Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorar
    Level si nekupuju kvůli recenzím a plné hře,ale kvůli článkům a tématům, které na českých herních serverech nenajdu.
  • Veskoslav
    Ano Honzo. Místo toho, abych si 20 minut četl v poklidu, tak se budu dívat více jak hodinu. Na netu najdeš spoustu podobných článků, ale proč se obtěžovat. Jak říkám, evidentně není Level pro tebe (už jenom to, že si časopis kupuješ kvůli hrám o něčem vypovídá) a nedokážeš pochopit, že já si prostě jednou za měsíc udělám radost, dám za to mrzký peníz (3 dobrá pivka) a mám tak na 2-3 hodiny klidného čtení. Chápej, že většina z kupujících nekupuje Level kvůli hrám či recenzím, ale kvůli Retro, rozhovorům a tématům. A většinu na netu rozhodně nenajdeš. Takže nám nech Level kvůli čtení, ty si kupuj Score kvůli hrám a všichni budou spokojení.
  • species
    Slusna prace, na to ze ti to trvalo jen dve hodinky, slusny.

Jinak musis uznat ze mu to takhle hubenymu vubec neslusi.
  • Tu si na games, uz tolko za tym sectorom neplac, zmier sa s tym, zivot trolla ide dalej.
  • TheGGG
    http://i.ytimg.com/vi/TWLM7o_EXt0/hqdefault.jpg
  • For Honza: Tak proč jsi potom kupuji ještě časopis jako je třeba ATM(armádní technický magazín), nebo Letectví+Kosmonatika když všechny ty informace jdou vygooglit, když budu chtít ?
  • Sh4rPEYE
    Svatá pravda, Score je uplně ideální příklad. I když i ty hry už mne poslední dobou moc neoslovují...
  • Hnisavec
    gramatika základnej školy ty tupá PC socka....nezáviď, mne je jedno, čo si ty myslíš, ja som vo svojom živote úspešnejší ako 99% Sectoru a nejaká nicka ako ty, mi je na saláme s celým Sectorom, ktorý všade inde považujú za PC stoku. Aspoň vidno, že akonáhle si si kúpil nejaký PC hučiaci šunt, je z Teba rovnaký PCkár ako ????, luboc a mantor....

len chudák sa naváža do niekoho koho nepozná, ja som sa obul len do tvojej gramatiky = si chudák, čo nemá argumenty, píše ako hotentót, druhých opravuje a ešte i kope a uráža ako malé decko

Ukazovacie zámená taký, toľký sú ohybné, skloňujú sa podľa vzoru pekný
    Napríklad:
    jednotné číslo - taký milý chlapec, takého milého chlapca, takému milému chlapcovi,o takom milom chlapcovi,s takým milým chlapcom,
    množné číslo – takí milí chlapci, takých milých chlapcov, takým milým chlapcom,o takých milých chlapcoch, s takými milými chlapcami.

*15* *15* *15* *3* *3* *14* *3*
  • Jack1947
    Výsledky hledání

monopol
    Webové definice
    Monopol je jedna z forem nedokonalé konkurence, při které na straně nabídky existuje pouze jedna nabízející firma. Další formy nedokonalé konkurence pak jsou oligopol a monopolistická konkurence. ...
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Monopol
  • species
    touche.... touche.
  • species
    To je zas takovy placani do vetru cece, nemuzes ani nahodou vedet nic z toho co placas, takovyhle neopodstatneny kecy me nenadchnou. Zvlast od takovyho blba jako jsi ty.

A vubec na me nereaguj, takovy prazdny kecy jdou fact mimo me.
  • Jack1947
    Která koli menší firmička (tedy jestli nějaká vůbec) by se takhle zachovat nemohla ale, Valve je valve a tí,m jasně ukazáli že nějakej utřinos... má smůlu. To že internet je anonymní a nějaké urážky se neberou je trochu vykonstruovaná představa - převážně anonymů. Dneska kdy by si lidi měli dávat pozor co o sebě zveřejní a jak se zachovají ano je to odraz společnosti.

Facebook, Twitter, instagram nebo bůhvíco jiného... všechno má své limity i pravidla a taky své meze. Kor pokud se u někoho jedná o pracovní poměr... je to jako s těmi hackery... prostě lepší je hodně zvážit, než řezat. Chovat se tak jak se chovat má. Pak taky nevyjebávat s tou nesprávnou osobou pokud má navíc tady dle TIscali ještě statut SMRTI! beze srandy. *4* *3*
  • For Rohnal: Tady máš odkaz, navíc jsem ti přímo našel hodinový video, z konkurenčního webu.

http://www.hrej.cz/tv/vidcast-51-jak-se-preklada-hra--11871/

Tímto jsem zjistil, proč si kupujete časopis jako LEVEL. Jednoduše proto, že neumíte pracovat z internetem a najít si, co chcete. Tímto děkuji všem diskutujícím za spolupráci.
  • to je opravdu legrace. jak by se tobe libilo, kdyby ti nekdo neznamy zacal vyhrozovat treba tim, ze ti vyvrazdi rodinu a ze chcipnou? byla by to opravdova legrace, ze? to opravdu takove veci pokladate za legraci? to je to opravdu s dnesni dobou tak zvracene? jsem presvedcen, ze vse ma sve rozumne hranice, jsem pro cerny humor apod. ale tohle je opravdu uz prestrelene a velka sila na to, abych to bral na lehkou vahu.
  • maros.goc
    Valve stiahlo hru zo Steamu, pretože vývojár hrozil smrťou jednému z ich zamestnatncov, tak čo dookola tu splietaš nejakú sročku a podobné nezmysly? Je Gabe zamestnancom Valve? Je. Hrozil vývojár smrťou zamestnancovi Valve? Áno, tak čo to toľko riešiš, keď v absoloútne žiadnom ohľade nemáš pravdu?
  • A ta sro ma nejake jednatele, vime? A ver tomu, ze pokud budes jakkoliv obchodovat s nejakou sro a verejne napises o jednateli te sro to, co napsal dotycny o Gabe a zaroven budes v takove pozici, ze nebudes pro sro zivotne dulezity, tak te kopnou hodne rychle do zadele.
  • TheGGG
    "Povidej i Gaben se ti smeje" WTF, ty už vážně těmi otylými prstíky ani nedokážeš něco napsat.
    BTW: mě se možná směje, ale tobě dává banány. *3*
  • maros.goc
    Ah áno, ešte tebou avizovaná nespisovná fráza "tak hlúpy". Je mi ťa fakt ľúto, pretože "tak hlúpy" je úplne z hľadiska slovenčiny korektné ako keby som povedal "tak malý, tak obrovský, či tak hnisavý". Moho básnikov to využívalo presne v takom zmysle ako používali "ta" namiesto "tam". Prosím ťa, skús sa nabudúce držať viac pri zemi, pretože tvoje ego je tak veľké, ako je veľká tvoja namyslenosť.
  • maros.goc
    Na čiarky ti môžem z vysoka vieš čo, ak píšem cez mobil. To je aj dôvod malých písmen a nedokončených viet. Čo sa týka tej problematiky, tak keď píšem cez mobil, absolútne mi na tom nezáleží a píšem presne tak, ako som to napísal hore = prakticky bez čiarok a bez základnej stavby viet.

Čo sa týka toho "Spravne ma byt len tak nenajde, nie najde", tak si na veľkom omyle. Napísal som to absolútne správne, pretože najdôležitejšia časť toho súvetia je príslovka "ťažko" a preto sa k tomu hodí jedine "nájde", ktoré som napísal ja. Vieš, podľa toho čo hovoríš by veta mala vyzerať takto = "..., tak hlúpy človek sa len tak ťažko nenájde", lenže to je absolútny nezmysel, pretože "nenájde" by tam pasovalo len v prípade, ak by príslovka bola "ľahko", čiže " ..., tak hlúpy človek sa len tak ľahko nenájde".

Takže nabudúce skús trocha vo svojej asi 1000krát zabanovanej makovičke aj pohnúť rozumom ešte predtým, než začneš poučovať, pretože dopadneš rovnako ako teraz. Tvoja falošnosť a pokryteckosť sa v posledných dňoch ukazuje v tých najvyšších hodnotách, no teraz sa k tomu pridáva aj bezobsažná hlúposť snažiaca byť maskovaná tvojou pseudošikovnosťou.

Lenže, ty šikovný nie si, a preto sa tvoja hlúposť týči nad všetkými tvojimi zlými vlastnosťami. Zbytočne to maskuješ, si len povrchná, tupá testosterónovaná masa hnoja, ktorá tak plocho a neúspešne ťaží z niekdajšej slávy na Sectore, kde si bol za idiota, ale mal si ale aspoň štýl a preto som ťa nikdy neodsudzoval. No to je už dávno preč a pre mňa osobne si už len prázdnou bezvýznamnou smietkou, ktorú odvial studený zimný vietor kdesi ďaleko preč. A vieš čo je na tom najlepšie? To, že mi tá smietka absolútne vôbec nechýba.

A apropo, čo sa týka chýbajúcich čiarok, to nie je chyba gramatiky, ale fonetiky .... (aha nedokončená veta ..)
  • a?

Obchodní vztahy jsou především vztahy mezi lidmi. Neexistuje nic jako samotná firma - ta je vždy reprezentována někým. Když budeš urážet atd. významné představitele firmy, ta firma se s tebou logicky nebude chtít dále bavit a nebude chtít mít s tebou obchodní vztah.

Vedle toho je více než vhodný si uvědomovat své postavení a plně ho respektovat. Ten vývojář byl pro Valve absolutně nedůležitý a stejně tak ta hra. Proto si mohli dovolit s ním nakládat, jak chtěli. Pokud by se jednalo o veledůležitou hru, nejspíše by to holt museli přejít.

Valve reagovalo správně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit