Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Spíše mu šlo o to jak je dnešní generace, zaseklá sleduje vřeštící Jewtubery, jak hrají hry a hry pomalu hrát neumí ani ty jednoduché dnešní. Tyhle jím dou příkladem, smutné... pak někdo vytáhne trapnou poznámku jako třeba TGGG o nějakých důchodcích je to čistě z provokace...
  • Paulcz
    Ta hrá má rating 18+ (PARENTS SAY age 13+. KIDS SAY 14+), takže jestli to někdo nechá hrát 8 letého kluka tak je trošku magor.
  • Jack1947
    Taky moc nelíbilo ale jsem veskrze dost tolerantní člověk, nepůjdu do diskuze psát jaké to bylo o ničem lol. ( což tak úplně pravda nebyla).
  • Jack1947
    Přesně... já už nad tím zlomil hůl.
  • Chim
    Což mám takový pocit děláš v největší míře právě ty.
  • MickeyMutant
    Karel má plno starostí s uprchlíkama, teď rozhodně nemá na nějaké Fight Cluby čas.
  • TheGGG
    ano, je mi jasné že lidé sem nechodí diskutovat o hrách, ale ventilovat svoje komplexy a nenávist
  • TheGGG
    ne moudří, ale opilí nostalgií a neustále remcající na svět. Hlavně nenávist k mladší generaci a automatické očekávání úcty a respektu. Úctu a respekt si člověk musí zasloužit a né ji očekávat. Zdejší rádoby HC hráčská elitka je takový ekvivalent protivných důchodců co si myslí že mají patent na rozum. Nevím a nechápu ten místní hate, já sám toho týpka nesleduju a vím, že existuje mnoho cosplayerek lepších než ty dvě slečny, ale to neznamená, že budu bůčet a hýkat na diskuzi a vydávat to za rozumný světonázor.
  • Chim
    Já jsem to taky viděl a nebyl jsem spokojenej
  • MickeyMutant
    Oprosti se od stereotypu absence mezer po tečkách a čárkách, který přinesla Dnešní generace rychlých tweetů a esemesek, pokud jsi toho schopen. Budiž tvým vznešeným cílem komfort náhodného čtenáře tvé pronikavé metakulturní eseje.
  • R-BLOG
    "Vezmi si co chceš,a zaplat za to"

Pokud nebudete myslet,užijete si zhruba hodiny a půl skvělé podcastovské pop kulturní zábavy bez náznaku nějakého upěnlivého přemýšlení,í-ha-há oslího můstku mezi cha cha generací/král/ a generací/Dobrovský/,která ještě má vazby ke vznešeným cílům,ale bohužel,neexistuje nic co by je k nim poutalo.A prázdného finále něčeho nedořečeného.Pokud budete myslet,uvidíte jen kufřík plný prachů.

Pod čaraou chudoby i bohatství.

Všimli jsem si jak je Dnešní generace přímo posedlá uspěchem a blahobytem,je to dáno prostředím ve kterém žíjí.Dojemná vyprávění o dobách komunismu samozřejmně zanechalo jizvy jak u mladších posluchačů tak hlavně u našich protagonistů dob nedávno minulých.S odstupem času nabývám často silného podezření,že vše je naší vinou a měli bychom z toho vyvodit důsledky,tedy pěstovach v lidech neurčité morální normy,aby se zároven předcházelo paradoxu bez překročení příslušných mezí.Přitomnost female hostů vnímám jako vhodný pokus vytržení ze stereotypu,který tu vladnul pevnou rukou přliš dlouho a už bylo na čase s tím něco udělat.Píšu tu ne z čiré euforie,ale z radostného pocitu objevovat něco nového.Proč bych měl křivdit cizího člověka,jen k kvůli tomu,že odpovídá na stereotypní otázky herní branže.Stereotypu se nelze vyhnout v žádné formě.Nabourávat stereotyp byl odjakživa cíl lidstva a taky se o to snaží.Ne všichni ale jsou toho schopni.
    TO MICKEYMUTANT:Je ůplně jedno co si myslíš.Jsi tam,kde tě chci mít.Pro pobavení.Co jiného lze čekat od zábavního parku.
  • Mart9
    To nevím, že by říkal.
  • h0p3
    Tomu nerozumim. Proč by někdo se svým názorem/kritikou, měl být hnedka zakomplexovanej chudák ?

Btw poslouchal jsi toho kluka ? Podle jeho logiky je kvantita to samé jako kvalita.
  • Týjo, Drdu posadit mezi ty dvě kočky a dát mu volné pole působnosti...

Labůžo...

*12* *1*
  • Já jsem to taky viděl a nebyl jsem spokojenej :-)
  • Mart9
    OK, tak seš 1 ze 100. V tom případě beru, pokud si to viděl a nebyl si spokojen.
  • Opravdu jsem to viděl celé. Nevím, co jiného ti napsat.
  • Mart9
    Další tvé příspěvky nečtu.
  • Viděl jsem to celé. Ještě něco tam máš?
  • Mart9
    Ano, jako jsi si to nepustil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit