Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #201 HD: Zakážeme vás!
22.10.2014 | Redakce Games.cz
154 příspěvků
-
ten kto nazýva Steam monopolom podľa mňa nemohol ani zmaturovať, tak hlúpy človek sa len tak ťažko nájde...nájsť dvoch pokope to je svetová rarita ...*cough* jejdasek a hnisavec ...
-
-
V jednej vete mas 7 gramatickych chyb. Ako si mohol zmaturovat zo slovenciny, ty madar v kukurici???
-
-
Napis mi tu tie gramaticke chyby a pobozkam si zadok :-)... Ak myslis tym nedokončené vety a ich zaciatok malym písmenom tak ta musim upozornit ze takto do internetovych diskusiach pisrm uz od veky vekov, je to moj styl ;-)
-
-
Chybaju ti spravne 2 ciarky v prvej vete, pise sa taky nie tak hlupy spisovne, chyba ti dalsia ciarka, v jednej vete sa dve slovesa oddeluju ciarkou. Spravne ma byt len tak nenajde, nie najde. Plus velke pismena a bodky, s tymi to je tak 10 chyb. Nauc sa po slovensky najprv.
-
-
Ah áno, ešte tebou avizovaná nespisovná fráza "tak hlúpy". Je mi ťa fakt ľúto, pretože "tak hlúpy" je úplne z hľadiska slovenčiny korektné ako keby som povedal "tak malý, tak obrovský, či tak hnisavý". Moho básnikov to využívalo presne v takom zmysle ako používali "ta" namiesto "tam". Prosím ťa, skús sa nabudúce držať viac pri zemi, pretože tvoje ego je tak veľké, ako je veľká tvoja namyslenosť.
-
-
Tu si na games, uz tolko za tym sectorom neplac, zmier sa s tym, zivot trolla ide dalej.
-
gramatika základnej školy ty tupá PC socka....nezáviď, mne je jedno, čo si ty myslíš, ja som vo svojom živote úspešnejší ako 99% Sectoru a nejaká nicka ako ty, mi je na saláme s celým Sectorom, ktorý všade inde považujú za PC stoku. Aspoň vidno, že akonáhle si si kúpil nejaký PC hučiaci šunt, je z Teba rovnaký PCkár ako ????, luboc a mantor....
len chudák sa naváža do niekoho koho nepozná, ja som sa obul len do tvojej gramatiky = si chudák, čo nemá argumenty, píše ako hotentót, druhých opravuje a ešte i kope a uráža ako malé decko
Ukazovacie zámená taký, toľký sú ohybné, skloňujú sa podľa vzoru pekný
Napríklad:
jednotné číslo - taký milý chlapec, takého milého chlapca, takému milému chlapcovi,o takom milom chlapcovi,s takým milým chlapcom,
množné číslo – takí milí chlapci, takých milých chlapcov, takým milým chlapcom,o takých milých chlapcoch, s takými milými chlapcami.
*15* *15* *15* *3* *3* *14* *3*
-
-
Na čiarky ti môžem z vysoka vieš čo, ak píšem cez mobil. To je aj dôvod malých písmen a nedokončených viet. Čo sa týka tej problematiky, tak keď píšem cez mobil, absolútne mi na tom nezáleží a píšem presne tak, ako som to napísal hore = prakticky bez čiarok a bez základnej stavby viet.
Čo sa týka toho "Spravne ma byt len tak nenajde, nie najde", tak si na veľkom omyle. Napísal som to absolútne správne, pretože najdôležitejšia časť toho súvetia je príslovka "ťažko" a preto sa k tomu hodí jedine "nájde", ktoré som napísal ja. Vieš, podľa toho čo hovoríš by veta mala vyzerať takto = "..., tak hlúpy človek sa len tak ťažko nenájde", lenže to je absolútny nezmysel, pretože "nenájde" by tam pasovalo len v prípade, ak by príslovka bola "ľahko", čiže " ..., tak hlúpy človek sa len tak ľahko nenájde".
Takže nabudúce skús trocha vo svojej asi 1000krát zabanovanej makovičke aj pohnúť rozumom ešte predtým, než začneš poučovať, pretože dopadneš rovnako ako teraz. Tvoja falošnosť a pokryteckosť sa v posledných dňoch ukazuje v tých najvyšších hodnotách, no teraz sa k tomu pridáva aj bezobsažná hlúposť snažiaca byť maskovaná tvojou pseudošikovnosťou.
Lenže, ty šikovný nie si, a preto sa tvoja hlúposť týči nad všetkými tvojimi zlými vlastnosťami. Zbytočne to maskuješ, si len povrchná, tupá testosterónovaná masa hnoja, ktorá tak plocho a neúspešne ťaží z niekdajšej slávy na Sectore, kde si bol za idiota, ale mal si ale aspoň štýl a preto som ťa nikdy neodsudzoval. No to je už dávno preč a pre mňa osobne si už len prázdnou bezvýznamnou smietkou, ktorú odvial studený zimný vietor kdesi ďaleko preč. A vieš čo je na tom najlepšie? To, že mi tá smietka absolútne vôbec nechýba.
A apropo, čo sa týka chýbajúcich čiarok, to nie je chyba gramatiky, ale fonetiky .... (aha nedokončená veta ..) -
Smekam kolego, slusny rozbor *1*
-
-
jestli je tvuj styl psat nesmysly tak to leccos vysvetluje.
-
-
ty už zalez ty vocase, smrdíš tady stejně jak ty nejvetsi magoři nolifeský co tu spamujou uz roky a myslej si buh vi jak sou známý a dulezity, ses stejnej vocas jak ty nejvetsi lejna tady, pečenej vařenej. Kde se vzal tu se vzal, jement dorazil a usídlil se tu... už se snad počítá mezi místní, trotl
-
-
Jezisinky jen to ne, nejakej noname anonym trotl me nebere mezi svoje lidi, no co ja budu delat.
A k tomu zalez muzu rict jen ..... ne.
-
-
-
-
-
Zase ten divnej jazyk, jak velky cobol musi clovek byt aby psal na zahranicni web ve svem rodnem jazyce?
-
-
Cesi slovencine rozumeju, nie je dovod pisat v cestine... Aj na sector chodia cesi a pisu po cesky.... Je to uplne normálne a vzdy ma potesi vedomie ze si stale rozumieme ako žiadne dva iné krajiny na svete..nic ale nie je dokonale a idylku musi vzdy niečo pokaziť, napríklad ako teraz ty ;-)
-
-
Ja si te musim regulerne hazet do prekladace a zacina me to obtezovat, nechces to psat alespon anglicky? To je alespon svetovy jazyk a ne nejaka anticka hatmatilka nekde tamhle z vychodu.
Bez urazky, samozrejme. -
-
hosi ja si rad delam prd*l ze slovaku(a moravaku, nemcu, rusaku... no v podstate ze vsech) a vy mi to tady docela kazite :(
-
-
To je zas takovy placani do vetru cece, nemuzes ani nahodou vedet nic z toho co placas, takovyhle neopodstatneny kecy me nenadchnou. Zvlast od takovyho blba jako jsi ty.
A vubec na me nereaguj, takovy prazdny kecy jdou fact mimo me. -
Dělej si prd*l z plastelíny ty mamrde. Jsi obyčejná chudinka schovaná v internetové anonymitě, která uráží a naváží se do lidí, v reálu bys dostal po tlamě a běžel se schovat pod maminčinu sukni.
-
-
Děcko, co si musí házet slovenštinu do překladače....Bože, kolik ti je? 5?
-
Zalez ty xenofobe, jde mu rozumět úplně normálně a jestli tomu nechápeš, tak to vypovídá o tvé retardovanosti. Kdyby psal anglicky tak zase pičuješ že píše anglicky, prostě se ti nelíbí co napsal, tak urážíš, ostatně jako vždy... *6*
-
-
-
-
-
Osobně používám pejorativní výrazy v hovorové řeči nadmíru, leč je třeba vědět, kde se vulgarismy nehodí.....
-
Nevim co resite, Valve ma bez nadsazky monopol na digitalni distribuci, Gabe tu spolecnost zalozil a po cely ty roky vedl.
Kdyz ho nekdo nas*re tak proc by pres svou spolecnost publikoval jeho hru?
Valve nam muze vsem postrilet matky a utopit deti a stejne si ten steam vsichni nainstalujem a budem pouzivat, tak funguje monopol.
Typek si mozna dvakrat rozmysli nez bude priste vyhrozovat(byt jen "ze srandy") nejvlivnejsimu cloveku v PC gaming prumyslu. *7*
edit - a to ze ma v avataru gaba abych nasr*l GGG a podobny konzole exoty rozhodne neznamena ze sem jejich fanboy, nedavno sem prisel kvuli jejich VELICE SPATNY customer support o ucet co sem mel deset let, a co muzu delat? chvili sem kolem sebe kopal, nadaval a vyhrozoval ze uz si nic nekoupim a stejne uz mam druhej ucet. Posledni co by me napadlo je psat Gabenovi na twitter ze ho zabiju.... -
-
Doporučuji si zjistit, co je to monopol. Steam není a nikdy nebude monopol, protože nikdo ti nebrání ke vstupu na trh s novou digitální platformou omezenímy atd. Steam defacto může nahradit jiný. To, co popisuješ, tak je rozšířenost a to je rozdíl. Příkladem monopolu v oblasti OS je Microsoft, který má 86% trhu a vstup s novým systém je prakticky nemožný, protože by musel nabídnout něco naprosto revolučního a vývoj by stál šílené peníze bez zjištění šance na návratnost. Mimoto GoG má 22%, Origin 12% a Uplay 6% trhu.Steam má zbytek, tedy 60%.
-
-
Steam není monopol, ale jde o projekt s velmi silným postavením na trhu, které je velmi obtížné překonat a vytrhnout Steamu naprosto jasné vedení. Šanci mají jen ty projekty, které existují vedle Steamu a mají trochu jiné zaměření (třeba GOG). Trh nefunguje tak, že pokud příjde něco lepšího, prostě to nahradí to starší. Lidé si na něco zvyknou a je velmi obtížné je donutit ke změně. I proto kdyby přišel projekt lepší než Steam, není rozhodně zaručeno to, že Steam nahradí. Kromě toho kolem Steamu funguje banda fanboyů, která Steam neopustí nikdy.
-
ne, se divim co dneska v tech skolach uči. zjisti si co je monopol lol
-
-
Výsledky hledání
monopol
Webové definice
Monopol je jedna z forem nedokonalé konkurence, při které na straně nabídky existuje pouze jedna nabízející firma. Další formy nedokonalé konkurence pak jsou oligopol a monopolistická konkurence. ...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Monopol -
p.s.
to byla reakce na veskoslava
-
-
Jo to sem rekl dobrou blbost s monopolem, za to se omlouvam.
Kazdopadne mas nekde zdroj pro ty statistiky?A i tak se mi zda ze ta statistika je pro tenhle pripad irelevantni, prece nikdo z nich(mozna gog?) nedela zadny program nebo nejak extra nepodporuje nove vyvojare.
Tim chci rict ze pokud sem mlady vyvojar co prave nasr*l Gaba, muzu si to v podstate hodit. -
-
Pokud jsem idiot, ne mladý vývojář. To je zásadní rozdíl. A ano, stále se může obrátit na GoG a tam hru umístit, pokud se domluvíš a splníš pravidla nebo na Origin. uPlay je Ubisoft hry pouze, takže možnost stále máš. Dále pak máš možnost vytvořit vlastní stránku a hru prodávat přes ní jako to má například Star Citizen.
-
-
-
Valve monopol nemá, to jen tak aby bylo jasno. Doporučuji něco si o tom slově nastudovat abys pak po světě netrousil nesmysly.
-
-
po svete? opravdu? neplacas tu nesmysly ted ty?
Nicmene mas pravdu, mel jsem misto "monopol" napsat "naprosto bezkonkurencne drtivy postaveni na trhu s digitalni distribuci pocitacovych her" to uz je ok ne? -
-
O tom "bezkonkurencne drtivy" by se dalo diskutovat. Ten zbytek je v pořádku.
Internet je celosvětové médium takže... Po světe, ano.
EDIT: Pokud je pravda to o těch 60% jak uvádí Veskoslav, tak samozřejmě odvolávám svou první větu, termín "bezkonkurencne drtivy" je zcela mimo diskusi.
-
-
-
-
Ve sporu "Ten magor" versus "Steam" je potřeba si uvědomit, že Steam je soukromá firma a jako taková se může chovat a jednat tak, jak má domluveno ve smlouvě s konkrétním vývojářem. Pokud tedy smlouvu neporušili a jednali v jejím rámci, vůbec nechápu proč se něco takového řeší.
Čistě prakticky... když tady budu psát že Bach a spol. jsou ču**** a že je při nejbližší příležitosti zabiju (bude sraz že ano) tak počítám že minimálně BAN dostanu taky.
EDIT: Ještě takový podotek ke Smejkiho recenzi. Já s ní celkem i souhlasím ale neměl by v tomto případě zapracovat trochu šéfredaktor a recenzi (v dobrém slova smyslu) lehce zcenzurovat. Nic proti Smejkiho recenzi nemám, ale pokud by měli být takto přísné všechny recenze, jaké hodnocení by asi dostávala většina ostatních her? -
-
Ano, když to budeš psát tady, dostaneš ban. Když to budeš psát na Twitteru, tak ne..
Btw chapu ze se mnou vetsina z vas nesouhlasi, jak je videt i tady v diskusi. Ja nijak nezpochybnuju, ze Steam nemel pravo tu hru stahnout - bezesporu maji ve smlouve neco jako ze ji muzou stahnout i bez udani duvodu nebo tak neco. Imho jde ale o tu obrovskou moc Steamu nad vyvojari. Mnoho ctenaru tady pravidelne nadava na firmy jako EA nebo Activision, ale v budoucnu se klidne muze stat, ze na jejich misto (toho kdo rozhoduje, co budeme hrat), nastoupi klidne Valve. Nerikam ze se to stane, jen na to upozornuju..
A posledni poznamka, k tomu, jak je vsechno relativni.. Jak by se verejnost divala treba na to, kdyby US weby, ktere Dan Vavra obvinuje ze spiknuti, lzi, zbabelosti, komunismu a ja nevim ceho jeste, verejne prohlasily, ze stahujou vsechny clanky o KCD a dal uz o ty hre nenapisou ani carku? Stejne jako Valve jsou i ty media soukromy spolecnosti, ktere muzou psat o cem chteji, a stejne jako "ten magor" je i Dan soukroma osoba, ktera je s tema spolecnostma v nejakym vztahu. Jejich reakce by urcite neovlivnila prodeje KCD tak, jako stazeni ze Steamu, ale negativni dopad by to urcite melo.. A nebo - co kdyby se ukazalo ze Gabe Newell je SJW? ;)
Disclaimer: Berte to pls jen jako akademickou debatu - nikomu nic takovyho nepreju a fakt se ani omylem nezastavam typka, kterej pise na Twitter ze chce zabit Newella. Jen se branim tomu vnimat to vsechno prilis jednoznacne a cernobile.. -
-
Ja s Tebou treba castecne souhlasim, pokud jde o argument ohledne Valve a budouci hrozbe, ze budou urcovat, co budeme hrat. Koneckoncu podobne podpasovky uz Valve ukazalo nejednou, napr. tlak na Troiku ohledne vydani Vampire: Bloodlines (na zaklade pouziti Source enginu) pred vydanim Half-Life 2, coz znamenalo, ze hra mela milion bugu, presto excelentni RPG, ale radu lidi to odradilo. Vsichni vime jak dopadla Troika. Bohuzel nema Steam v zasade vaznou konkurenci, hlavne z pohledu maleho az stredniho vyvojare, zejmena diky rozsirenosti mezi hraci a "popularite" - kuratori, youtuberi apod. Origin a Uplay nejsou v soucasny podobe ani konkurence a GOG je zatim taky pozadu.
Chapu, ze tomu vyvojari jde treba o zivobyti, ale pak neni urcite rozumny takovy vyroky a vyhruzky psat na twitter, protoze dospely clovek je zodpovedny za to, co vypusti do eteru. Je to stejny jakoby prisel do kancelare Newella a tohle tam na nej zarval pred x svedkama a tim, ze se "schova" za klavesnici a ucet na socialni siti to nic nemeni. Krome stazeni hry, z pravniho hlediska by ho klidne Newell mohl zalovat v obcansko pravnim sporu za vyhruzky smrti a ten vyvojar by z toho mohl mit slusny problemy.
Cela ta afera ve finale ukazuje, jak to dopadne, kdyz se potkaji dve individua jejichz ego se nevejde do "jedne misnosti". Ten vyvojar nemel zkratka pozici neco takoveho bez nasledku napsat, zkratka precenil svoje postaveni... Newell by se zase ze svoji pozice zachoval rozumne, kdyby si toho vyvojare zavolal k sobe a natvrdo mu rekl: "Tvuj produkt je na nasi platforme do velke miry zavisly a pokud se jako "vsemocny" Gabe Newell rozhodnu, tak si u nas uz nikdy neskrtnes - takze ten tweet smazes, verejne se omluvis, uz nikdy nebudes vyhrozovat smrti me ani jinemu zamestnanci Valve a muzeme dal spolupracovat. V opacnem pripade, tamhle jsou dvere..."
btw. Gabe Newell je SJW = Steam Justice Warrior :-D -
Zkus si napsat na Twitteru, že zabiješ Obamu. A pak si zaleť do Ameriky. Schválně, jestli tě tam vůbec kdy pustí...
BTW Valve nemá monopol, Valve má dominantní postavení (s touhle logikou by se dalo tvrdit, že Games.cz má monopol) a ta hra se tam prodávala přes rok, byla v už několikrát v různých akcích, prodává se na Desuře, prodává se na Humble Store (tenhle shop rozhodně za malý považovat nelze), tedy odstranění hry ze Steamu zase taková tragédie není. Ano, určitě tím přijdou o nějaký peníze, ale už o žádný závratný, protože jak se hra protahuje různýma akcema, tak už ty prodeje tak velký nebudou.
Vyhrožovat někomu smrtí je už prostě přes čáru, je to hloupý přístup a nic takového nelze brát na lehkou váhu.
Rozhodně ti neberu tvůj názor, ale nejvíc mi na tvých argumentech vadí, že přecházíš do roviny "co kdyby", aniž by se to tak stalo. Tedy zde došlo k nějaké situaci a ty se stále snažíš argumentovat věcmi, které se nestaly. Například tím, že by se mohl za toho člověka někdo vydávat. Nic takového se nestalo a zde byla ta totožnost zcela jasná. Tedy chápu, že ti vadí ten přístup obecně, ale já bych se spíš držel toho, že jde o poměrně ojedinělou a specifickou záležitost. Lidé by měli být zodpovědní za to, co na internetu píšou. A Twitter je veřejná věc, za něco soukromého bych to moc nebral. -
Ještě že nemám účet na Twitteru a nemůžu to vyzkoušet *1* .
Tak teda trochu akademicky...
Jo, já asi mám černobílé vidění a rád se k tomu přiznám. Věřím ve volný trh, takže v tom co udělalo Valve opravdu nevidím nic špatného. Vím, že na místě Valve bych se zachoval úplně stejně a možná ještě ostřeji. A že má Steam monopol a může ho zneužít? Technicky monopol nemá, protože ten trh je poměrně otevřený a pokud se Valve budou v budoucnu chovat jako ču****, najdu si já jako hráč místo nich jinou alternativu. Stejnou možnost má i vývojář her. Není to jednoduchá cesta, ale ta cesta tu je.
Pokud jde o EA a spol. já osobně jsem je už "potrestal" tím, že z principu si jejich hry nekoupím. Sice je to z mojí strany pro ně neznatelný trest, ale zároveň maximální, jaký vůči nim dokážu udělat. A dokážu s tím vědomím spokojeně žít. Obdobně weby. Začnete psát že je Dan je rasista a že ho pro jeho názory od teď ignorujete a já vás za to "potrestám" jako jsem potrestal EA. A možná to se mnou udělá pár dalších lidí.
Obecně mi přijde že se lidi drží zásad jen když se jim to hodí, ale pokud to jde v konkrétním případě proti jejich dočasným zájmům, rádi se těch zásad dočasně vzdají. Takhle jsem to vnímal i při minulém Podcastu. Mám-li být zastáncem určitých myšlenek, pak vždy a za všech okolností.
Snad to dává smysl *1*
-
-
-
No nevim pánové, pamatuji na games.cz lepší časy, v současné době se zrovna nejlépe neprofilujete, tady pár rad pro zlepšení, když to vezmu zleva:
1: Ukecaný vocas s židovským frňákem, kterému chybí fakta a spoléhá se na emocionální výblytky, místo bližších specifikací dává prostor projevu vhodnému publiku do 15-ti let.
Do příště: zapracuj na detailech, přestaň se bát studovat věci k jádru problému, na nos se vykašli, vousy jej kamuflují a diváci jsou bohužel povrchní.
2: Ten s deseti dioptriema, kterému nikdo nemůže přijít na jméno.
Do příště: zapracuj na svém projevu, je nevýrazný, vezmi si třeba podprsenku, jinak si tě nikdo ani nevšimne.
3: Feministicky naladěný altruistický potetovaný multikulturní mutant
Do příště: uvědom si, že jsi muž a ne žena a podle toho se taky chovej, přestaň se navážet do Vávry, dodělej si maturitu. -
-
Zrecenzováno, ajdesechlastat.
-
-
Souhlasím s M. Bachem
Je potřeba brát Steam, tak je = monopol. A ten určitě může jednat tak jak jednal, ale prostě je důležité si uvědomit, že z podstaty monopolu, jejich jednání může ovlivnit do konce života lidi. I když udělali chyby apod. Proto záleží jak se k tomu staví. Sympatické by bylo, kdyby byli společensky odpovědní a uvědomili si svojí moc a nechovali se jako naštvaný 20 letý majitel malé firmy, kterého někdo naštval... Tam jeho rozhodnutí nemá tak zásadní dopad... Ale bohužel jestli to ve Vale funguje podle toho manuálu, který zde koloval, tak se není čemu divit. Anarchie.
Mohli mu naspat, aby se uklidnil jinak hrozí tohle a mezitím vyřešit jeho problém... Tohle by bylo dobré chování a snaha o řešení a také pokora ze strany Steamu jako monopolu. I když byl v právu, a někdo na něj verbálně útočil. O tom to je. Monopol je obecně negativní jev, protože řeší věci silou atd. Jak to předvedl Steam. Kde ho někdo naštval a prostě danou osobu ihned zapíchl a hotovo. Ano větší firmy mají více nechávat s*at na hlavu, protože když něco udělají ovlivňuje to moc lidí.
Ukázali se jak se ukázali a snad jím GOG bude více šlapat na paty a nebude se chovat jako Steam.
Navíc ten mistr to napsat na twitter a ne přímo šéfovi steamu. A jak může nějaký cvok brát twitter = dopis nějaké osobě? To je jako kdybych kecl v hospodě anebo v parku kde jsou lidi, že šéf ČEZ je haj*l a zabiju ho a on mi ihned vyplnul proud! Navíc to vám nikdo nikdy neřekl, osobně, že vás zabije? To je celkem běžné, dokonce v naštvání to řeknou i rodiče...
A ten blbej Steam, ukazuje sílu na základně kecu někde na twitteru. Nebylo přímo posláno dané osobě tak vo co jako jde? Stačí to kontrolovat...
Jestli chce monopolní firmy a stíhání vaší digitální stopy, tak se rovnou můžete vrátit do komunismu. Zde člověk hodí na FB prsa ženské a je to problém, napíše nadávku a je to problém... Supr! Přitom nikde není zákonem dáno ani to nelze ihned prokázat, že to co píšete píšete vy. A také jak jsem psal. Internet je něco jiného než osobní kontakt, anebo přímí vzkaz nějaké osobě.¨
Ale beru, že L. Grygar by nejraději aby bylo v legislativě napsáno, že to co člověk píše na internetu píše automaticky jako on, a bude se to se to řešit maximálně přísně. Ideálně bude někde nějaký úřad který to bude hlídat. Pak se to samé přesune do hospod a ven -> vracíme se zpátky do dob minulých. Ale chápu, že je obtížné hlídat si vlastní hněv a sílu, když jsem v pozici kdy ovládám většinu. A je více jednoduché tvrdě a automaticky trestat, než to řešit jinak a dávat možnost k nápravě.... -
-
to, že se tvoje hra třeba ani nedostane na steam, rozhodně neovlivní tvůj život. tvůj život se netočí kolem steamu, tvůj život (myšleno v tom herním oboru) se točí kolem tvé hry. a pokud je zajímavá a dobrá, existuje spousta herních kanálů, kde bude vidět a kde vydělá hodně peněz. valve je velká firma, ale znamená to, že si má nechat všechno líbit?
-
-
Porad ale nemuzes poprit, ze Valve je proste nejvetsi hrac na tomto trhu, a pro radoby indie hipstera znamena publikace jeho hry na steamu obrovsky skok kupredu v jeho kariere. Pokud se te Valve rozhodne z jakehokoliv duvodu nepublikovat / odstranit, pak muzes vybirat novou karieru,... Uz i na steamu je brutalni zaplava radoby indie sracek, na jinych strankach jich je nespocet. Cim vynikne zrovna tva hra?
-
-
No dnes už je Steam tak zahlcenej hrami, že už nestačí tam mít hru. Je potřeba, aby se nějak dostala na hlavní stránku, do akce a podobně... A hra by měla vyniknout hlavně kvalitou, originalitou. Spoléhat v dnešní době na to, že si ji koupí pár neználků jen proto, že bude v nějaké slevě, z dlouhodobého hlediska stejně moc peněz nepřinese.
-
-
-
-
Která koli menší firmička (tedy jestli nějaká vůbec) by se takhle zachovat nemohla ale, Valve je valve a tí,m jasně ukazáli že nějakej utřinos... má smůlu. To že internet je anonymní a nějaké urážky se neberou je trochu vykonstruovaná představa - převážně anonymů. Dneska kdy by si lidi měli dávat pozor co o sebě zveřejní a jak se zachovají ano je to odraz společnosti.
Facebook, Twitter, instagram nebo bůhvíco jiného... všechno má své limity i pravidla a taky své meze. Kor pokud se u někoho jedná o pracovní poměr... je to jako s těmi hackery... prostě lepší je hodně zvážit, než řezat. Chovat se tak jak se chovat má. Pak taky nevyjebávat s tou nesprávnou osobou pokud má navíc tady dle TIscali ještě statut SMRTI! beze srandy. *4* *3* -
Po asi pěti větách sem to vypnul. Kecy jak Bach někde chlastal (kolik ti je 15? nebo chceš za to medaili nebo koho to jako zajímá?) mě fakt poslouchat nebaví.
-
-
za tu chvilku si těch minusek mohl naklikat víc, ale chápu, že chceš ,aby to vypadalo nenápadně :)))
-