Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #243 HD: Král a babety ve studiu
16.9.2015 | Redakce Games.cz
157 příspěvků
-
Moc pěkný tematický díl se zajímavými hosty. Hosté se aktivně zapojovali do diskuze, což dodalo jistou svěžest. Bylo to mnohem lepší než většina klasických FC, kde Pavel musí budit/přemnouvat ostatní, aby přestali čumět do mobilů, notebooků atd... Ať tam kluci nechodí, když je to nebaví.
-
Obcas pri hrani pozeram Baty a bety s fight clubom a nekonecnym labuzom a nie je to az take marne...celkom ok podcast
-
na tohle se ptam jiz od pocatku veku
-
Přesně o tom mluvím... nesmí se to přehánět nebo to umění je až bolestivě nepovedené.
-
Urobiť dobrú hru je zručnosť, remeslo. Umenie je niekde inde. Aj keď sa s remeselnou zručnosťou určite nevylučuje, skutočný umelecký presah má zanedbateľný počet hier.
-
To si napsal na začátku podcastu? *1* zase se člověk něco nového dozvěděl.
-
Taky jsou, nebo myslíš že holky představují i mužské postavy? jen jich není tolik.
Tjn živit ale to musí být opravdu pan někdo aby vystupoval všude možně a dostával na to tučné odstupné. -
Některé hry jsou stejně jako umění na *11* takže ano jsou svým způsobem umění umění je dělat dobrou hru. Jj tradičnější... souhlas.
-
Otázka, či sú hry umenie alebo nie ma vždy zaujímala (osobne si myslím, že majú k umeniu v súčasnej podobe stále veľmi ďaleko, aspoň drtivá väčšina z nich) takže debata k tejto téme, ku ktorej som video náhodne pretočil, ma zaujala. Ako prvá reakcia na osadenstvo ma hneď napadol hate komentár ale pre zmenu to bolo dnes vlastne celkom osviežujúce. Vidcastu dávam 5/10 a nabudúce už radšej tradičnejšie. *3*
-
Kdyz nikoho z nich neznas, tak nemuzes vedet, jestli jsi zvedavej na jejich nazory... Asi hodne poslouchas maminku a tatinka doma a to je cely :)
-
ne myslel jsem tu holku v kšiltovce
-
Ja bych napsal něco velmi ošklivého, ale jelikož jsem vychovan tak abych se k zenam choval slusne, budu radsi drzet pusu:)
-
To asi ano. Ale mají to jako hlavní práci. To je super, když je to baví....
Chlapa jsem v tom ještě neviděl. To máš pravdu *3* -
jako profik tezko, leda jako profesionalka, neco jako hostestka/umbrella girl, to nesouvisi s cosplayem tolik jako s tim, jak titernej oblecek je
-
Ale jo. Byla sranda.
Holky se zakecaly a ten borec přidal perly z jeho cest (kde jsme zjistili, že je vlastně nedoceněný protože jakmile řekl kolik lidí ho sleduje, tak ten pořadatel čuměl a nechápal proč není na hlavním pódiu, jestliže tam byl borec co měl méně fandů!). Ale asi je vlastenec a dělá to česky proč Čechy.
Aneb sledovanost = kvalita.
Klasika. Ale jako zpestření to bylo zajímavé. Snad to nebude často.
Ale dozvěděl jsem se něco o tom cosplay. Jak je složité udělat doma nějaký model atd. Dokonce to jde dělat jako profík za prachy. Plus problémy dělat něco podle návodu na YT. (což znám, když tam někdo neřekne přesně co používá) -
Jako nebylo to špatný. Akorát to nebyl zas tak moc Bitko-klub ale spíš Čajo-klub.
Hodnotím 2/10, pánč jsem nedostal to, co jsem čekal. -
Pravda z nějakého důvodu mi u minulého dílu byl smazán příspěvek, kde jsem přirovnával Olejníka k Izerovi a hned to bylo pryč. Přitom v tom nic urážejícího nebylo tak nevím...
-
Vidím že je tu zas spousta zamindrákovanejch trollů. Jdu radši jinam...
Btw: Zajímavé že maďaři jim vládnou. Holky jim nestačej, asi to obsahuje málo baranů k mydliní https://www.youtube.com/watch?v=LAkdPXJqkC0 -
To je ten, co si nechá, platit za fotky?
-
Zas tak zlý to nebylo, zase změna no. Navíc to bylo i dlouhé... i když to jak tak na to koukám tak to je spíš negativům.