby.
Gabe = fyzická osoba, Valve = samostatný právny subjekt
Vývojár mal zmluvu s Valve, nie s Gabom, twitter v ničom nenarážal ani nespomínal Valve..... -
-
Valve stiahlo hru zo Steamu, pretože vývojár hrozil smrťou jednému z ich zamestnatncov, tak čo dookola tu splietaš nejakú sročku a podobné nezmysly? Je Gabe zamestnancom Valve? Je. Hrozil vývojár smrťou zamestnancovi Valve? Áno, tak čo to toľko riešiš, keď v absoloútne žiadnom ohľade nemáš pravdu?
-
A ta sro ma nejake jednatele, vime? A ver tomu, ze pokud budes jakkoliv obchodovat s nejakou sro a verejne napises o jednateli te sro to, co napsal dotycny o Gabe a zaroven budes v takove pozici, ze nebudes pro sro zivotne dulezity, tak te kopnou hodne rychle do zadele.
-
a?
Obchodní vztahy jsou především vztahy mezi lidmi. Neexistuje nic jako samotná firma - ta je vždy reprezentována někým. Když budeš urážet atd. významné představitele firmy, ta firma se s tebou logicky nebude chtít dále bavit a nebude chtít mít s tebou obchodní vztah.
Vedle toho je více než vhodný si uvědomovat své postavení a plně ho respektovat. Ten vývojář byl pro Valve absolutně nedůležitý a stejně tak ta hra. Proto si mohli dovolit s ním nakládat, jak chtěli. Pokud by se jednalo o veledůležitou hru, nejspíše by to holt museli přejít.
Valve reagovalo správně.
-
-
-
Ježiš, jak dlouho se bude ten harant, který vyhrožoval špíčkovi smrtí, ještě řešit? *7*
-
Recenze na Wasteland 2. Je to zdá se věčný boj na téma bájné objektivity. Recenzent nikdy nepíše svůj posudek ve vakuu, na nějakém místě kde se oddává čisté kontemplaci a nahlíží hru "samu o sobě". Člověk by ani nevěřil jak může jeho úsudek ovlivnit prožitek několika hodin před tím, než se k posudku dobere. Jak ho ovlivňuje nálada, rozpoložení a tisíce drobností, které mají na kritické zhodnocení vliv. Dobrý recenzent si od těchto věcí snaží učinit odstup,což je podstata kritiky. Nikdy se mu to nepodaří zcela. Což je dobře, poněvadž kus z něj už je neodlučně spjat s dílem. Jsou dokonce recenze/interpretace, které jsou zajímavější než jejich předmět.
Můj jediný nárok na recenzenta je v tom, že by mi měl dokázat hru zařadit do širšího rámce. Žánr, předchůdci, inspirace, plagiát, revoluce, evoluce, sliby, chyby atd.
Co se týče té výhrůžky, tak souhlasím s Valve. Pokud tedy vše proběhlo jak bylo řečeno. Reakce adekvátní a ještě mírná pokud se jedná opravdu o fyzickou likvidaci člena Valve. Internet je veřejný prostor. Když nebyl, tak se ty nadávky psávaly na hajzelch. Ale představte si pokud by frajer napsal "Chcípni" na jeho plot či stěnu jeho domu (dobře není to to samé). Okamžitě žaloba na neznámého pachatele. Vyšel z toho docela dobře. -
Docela souhlasim s Lukášem..lidé si na internetu odvykli, že za to co řeknou taky můžou dostat přes hubu..
-
-
Navrhuji, zavést nějaký úřad který to bude hlídat atd.... Přitom nepíšeš na internet s nalogovanou občankou tedy nejsi to ty. I když můžeš dělat vše pro to aby tomu tak bylo. To je ta krásná svoboda. Máš na výběr, ale ne to automaticky vztahovat na ostatní. Taky jsi si sám vybral mojeID aby nechal jsi se někde centrálně registrovat.... Je to volba. Klidně si děj na kulky značku to je mi jedno.
Ale nesnaž se to vztahovat na všechny a nařizovat jím co musí a nesmí, protože tobě to nějak vyhovuje. Máš zde Volbu a tak to je. Jo mnoho lidí by bylo rádo, kdyby internet nebyl tak svobodný a musel by jsi se logovat přes občanku atd.. Klidně si pak stoupni první do fronty ovcí.
-
-
ten vyvojar byl asi členem nejaky firmy, což je z pravniho hledika nezavisly subjekt. takže by valve nemelo za to trestat tu firmu. imo by je ta firma mohla žalovat u soudu (ušlý zisk, porušení smlouvy atd). pravda, to jsou jen takove domnenky
-
-
Rekl bych ze Valve to ma urcite nejak pojisteny, jakoze si muze vybrat s kym bude a nebude spolupracovat a muze prerusit spolupraci z jakehokoli duvodu vcetne vubec zadneho duvodu.
