Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tímhle tempem s tebe za pár let bude nejspíš prezident zeměkoule *7*
  • Me paradoxne prijde jirka v pohode, sice je to sebestrednej egoista, ale aspon to o sobe vi a priznava to. Stejne jako si uvedomuje ze jeho tvorba cili na 10lete, ale nikdo vas nenuti cumet na jeho videa z minecraftu.
    Navic to je normalni kluk co hral hry i predtim nez ho to zacalo zivit a kdyz mluvil o alienovi tak se ukazalo ze u toho i premysli.
    Takova baty nehraje hry dodnes ale presto je opakovane zvana do poradech o hrach ... kdyz nekdo pracuje v hernim prumyslu tak to bohuzel neznamena za hraje nebo ze hram rozumi.
  • apple bez jobse to jen sudla na miste, pomalu by si mohli zmenit motto na "think same"

(uz to s nima vypada jak s konzolema, misto skutecny alternativy, jako byl v minulosti, je z toho jen dalsi znacka v rade jinych znacek)
  • Paulcz
    Ale jo mezi těmi 3000 zaměstanci se najdou šikovní lidé. Třeba pořad jako Hydepark by byl schopný se uživit. A asi jsem to napsal blbě, tak jak to dělají teď by se neuživili jelikož je nic nenutí dělat pořádně, efektivně apod.
  • S necim souhlasim, s necim zase ne. Rozepisovat se mi to nechce. Jelikoz chybi treti volba, tak se zdrzim hlasovani.
  • oVer9000
    Ono je hrozně snadné odsoudit celý youtube a všechny youtubery, a všechno nový a všechno jiný, a že jsou ve fight clubu holky a bla blá... známe. :) Jsem rád že kluci z games zkusili něco novýho. Opravdu. Nový lidi, nová parta, nový styl. Říká se tomu inovace. Ale upřímně ten Jirka Král přesně představuje ten typ youtubera, který představuje přesně to, co tu říká mnoho lidí - hloupá neinovativní zábava bez nápadu a připadalo mi že má trochu víc ego. Pavel je pro mě hero a fakt se mi nelíbilo jak byl Jirka Král drzý.
    Nicméně ovšem! Opravdu prosím neházejte všechny do škatulky youtuber, nebo "dělá youtube". Však i Fight Club jako takový je vlastně youtube pořad. A youtube má spousty inovativní a super youtuberů i v čechách. Vemte si Vojtu Paula a jeho GTA 2 live! Takže zas to tak nehaňte. + k tématu, kdy to skončí a jestli s tim můžou hledat práci. Neskončí, tenhle typ práce a kultury bude růst a ano práci s tim sehnat můžou - je to víceméně médium, s youtubem mají smlouvu, pokud jsou dobří můžou se uplatnit ve filmu, marketingu, reklamě. Ale musí být dobří.. tim opět narážim na Krále.
  • Příšerná doba! YT plné netalentovaných lidi, bez skillu, bez přednesu a profesionality kteří jsou za to placení a co hůř bráni na zřetel! Takže se pro dnešní generaci lidi stavá druhořadá tvorba standartem! A obecně divák jako takový ale i samotný hřáč si pomalu a jistě navyká na jakýsi kompromis. Jak jinak si vysvětlit produkty jako avatar, prometheus, terminator 5, hobbit... ale i ze sféry her jako např. hw zaostalost, 720p, 30fps, porty, assasin creed a modely dlouhodobých her obecně a jejich prodejnosti a můžete to stáhnout téměř na cokoliv! Vyrobky od apple, samsung, technika obecně, motorky auta, potraviny atp. Vše jen poukazuje na pokles selského rozumu, soudnosti, znalostí atd. V dnešní dobe je duležitější popíjení kávy, sdílení nesmyslů a sociálně uzavřený život. Doufám že jen začínám být příšerný PESimista a že se pletu!
  • Není špatně, že Pavel debatuje i s jinými lidmi, než s kluky z redakce (velice oceňuji pořady s developery), ale youtubery bych asi nechal jejich specifickému médiu.
    Na projevu toho chlapce k kšiltovce je jasně vidět, že jeho cílová skupina se minimálně věkově hodně míjí z už tak šílenou komunitou na těchto stránkách (a zcela jistě s čtenáři současného Levelu). :)
  • pavel dobrovský: "je mi tricet a pisu o hrach." tenhle pocit znam. chirurgem v 25 a taky se ptam co bude za par let *3* *5*
  • Pro mě asi nejhorší Fight Club za poslední dobu! Ale tak trošku se to dalo čekat když jsem viděl Alžbětu - to je záruka toho, že úroveň debaty bude na úrovni náctiletých. A pak tam máme nějakýho youtubera? Co to jako je !? Kdyby byl aspoň nějak zábavnej budiš! Fight Clubu dávám tak 3/10 zato Pavel si zaslouží 10/10 že něco takovýho dokázal vydržet.
  • Toho youtubera jste si mohli odpustit, nekoukatelný s tímhle šaškem. A to jsem ještě slušný.
  • Jak víš, že by se neuživili? Pokud vím, tak při nástupu do ČT podepsali klauzuli, že nebudou dělat melouchy a budou výhradně pracovat pro ČT. Vím minimálně o jednom moderátorovi, který musí zakázky s díky odmítat.
  • Díky za fajn díl, osobně sice nesleduju ani youtubery ani cosplay scénu, ale jinak dobrý. Jen tak dál a sežeňte už zase jednou Karla Drdu. *4*
  • Jack1947
    Lemply v ČT nemají reklamy tak vydírají placením i rozhlasu který neposloucháš. To je dobře aspon někdo jim tady fandí. *3*
  • Jack1947
    Asi ták no druhá věc je že je to ani nebude muset moc zajímat pokud neprofárají všechny prachy tak mají více než dobrý důchod. (vynikající).

Pomine a budou se leda dloubat v nose... nechápal sem reality show ale dejme tomu jetebery už vůbec ne jednou to pomine. Sláva je jen dočasná souhlas.
  • Paulcz
    No jako proč ne, lepší než strávit celej život v zaprděný továrně nebo v zaprděným kanclu jako zaměstnanec. A budoucnost to má, osobně se mi to líbí už jen proto, že danej člověk žije z toho co mu lidi dají a nejde např. o lemply z České televize co jsou na stejný intelektuální rovině a já to musím platit hned několikrát a v reálném světě by se nikdy neuživili. Navíc věřím, že se to časem vyvine a budou převažovat lidi co mají něco v hlavě a projev na úrovni.
  • Já prošvih tu akci s amnesia free
  • sam jsem zvedavej, jak to s nima, youtuberama, nakonec bude

na me to pusobi podobnym dojmem jako kdysi byly vselijaky reality show, lidi na to kouknou nebo budou koukat jen dokud jim nedojde, ze na tech lidech neni nic zajimavyho

nakonec se uzivi jen ti s nejakym talentem, a tento mladik na me pusobil naprosto obycejnym dojmem a otevrene priznavam, ze se divim stejne jako ti amici, kde sebral v tomhle regionu 400 000 subscriberu (coz byla v ty zaplave zbytecnych informaci od nej aspon jedna o necem vypovidajici)

jeho vypraveni o tom vidconu ci co to bylo, by se mohlo zfilmovat a pouzivat k muceni veznu na guantanamu
  • FC sleduju pravidelně. Vypl jsem to u 5. minuty, kdy měl vypasený sedlák s kšiltovkou jakýsi nejapný žertík s kabinkou - tomu se fakt zasměje akorát 10-ti leté děcko.

Chudák Pavel, takhle zabít hodinu a půl... No nicméně jsem zvědav, až tahle "jůtůb" mánie pomine, protože to bude dělat každej, jak si chtějí tyhle individua hledat práci - "Dobrý den, moje pracovní zkušenost je 10 let jutubingu? Jééé hele moucha ahahahah POZOR NA TU MUCHU AAAAAAA JDE PO MĚ..."
  • Byl to takový "jiný" pořad - FC bych tento díl snad ani nenazval. Holky obecně znám dlouho, vím čemu se věnují a jaké jsou, takže mi nijak nevadily.
    Pan Youtuber mne osobně nic neříká a neznám ho, což neznamená, že nic nedokázal a nemá dostatek sledovanosti na to, aby na YT scéně asi něco znamenal.
    Já na YT mám taky kanál, ale věnuju se hrám pro radost.

Určitě bych tohle vydání nehejtoval. Nějaké zajímavosti o CosPlay a YT jsem se tam dověděl. Pokrok člověk nezastaví a příjde mi nefér skoro lynčovat redakci, že trochu vybočila ze stereotypu, i když ho máme tak nějak všichni rádi. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit