Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #250: Brněnský speciál
4.11.2015 | Redakce Games.cz
183 příspěvků
-
Strasne moc preju tomu klukovi co dela MMO. To je enthuziasta jako hrom. Ten vedle neho to dela jen a jen pro prachy- taky samozrejme potreba, ale ten kluk je uplne jinej. Skromnej a umi. Ten co ho mentoroval byl na spatne adrese, protoze jeho projekt sleduju a vim, ze ten kluk to ma dobre v hlave srovnany. Kominita narusta a ma naslapnuto. Jinak Polacek opet nezklamal svou neprirozenosti. On uz jinej nebude.
-
-
Jen škoda, že takových her, kterou dělá, je už docela moc a upřímně tam nevidím v jeho projektu nějaký výrazný rozdíl. Kupovat to jen proto, že je to čech, to už dávno na mě neplatí. Ale už teď si zjevně vydělal dost peněz, takže dobrý pro něj. Přeju mu to. Jen bych rád vyděl něco nového a ne kopírování jiných her.
-
-
viděl
-
-
Pomni vyjmenovaná slova po "v": Vydět vyset vydličku, jak se vyklá na větvy
-
-
Z čehož viplívá, že se píše vijmenovaná slova, protože mezi slovy po "v" vyjmenovaná není.
-
-
vy, vysoký, výt, výskat, zvykat, žvýkat, vydra, výr, vyžle, povyk, výheň a slova s předponou vy-, vý
-
-
-
No Vi vole, to mi ho teda vindejte. *1*
-
Tohle bolí číst.
-
-
-
-
-
:) citat tieto negativne prispevky, ja by som tych hlupakov bil. Naco to pozerate???? Vyzerate potom ako ja ked nemam rad nasho Fica, ale sledujem kazdy jeho predvolebny program, tajne si ho vystrihujem z novin atd:) heh co ste za typy? Nejaki zvlastni profesionalni onanisti???
-
-
FC to bol OK ako byva vzdy. Mne chalani absolutne nevadia a su prijemnym spestrenim tejto sceny. Len tak dalej, aj zvuk bol super
-
-
Ta poznámka "konzumaci v hospodě neplatíme" mě rozsekala *1* ... Já tou dobou pojedu do Tábora na hokej, takže kouknu ze záznamu... Tak si to užijte a pijte s Mírou! (a s Petrem a Martinem, Pavlem a ....) *1*
-
-
Majitel hospody bude asi neprijemne prekvapen. "konzumaci v hospodě neplatíme" Na druhou stranu, nemuze rict, ze nebyl upozornen dopredu. A umelci z Prahy take neprijedou kazdy den. ;)
-
-
Ono asi je lepší, aby bylo dopředu vše jasný. *1*
Já taky bohužel nestihnu ani přímý přenos, tak se přidávám k přání, aby si to všichni užili. A doufám, že pak ze záznamu uvidím, jak vám po tý slíbený Chlupově pálence rostou chlupy i na chlupech. *1* -
-
Chlupovi po ní naopak vypadaj všechny chlupy a to nejen z ohambí *3*
Ja se bohužel taky nebudu moc dostavit i když sem se fakt těšil (oslava jubilea v rodině).
Tak holt příště.
Všichni si to užijte!!!
-
-
-
Kluci moc dik, bylo to fajn odpoledne/podvecer. Skoro me mrzi, ze uz nechodim do hospod. Verim, ze pokracovani v knajpe bylo taky super.
-
-
bylo super, 70 lidi se mackalo na rezervacich pro 30 *1*
-
-
Jo, neco jsem zaslechl uz predem, ale necekal jsem, ze se budou presunovat do hospody skoro vsichni *1*
-
-
-
Bylo to super a rád jsem to viděl naživo. Škoda jen, že mne na místě nenapadla žádná nedementní otázka a že jsem pak musel z hospody odejít už po prvním škopku. *5*
Tak třeba příště ... při... 350? *3* -
-
tak ses mohl zeptat na prvni blbost co te napadne stejne jako to udelali ti ostatní *3*
-
-
Máme vás rádi!
-
No téda... parádní účast, dobře vám tak! Snad se dojezd taky tak povedl. *5*
-
-
Vzhledem k tomu, že Martin Bach dával fotku z Brna na Twitter v pět hodin ráno, tak asi jo :D
-
-
A že musel vyfotit zrovna toho největšího v širým okolí. *1*
-
-
-
"Strach/být sám sebou/ a pokrytectví,zdá se,je stále součástí velkého řetězu."
Je velice jednoduché obvinit tamto či tohohle.laciná obvinění byli jsou a budou doménou slabochů skrývající se za maskami anonymity.Ano byl jsem zklamám,ale rozhodně ne přístupem známé moderátorské skupiny.Zhruba 70 lidí,140 očí a 140 uší nebyla schopna jako samostatná inteligentní hmota vygenerovat hlubší myšlenky,které by naši moderátoři náležitě zformovalli v zajímavé stěžejní téma.Došlo by k v zájemné synergii různých názorů ke prospěchu věci.Nic Z toho se ale
nestalo.Proč?To nevím.Všiml jsem si jistého fenoménu:"Chovat se a vypadat dospěle",ale nemluvit tak.Za hodinu a půl poslechu jsem nenabyl pocitu,že bych slyšel něco zajímavého z ůst hostů ,a proto nerozumím obvíněním z řad z rádoby "komunity" na konto moderátů.Mé dojmy bych shrnul asi takto:Dva podivné světy.Jeden se smutnými zatrpklými obličejí.Ten druhý,jako by tam nepatřil.Apeluji tedy na vás jako na věrnou komunitu v lepší výsledek pro nadcházející Speciál.Prokažte,že nejste jen zbabělí asocialové kouzlící rádoby vtipná moudra. -
-
Na speciálu jsem nebyl, ale když třeba FC sleduju po internetech live, nějaká "hlubší" myšlenka/otázka mě napadne až 2 hoďky po skončení *1*
-
-
Natáčení asi nestihnu ale vylít bych se přijít mohl. :)
Až v sobotu, boo hoo, to už nebudu v Brně. Tak nic. :( -
Príde aj Draken ? *1* *1* *1*
-
-
Oni tam budou rozdavat hry?
-