Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    hosi ja si rad delam prd*l ze slovaku(a moravaku, nemcu, rusaku... no v podstate ze vsech) a vy mi to tady docela kazite :(
  • species
    Rome titulu je podstatne vic nez Rome 2, mel jsem na mysli Ryse son of rome. Ale jinak dobry, 3/4 postu si zaplacl mym preklepem dobre ty.

Mozna mas vic her na steamu(coz neni zas takovej uspech vzhledem k tomu ze mam novej ucet asi tyden, dekuju valve) ale ja mam urcite vetsiho lulanka, dal docuram a muj tata by zmlatil tvyho tatu.

A sbohem se pise se s.
  • species
    Jezisinky jen to ne, nejakej noname anonym trotl me nebere mezi svoje lidi, no co ja budu delat.

A k tomu zalez muzu rict jen ..... ne.
  • Matthew1J
    Opravdu netuším jak váš analytik přišel na to, že když nekdo na twitteru veřejně směruje na obchodního partnera kvůli obchodnímu problému takové hoviša tak jde o osobní věc.
  • TheGGG
    předpokládám, že v rámci podpory multikulti jsi už začal trénovat sekáni hlav a výrobu dynamitu ze žvýkaček orbit.
    Halachalamatlala.
  • TheGGG
    zííív, tak to byl těžký podprůměr i na tebe. Kromě faktu, že mám na steamu víc her než ty a že jsem nijak netrollovat bych ti znovu rád připoměl, že i spousta PCčkářů hraje v 30fps. Jinak by mě hrozně zajímalo o jakým Rome to zase mluvíš, pravděpodobně ti napršelo do hlavy, protože rome ( celým názvem Rome II Total war) je PC exklusivní RTS, kterou by jsi jako velký PCčkář na kterého si tu hraješ měl znát. Samozřejmě tuto hru taky mám ve své knihovničce a pravidelně ji hraji. Takže zbohem, opět si se ztrapnil, než si příště budeš hrát na PCčkáře, zjistit si alespoň základní info. *3*
  • neztrapnuj nás PCčkáře tady, ne každej je trotltroll jak ty
  • ty už zalez ty vocase, smrdíš tady stejně jak ty nejvetsi magoři nolifeský co tu spamujou uz roky a myslej si buh vi jak sou známý a dulezity, ses stejnej vocas jak ty nejvetsi lejna tady, pečenej vařenej. Kde se vzal tu se vzal, jement dorazil a usídlil se tu... už se snad počítá mezi místní, trotl
  • ucho
    mě by teda PS3 hry nepřesvědčily. PS3 mám, ale většinu her, co jsem chtěl, už na ni mám... navíc s PS+ je zbytečné nějaké další hry kupovat. časopis si kvůli hrám mohou kupovat snad jen lidé, kteří si nemůžou hry kupovat na internetu.
  • Veskoslav
    PS3 hru? Vážně? Myslím, že otázku proč nekupovat Level sis zodpověděl, když tě zajímají pouze recenze. *7*
  • Jestli jsi bez viny, první hoď kamenem.
  • Mám otázku, co získám, když si koupím váš LEVEL? Všechny recenze jsou na internetu, témata pro mě nejsou zajímavý, redakční dotazník apod., považuji za ztrátu času. Nechci odpověď, že získám pěkný časopis atd. Navíc už ani do časopisu nedáváte hry, pro které si většina lidí časopis kupovala. Mám pro vás radu, když začnete k časopisu za 99 Kč dávat i PS3 hry, tak si vás časopis koupí ještě víc lidí.
  • Dogkiller
    Jejda, vidím, že s tebou budou mít v ústavu ještě hodně práce. Přesvědčit tě, že ve skutečnosti nejsi žádný Ježíš Kristus, ale jen obyčejný mekota blekota někde z Podkopné Lhoty... *3*
  • Zasrandoval? Haha, asi si oba pod slovem sranda představujeme něco jinýho. Kluk to prostě neomluvitelně přehnal a nese si důsledky. Kdybych já urazil klienta, tak už se mnou taky nebude chtít spolupracovat. Nemluvě o tom, že na podobný výhružky jsou v Americe hákliví a mohl dopadnout podstatně hůř.
  • Ah, myslel jsem, že "všechno vím, všechno znám" je výsadou pouze mého Otce a brouka Pytlíka.
  • Chim
    O tom "bezkonkurencne drtivy" by se dalo diskutovat. Ten zbytek je v pořádku.

Internet je celosvětové médium takže... Po světe, ano.

EDIT: Pokud je pravda to o těch 60% jak uvádí Veskoslav, tak samozřejmě odvolávám svou první větu, termín "bezkonkurencne drtivy" je zcela mimo diskusi.
  • Veskoslav
    Doporučuji si zjistit, co je to monopol. Steam není a nikdy nebude monopol, protože nikdo ti nebrání ke vstupu na trh s novou digitální platformou omezenímy atd. Steam defacto může nahradit jiný. To, co popisuješ, tak je rozšířenost a to je rozdíl. Příkladem monopolu v oblasti OS je Microsoft, který má 86% trhu a vstup s novým systém je prakticky nemožný, protože by musel nabídnout něco naprosto revolučního a vývoj by stál šílené peníze bez zjištění šance na návratnost. Mimoto GoG má 22%, Origin 12% a Uplay 6% trhu.Steam má zbytek, tedy 60%.
  • Dogkiller
    A pro jistotu si ta místa 20x denně zkontrolovat, jestli tam pořád jsou, viď? Je mi to jasné... *15*
  • Veskoslav
    Děcko, co si musí házet slovenštinu do překladače....Bože, kolik ti je? 5?
  • Dogkiller
    Zalez ty xenofobe, jde mu rozumět úplně normálně a jestli tomu nechápeš, tak to vypovídá o tvé retardovanosti. Kdyby psal anglicky tak zase pičuješ že píše anglicky, prostě se ti nelíbí co napsal, tak urážíš, ostatně jako vždy... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit