-
Ano. Do USA se vrátil McCartyismus. Dokonce jsou lidi (v médiích a v politice), kteří chtějí válku s Ruskem a to jakože vážně. Vojenský industriální komplex se vymyká kontrole, zatímco mi tady řešíme uprchlíky, které mají na svědomí primárně oni. Ironie...
-
hloupý nebude, když řídil AV, spíš jen nemá s tímto typem vystupování tolik zkušeností, ale proti prezidentovi, který záměrně lže v každé druhé větě a hradní partička okolo něj okrádá stát jak to jen jde by byl Drahoš zlatý
-
a) Slušnost nestačí k tomu, abys mohl být dobrý prezident.
b) Vzdělání =/= zkušenosti v politice a inteligence.
Zemana moc nemusím, ale Drahoš mi jako inteligentní fakt nepřipadal. -
Babise utopi na Capim hnizde, protoze byl zkratka nenazrany, ale to neznamena, ze nebude 4 roky premierem.
-
promin, ale jsi naivni, az bych rekl, ze jednoduchy. Zeman ma vyborne vztahy s Putinem, Si Ťin-pching i s Trumpem. A o tom je politika. A to, ze ho prozatim Trump do Bileho domu nepozval, je zpusobeno pouze tim, ze ma sam delat co se sebou, protoze aktualne v USA, probiha hon na carodejnice.
-
další prezident bude Babiš, převezme voliče od Zemana
-
taky se mi chtělo věřit, že slušný vzdělaný člověk musí porazit vulgárního prohlaného ožralu a že to tak snad vidí každý normálně uvažující člověk v této zemi, chyba byla si myslet, že Zemanovi voliči jsou normální, že pro ně platí zdravý rozum i argumenty
-
"Slovosled hrůza, význam 0."
Souhlas. Máš argument 0... -
"Lol... tady jsou asi fakt dost kokůtc* soudě podlě tech mínůsků... "
Není. To je jen femťáček se svým náklikem... -
Teda, kdyz tady tahame tu politiku,
tak me fascinuje, jak Drahosovi volici, se tady ohaneji inteligenci a nazyvaji druhou polovinu naroda luzou. Kdyz jsou tak super inteligentni, tak jak je mozne, ze ani napodruhe nepochopili, ze Zemana nemuzou porazit tupou propagandou a naservirovanim kandidata typu Drahos? Clovek, ktery si ani nedokaze uvedomit nasledky svych cinu - viz. podpis vyzvy vedcu proti xenofobii. Clovek, ktery nechape, jaky typ lidi se diva na debaty na Prime, kde se nechal rozcupovat a jaky typ lidi se diva na CT, kde nesmyslne za kazdou cenu utocil.
Pokud chteli porazit Zemana, tak meli naservirovat nekoho, kdo je mene Zeman a je stale prijatelny pro druhou polovinu naroda. Ne, ohen a led. Tzn. vyborneho retora, ktery ma velke politicke zkusenosti, je dostatecne znamy, neni vitacske slunicko, je alespon neutralni k EU a NATO, nema zadne vztahy s Kalouskem.
Za me maji 5 let, aby toto pochopili. No a pokud jim to nepodari, tak dalsi prezident bude Okamura
*4* -
tím spíš by se jim měl Zeman věnovat, když nám nesou 1000x víc než obchod s Ruskem a ne se jezdit klanět do Moskvy Putinovi
-
pokud tu je ta dementni tretina naroda, pak je to ta, ktera nesla volit.
-
bohuzel je to pravda. hodne lidi ma v sobe instinkt chranit slabsi a ty kterym je ublizovano, proto se jim zhnusi agresivni anti kampane. to ale asi ty nepochopis.
-
Tak jestli sis AA nevsiml, tak nejaky ten patek jsme v EU a cesty na zapad jsou jiz otevrene.
-
Trochu mě vadilo, že o PGB mluvili, jako by to v jiné hře nebylo. Přitom Arma tyhle pocity zmaru, kdy se člověk bál o svůj těžce hledaný loot, nabízela dávno předtím.
-
v tom případě je velká škoda, že Zeman otvírá obchodní cesty jen do totalitních zemí na východě
-
Tyhle kraviny, že se někdo někam přikloní díky antikampani, to vymyslel jeden blb a dalších 1000 to opakuje.
-
Také jsem měl za pár tisíc vsazeno *3*
-
Takže jsem se ptal na vizi Zemana, když tak kritizuješ, že Drahoš žádnou nemá. Odpověď jsem nedostal. Ekonomika Ruska má problémy sama se sebou. Čína je přes půl světa, celkově je to pro nás extrémně nezajímavý partner jako polohou, tak mentalitou, navíc export je minimální oproti např. Německu. Jak říkám za dobu pětiletky se zvedl export o 0,1%. Zeman a jeho servilita byla naprosto k ničemu. Zeman objížděl sousedy z východního bloku, měl poslední roky nulou ochotu cestovat na západ. Ve výsledku dělal jenom Putinovi PR, na nic jiného ho Putin ani nepotřebuje.
Drahoš je loutka. Koho loutka? Můžu říct, že Zeman je loutka hradní mafie v čele s Nejedlým a lobisty jako Janoušek, myslím si, že budu blíže pravdě než tvoje zemanovská propaganda. Čí je Drahoš loutka? Odpověz.
"Tahle země má vážné problémy v obraně, zdravotnictví a školství"
Ne, nemá, např. zdravotnictví máme léta na skvělé úrovni. Proč se mluví o Čapím hnízdě? Možná proto, že to budeme muset platit my z daní, to by tě mělo rozhodně zajímat, pokud tedy pracuješ. -
Žádné překvapení, stejná hysterie zavládla už minule.