Tezko rict, jiste to samozrejme nevim ale imo si to Valve muze se svym postavenim dovolit
-
-
Vyhrožuje-li obchodník obchodníkovi smrtí kvůli podmínkám, které nejsou v rozporu s obchodním kontraktem, který sám podepsal, nemá všech pět pohromadě a nepochopil o čem je business.
-
Mám otázku, co získám, když si koupím váš LEVEL? Všechny recenze jsou na internetu, témata pro mě nejsou zajímavý, redakční dotazník apod., považuji za ztrátu času. Nechci odpověď, že získám pěkný časopis atd. Navíc už ani do časopisu nedáváte hry, pro které si většina lidí časopis kupovala. Mám pro vás radu, když začnete k časopisu za 99 Kč dávat i PS3 hry, tak si vás časopis koupí ještě víc lidí.
-
-
Kupuj si Blesk,to čtou opravdoví lidi.
-
Vždyť jde o jasnýho trolla. Proč reagujete? *1*
-
Většina lidí si ten časopis kupovala kvůli hře? Ok.... :D
-
-
A kvůli čemu asi jinýmu? Kvuli informacím to rozhodně nebylo. Možná z nostalgie, ale to by si koupilo asi jen pár lidí.
-
-
Level si nekupuju kvůli recenzím a plné hře,ale kvůli článkům a tématům, které na českých herních serverech nenajdu.
-
Většina lidí se to kupovala kvůli článkům. Což ty evidentně nechápeš. Ty hry, co tam byly, tak byly v různých Humble atd. Jestli si kupuješ časopis kvůli hrám a ne kvůli článkům, kupuj si Score.
-
-
Svatá pravda, Score je uplně ideální příklad. I když i ty hry už mne poslední dobou moc neoslovují...
-
A jakým článkům? Vše najdeš na internetu. Proč tedy kupovat časopis?
-
-
Ano Honzo. Místo toho, abych si 20 minut četl v poklidu, tak se budu dívat více jak hodinu. Na netu najdeš spoustu podobných článků, ale proč se obtěžovat. Jak říkám, evidentně není Level pro tebe (už jenom to, že si časopis kupuješ kvůli hrám o něčem vypovídá) a nedokážeš pochopit, že já si prostě jednou za měsíc udělám radost, dám za to mrzký peníz (3 dobrá pivka) a mám tak na 2-3 hodiny klidného čtení. Chápej, že většina z kupujících nekupuje Level kvůli hrám či recenzím, ale kvůli Retro, rozhovorům a tématům. A většinu na netu rozhodně nenajdeš. Takže nám nech Level kvůli čtení, ty si kupuj Score kvůli hrám a všichni budou spokojení.
-
For Honza: Tak proč jsi potom kupuji ještě časopis jako je třeba ATM(armádní technický magazín), nebo Letectví+Kosmonatika když všechny ty informace jdou vygooglit, když budu chtít ?
-
For Rohnal: Tady máš odkaz, navíc jsem ti přímo našel hodinový video, z konkurenčního webu.
http://www.hrej.cz/tv/vidcast-51-jak-se-preklada-hra--11871/
Tímto jsem zjistil, proč si kupujete časopis jako LEVEL. Jednoduše proto, že neumíte pracovat z internetem a najít si, co chcete. Tímto děkuji všem diskutujícím za spolupráci. -
Většinu "časopisových" her najdeš na internetu v různých bundlech po dolaru. Proč tedy kvůli hrám kupovat časopis?
-
Kde na internetu najdu článek, o tom jak probíhá překlad her do češtiny?
-
-
-
normalne se kupuje platek kvuli informacim ale to by tyhle mrdky novinarsky museli delat poradnou novinarinu
-
-
-
mě by teda PS3 hry nepřesvědčily. PS3 mám, ale většinu her, co jsem chtěl, už na ni mám... navíc s PS+ je zbytečné nějaké další hry kupovat. časopis si kvůli hrám mohou kupovat snad jen lidé, kteří si nemůžou hry kupovat na internetu.
-
PS3 hru? Vážně? Myslím, že otázku proč nekupovat Level sis zodpověděl, když tě zajímají pouze recenze. *7*
-
-
Proč se games stále paktuje s kolaborantem Grygarem? https://twitter.com/janchor/status/525654498698858497
-
-
Pane, na novinky.cz musíte zabočit na konci ulice doprava a pak rovně.
-
-
Takže evidentně novinky.cz dobře znáš a víš kde je najít. Zřejmě budeš i jedním z přispěvovatelů (jen pod jiným jménem než tady). *3*
-
-
Jistě, protože paranoidní ochrana kvazinárodní identity, to je můj druhý chléb.
Je dobré znát místa, kterým se chcete obloukem vyhnout. -
-
předpokládám, že v rámci podpory multikulti jsi už začal trénovat sekáni hlav a výrobu dynamitu ze žvýkaček orbit.
Halachalamatlala. -
A pro jistotu si ta místa 20x denně zkontrolovat, jestli tam pořád jsou, viď? Je mi to jasné... *15*
-
-
Jestli jsi bez viny, první hoď kamenem.
