Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #201 HD: Zakážeme vás!
22.10.2014 | Redakce Games.cz
154 příspěvků
-
absolútne správny, výstižný názor :) jediný správny
-
No já jsem napsal v podstatě to samé, jen kratší.
-
Takže evidentně novinky.cz dobře znáš a víš kde je najít. Zřejmě budeš i jedním z přispěvovatelů (jen pod jiným jménem než tady). *3*
-
ale hezky se na ně dívá v knihovničce *14* *14*
-
ale má pravdu, počkej, až zakážou všechny tvý symboly.
-
..a ani nenainstaluješ. A nainstaluješ-li, nezahraješ. A zahraješ-li, nedohraješ.
-
A vy jako zanícený milovník rasismu něco takového nedokážete přenést přes srdce, chápu.
-
Pane, na novinky.cz musíte zabočit na konci ulice doprava a pak rovně.
-
Proč se games stále paktuje s kolaborantem Grygarem? https://twitter.com/janchor/status/525654498698858497
-
twitter není soukromý, to je pěkná blbost, vypustil to do světa a takový je následek, neměl se chovat jako kokot, možná by ses z toho měl poučit...
-
A já s rozhodnutím Valve souhlasím. Vyhrožovat smrtí se nemá. Kvůli tomu kktovi se Gabe zřejmě lekl tak moc, že zhubnul pár stovek kilo. Dostat ho do původní formy bude stát firmu miliony. Očekávám brzo nějaké vražedné slevy na steamu, na těch se nejvíc vydělá. Zrovna jako teď. Killer is dead, Saints row 3 a DI raptide + tuna DLCček, nakoupeno. Pěkně k ostatním hrám, které jsem ještě ani nenainstaloval.
-
zaty: To už je pak top elita v tom oboru a za ní mluví vlastní renomé, to souhlasim, že ti už to nepotřebují :).
flash: Myslím, že nikdo ani nenaznačoval, že by se někdo rozhodoval jen na základě internetu. Na místa může být hodně uchazečů a pak rozhodují drobnosti. A každé info o tom člověku může pomoct se rozhodnout. -
Chapu ze jsou profese kde něco z internetu o danem cloveku muze pomoci při rozhodovani, pokud ten clovek muze na internetu prokazat svoji předchozí praci a slouží to vlastne jako doporuceni, tak to je v poradku...ale zamestnavatel co smejdi po facebooku, twitteru a dalších srackoidnich mistech a na zaklede toho se rozhoduje je kr*ten a místo prijeti prace bych mu dal par facek..
-
Zrecenzováno, ajdesechlastat.
-
Robotron3 a ja mam zase zkusenost, ze spousta dobrych vyvojaru, kteri neco umi (ne lepici java spaget), na nejake linkedin zvysoka kaslou, protoze nabidky prace muzou prehazovat vidlema. Ale jinak v korporatnim segmentu je linkedin asi nutnost, tam ma na nem profil snad i uklizecka, aby mohla v korporatu utirat podlahu :)
-
No nevim pánové, pamatuji na games.cz lepší časy, v současné době se zrovna nejlépe neprofilujete, tady pár rad pro zlepšení, když to vezmu zleva:
1: Ukecaný vocas s židovským frňákem, kterému chybí fakta a spoléhá se na emocionální výblytky, místo bližších specifikací dává prostor projevu vhodnému publiku do 15-ti let.
Do příště: zapracuj na detailech, přestaň se bát studovat věci k jádru problému, na nos se vykašli, vousy jej kamuflují a diváci jsou bohužel povrchní.
2: Ten s deseti dioptriema, kterému nikdo nemůže přijít na jméno.
Do příště: zapracuj na svém projevu, je nevýrazný, vezmi si třeba podprsenku, jinak si tě nikdo ani nevšimne.
3: Feministicky naladěný altruistický potetovaný multikulturní mutant
Do příště: uvědom si, že jsi muž a ne žena a podle toho se taky chovej, přestaň se navážet do Vávry, dodělej si maturitu. -
Jedina otazka v cause Valve vs "ten magor co vyhrozoval zabitim" je jen a pouze: "Porusilo Valve tim, co udelali, smlouvu?" Vse ostatni je irelevantni.
-
Ahojte , prosim vas...
Kolik je teďka hodin ? Mama mi sebrala hodiny za špatny znamky ve škole,
a na noťasku mi to asi nejde přesne
Dekuji *3* -
flash: V některejch oborech je to už třeba skoro nezbytnost, ověřovat si uchazeče na internetu. Třeba u vývojářů už snad skoro ani nikoho pořádně nevezmou, pokud nemá pěknej a aktivní profil na linkedin a ověřejný reference na čem a kde pracoval, atd.
-
Prosim ta Veskoslava preveruje akurat tak mamka ci si vecer umyl zuby...