Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #201 HD: Zakážeme vás!
22.10.2014 | Redakce Games.cz
154 příspěvků
-
Spoločnosť s ručením obmedzeným ako právnicka osoba patrí medzi obchodné spoločnosti definované v § 56 Obchodného zákonníka. Jej základným znakom je jej samostatná právna subjektivita vo forme právnickej osoby.
Gabe = fyzická osoba, Valve = samostatný právny subjekt
Vývojár mal zmluvu s Valve, nie s Gabom, twitter v ničom nenarážal ani nespomínal Valve..... -
Většinu "časopisových" her najdeš na internetu v různých bundlech po dolaru. Proč tedy kvůli hrám kupovat časopis?
-
Kupuj si Blesk,to čtou opravdoví lidi.
-
Steam není monopol, ale jde o projekt s velmi silným postavením na trhu, které je velmi obtížné překonat a vytrhnout Steamu naprosto jasné vedení. Šanci mají jen ty projekty, které existují vedle Steamu a mají trochu jiné zaměření (třeba GOG). Trh nefunguje tak, že pokud příjde něco lepšího, prostě to nahradí to starší. Lidé si na něco zvyknou a je velmi obtížné je donutit ke změně. I proto kdyby přišel projekt lepší než Steam, není rozhodně zaručeno to, že Steam nahradí. Kromě toho kolem Steamu funguje banda fanboyů, která Steam neopustí nikdy.
-
Kde na internetu najdu článek, o tom jak probíhá překlad her do češtiny?
-
Vždyť jde o jasnýho trolla. Proč reagujete? *1*
-
Dělej si prd*l z plastelíny ty mamrde. Jsi obyčejná chudinka schovaná v internetové anonymitě, která uráží a naváží se do lidí, v reálu bys dostal po tlamě a běžel se schovat pod maminčinu sukni.
-
A jakým článkům? Vše najdeš na internetu. Proč tedy kupovat časopis?
-
Pokud jsem idiot, ne mladý vývojář. To je zásadní rozdíl. A ano, stále se může obrátit na GoG a tam hru umístit, pokud se domluvíš a splníš pravidla nebo na Origin. uPlay je Ubisoft hry pouze, takže možnost stále máš. Dále pak máš možnost vytvořit vlastní stránku a hru prodávat přes ní jako to má například Star Citizen.
-
Většina lidí se to kupovala kvůli článkům. Což ty evidentně nechápeš. Ty hry, co tam byly, tak byly v různých Humble atd. Jestli si kupuješ časopis kvůli hrám a ne kvůli článkům, kupuj si Score.
-
normalne se kupuje platek kvuli informacim ale to by tyhle mrdky novinarsky museli delat poradnou novinarinu
-
edit - ale jo budu.
- samozrejme ze neoznacuju Ryse za Rome, jen me ta hra nezajima natolik abych si pamatoval jeji jmeno, nemenim nic.
- to ze mi zablokovali ucet je samozrejme moje chyba, dekuji zes mi tu napsal naprosto zrejmou vec.
- ty se tady chytis jednoho typa kdy sem si spletl nazev a povazujes to za argumentaci? Usmevne :)
Povidej i Gaben se ti smeje, tobe a tve sbirce chujovin na steamu. :( -
Smekam kolego, slusny rozbor *1*
-
A kvůli čemu asi jinýmu? Kvuli informacím to rozhodně nebylo. Možná z nostalgie, ale to by si koupilo asi jen pár lidí.
-
p.s.
to byla reakce na veskoslava -
Většina lidí si ten časopis kupovala kvůli hře? Ok.... :D
-
lol, teď to měníš. Si asi tak jediný, kdo ryse označuje za rome. Nesnaš se to teď obrátit proti mě. Zbytek ani nebudu komentovat, ale jsem si jistý, že ve školce tě mají za velkého mastera. Že ti zablokovali účet, je jen a jen tvoje chyba, když je někdo deb!l, tak si nese následky.
-
Chybaju ti spravne 2 ciarky v prvej vete, pise sa taky nie tak hlupy spisovne, chyba ti dalsia ciarka, v jednej vete sa dve slovesa oddeluju ciarkou. Spravne ma byt len tak nenajde, nie najde. Plus velke pismena a bodky, s tymi to je tak 10 chyb. Nauc sa po slovensky najprv.
-
ne, se divim co dneska v tech skolach uči. zjisti si co je monopol lol
-
Jo to sem rekl dobrou blbost s monopolem, za to se omlouvam.
Kazdopadne mas nekde zdroj pro ty statistiky?A i tak se mi zda ze ta statistika je pro tenhle pripad irelevantni, prece nikdo z nich(mozna gog?) nedela zadny program nebo nejak extra nepodporuje nove vyvojare.
Tim chci rict ze pokud sem mlady vyvojar co prave nasr*l Gaba, muzu si to v podstate hodit.