-
Jejda, vidím, že s tebou budou mít v ústavu ještě hodně práce. Přesvědčit tě, že ve skutečnosti nejsi žádný Ježíš Kristus, ale jen obyčejný mekota blekota někde z Podkopné Lhoty... *3*
-
Ah, myslel jsem, že "všechno vím, všechno znám" je výsadou pouze mého Otce a brouka Pytlíka.
-
-
-
-
ale má pravdu, počkej, až zakážou všechny tvý symboly.
-
-
-
Nevím, co chlápek čekal. Obzvlášť když opět v USA naprosto normální kluk šel vystřílet školu....Lidi si zvykli na to, že dostanou maximálně tam ban za to, co napíšou a naprosto neřeší důsledky svého jednání. Můj současný zaměstnavatel si mě prověřoval na internetu (Facebook, Twitter, G+ atd.) a člověk tam může přijít o místo dřív než ho vůbec získá. Internet je sice svobodný, ale člověk nemůže napsat cokoliv a pak se k tomu nehlásit či to pak zveličovat jako srandu.
-
-
Veskoslav pracuje jako tiskový mluvčí neziskové organizace pro potírání rasismu, nemáte se čemu divit. 95% pracovní doby tráví anonymním spamováním na Games.cz a ve zbytku předstírá práci.
-
-
A vy jako zanícený milovník rasismu něco takového nedokážete přenést přes srdce, chápu.
-
-
Ještě že tu nemáš u účtu napsaný pravý jméno co? *3*
-
-
Ptal jsem se na to a tohle je nezajímá nějak extra. Nejdůležitejší jsou pro ně sociální sítě, kde vystupuješ sám za sebe. Tady se za tebe může vydávat kdokoliv, takže to moc směrodatně neberou. To spíše berou diskuze na idnes atd. kde po úpravě pravidel musíš taky mít pravé jméno (což tam opět nemá 1/3 lidí:-D)
-
-
Vitaz medzinarodneho turnaja v Starcrafte 2, programator samouk v Cryengine, clovek co si ho zamestnavatel v Cesku (kde ma twitter 1% ludi) preveruje na twitteri a zaroven clovek co zvladne hrat kazdu hru a 1000 prispevkov mesacne na games.cz....klaniam sa Veskoslav III z bozi vule kralem...
-
-
Proklikej si svoje příspěvky. Chápu, že sectorová nula jako ty neumí naprosto nic a nechápe, že zaměstnavatel má právo si tě prověřit včetně tvých osobních preferencí a názorů, ale možná až ti bude více jak 10, tak to pochopíš.
-
-
zaty: To už je pak top elita v tom oboru a za ní mluví vlastní renomé, to souhlasim, že ti už to nepotřebují :).
flash: Myslím, že nikdo ani nenaznačoval, že by se někdo rozhodoval jen na základě internetu. Na místa může být hodně uchazečů a pak rozhodují drobnosti. A každé info o tom člověku může pomoct se rozhodnout. -
Chapu ze jsou profese kde něco z internetu o danem cloveku muze pomoci při rozhodovani, pokud ten clovek muze na internetu prokazat svoji předchozí praci a slouží to vlastne jako doporuceni, tak to je v poradku...ale zamestnavatel co smejdi po facebooku, twitteru a dalších srackoidnich mistech a na zaklede toho se rozhoduje je kr*ten a místo prijeti prace bych mu dal par facek..
-
Robotron3 a ja mam zase zkusenost, ze spousta dobrych vyvojaru, kteri neco umi (ne lepici java spaget), na nejake linkedin zvysoka kaslou, protoze nabidky prace muzou prehazovat vidlema. Ale jinak v korporatnim segmentu je linkedin asi nutnost, tam ma na nem profil snad i uklizecka, aby mohla v korporatu utirat podlahu :)
-
flash: V některejch oborech je to už třeba skoro nezbytnost, ověřovat si uchazeče na internetu. Třeba u vývojářů už snad skoro ani nikoho pořádně nevezmou, pokud nemá pěknej a aktivní profil na linkedin a ověřejný reference na čem a kde pracoval, atd.
-
No tak když napíšeš o firmě, že je to naprosto o ničem, podvodníci atd. a pak jdeš k nim na pohovor, tak je asi něco špatně. Prvně se tebou, když tam jdeš a pak kdyby tě přijali, tak s tou firmou, že přijímá lidi, co ji vlastně nesnáší.
-
zamestnavatel co si zamestanace proveruje na internetu je idiot, nepracoval bych pro nej ani za nic. Cmuchani v soukromi nesnasim.
-
-
-
Robotron: Přesně! *2*
-
Bezvadný, že o tom víš a chápeš to, že člověk by si měl dávat pozor, jak na internetu vystupuje. Jenže když takhle odpovídáš, kdybych byl já tvůj zaměstnavatel a prověřoval bych si tě a tohle zrovna viděl, tak si řeknu, konfliktní sebestřednej člověk, kterej bude mít velkej problém pracovat jako součást týmu *2*
-
-
-
-
-