Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #201 HD: Zakážeme vás!
22.10.2014 | Redakce Games.cz
154 příspěvků
-
No tak když napíšeš o firmě, že je to naprosto o ničem, podvodníci atd. a pak jdeš k nim na pohovor, tak je asi něco špatně. Prvně se tebou, když tam jdeš a pak kdyby tě přijali, tak s tou firmou, že přijímá lidi, co ji vlastně nesnáší.
-
zamestnavatel co si zamestanace proveruje na internetu je idiot, nepracoval bych pro nej ani za nic. Cmuchani v soukromi nesnasim.
-
Dneska nebudeš psát jako max?
-
Veskoslav pracuje jako tiskový mluvčí neziskové organizace pro potírání rasismu, nemáte se čemu divit. 95% pracovní doby tráví anonymním spamováním na Games.cz a ve zbytku předstírá práci.
-
No dnes už je Steam tak zahlcenej hrami, že už nestačí tam mít hru. Je potřeba, aby se nějak dostala na hlavní stránku, do akce a podobně... A hra by měla vyniknout hlavně kvalitou, originalitou. Spoléhat v dnešní době na to, že si ji koupí pár neználků jen proto, že bude v nějaké slevě, z dlouhodobého hlediska stejně moc peněz nepřinese.
-
Porad ale nemuzes poprit, ze Valve je proste nejvetsi hrac na tomto trhu, a pro radoby indie hipstera znamena publikace jeho hry na steamu obrovsky skok kupredu v jeho kariere. Pokud se te Valve rozhodne z jakehokoliv duvodu nepublikovat / odstranit, pak muzes vybirat novou karieru,... Uz i na steamu je brutalni zaplava radoby indie sracek, na jinych strankach jich je nespocet. Cim vynikne zrovna tva hra?
-
Robotron: Přesně! *2*
-
Asi se to naučil od tebe.
-
Bezvadný, že o tom víš a chápeš to, že člověk by si měl dávat pozor, jak na internetu vystupuje. Jenže když takhle odpovídáš, kdybych byl já tvůj zaměstnavatel a prověřoval bych si tě a tohle zrovna viděl, tak si řeknu, konfliktní sebestřednej člověk, kterej bude mít velkej problém pracovat jako součást týmu *2*
-
Proklikej si svoje příspěvky. Chápu, že sectorová nula jako ty neumí naprosto nic a nechápe, že zaměstnavatel má právo si tě prověřit včetně tvých osobních preferencí a názorů, ale možná až ti bude více jak 10, tak to pochopíš.
-
Vitaz medzinarodneho turnaja v Starcrafte 2, programator samouk v Cryengine, clovek co si ho zamestnavatel v Cesku (kde ma twitter 1% ludi) preveruje na twitteri a zaroven clovek co zvladne hrat kazdu hru a 1000 prispevkov mesacne na games.cz....klaniam sa Veskoslav III z bozi vule kralem...
-
Ptal jsem se na to a tohle je nezajímá nějak extra. Nejdůležitejší jsou pro ně sociální sítě, kde vystupuješ sám za sebe. Tady se za tebe může vydávat kdokoliv, takže to moc směrodatně neberou. To spíše berou diskuze na idnes atd. kde po úpravě pravidel musíš taky mít pravé jméno (což tam opět nemá 1/3 lidí:-D)
-
Ještě že tu nemáš u účtu napsaný pravý jméno co? *3*
-
A ty zas Hater jak prasa *11* *11* *11*
-
Paradox ze si hned prikvitol....trafena hus zagagala...ja si pluska nedavam ani som to nikdy nerobil...a jednoduchsi je ten co ta rano obuva Mantavec.
-
Nevím, co chlápek čekal. Obzvlášť když opět v USA naprosto normální kluk šel vystřílet školu....Lidi si zvykli na to, že dostanou maximálně tam ban za to, co napíšou a naprosto neřeší důsledky svého jednání. Můj současný zaměstnavatel si mě prověřoval na internetu (Facebook, Twitter, G+ atd.) a člověk tam může přijít o místo dřív než ho vůbec získá. Internet je sice svobodný, ale člověk nemůže napsat cokoliv a pak se k tomu nehlásit či to pak zveličovat jako srandu.
-
Konečne aspoň jeden rozumný názor na túto tému.
-
Ještě si tu svou sračku proklikej.... *11* *11*
-
Zase si myslis, ze plusy a minusy na tomto portali maju nejaky vyznam? ;-) Ale ty si bol vzdy trochu jednoduchsi a vidim, ze tie lekcie co som ti daval aj opakovane sector bany sa nezmazatelne podpisali na tvojej krehkej dusicke, ze mas potrebu to stale riesit na inom portali, kde je to co je a bolo na sektore kazdemu aj tak kazdemu uplne fuk.
-
ty si kto? nicka? nezáviď plusy...ja som si nič nenaklikal...a zo Sectoru som odišiel dobrovoľne...redakcii som zámerne vynadal do nazi cenzúry, pchanie sa PCčkárom do zadku, vyvolávanie flejmu, článkom plných gramatických chýb a recenziíí, ktoré píšu deti zadarmo ako neandrtálci....to že dostanem ban na IP som si bol predtým vedomý, nemal som záujem už tam strácať čas s ľudmi ako ???? a mantor, čo hodnotia exkluzivity z youtube a ich PC z NASA rozbehá hry na 8K na prťavom monitore z Tesca....
mám pred sebou otvorený nový Level, imho naozaj jeden z najlepších a keď si to porovnám z reckami na tej žumpe PCSektor, tak sa mi chce grcať *12* *11* *11*